Η AQUA Carpatica στήριξε το 28th Annual Economist Government Roundtable

Η AQUA Carpatica στήριξε το 28th Annual Economist Government Roundtable

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica ήταν χορηγός του 28th Annual Economist Government Roundtable που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

arthrou-economist
Το συνέδριο προσπάθησε να απαντήσει σε θέματα όπως: η εξέλιξη της παγκοσμιοποίησης και ποιες οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας; Πώς θα εξελιχθεί η πράσινη μετάβαση και πώς θα επηρεάσει η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης; Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι από τουλάχιστον διαφορετικές χώρες.

Τόσο στο 28th Annual Economist Government Roundtable, όσο και στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε με τον Πρωθυπουργό κο. Μητσοτάκη, αλλά στο δείπνο με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κο, Κασσελάκη, έδωσε το παρόν το μοναδικό με μηδενικά Νιτρικά Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά (0,6mg/l) AQUA Carpatica, που προσφέρουν ταυτόχρονα απαλή γεύση και απόλαυση. Έδωσε την ευκαιρία στους συνέδρους να δροσιστούν μιας και ο υδράργυρος ήταν αρκετά ψηλά.

Το AQUA Carpatica αναβλύζει από δύο πηγές στα Καρπάθια όρη την ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων Μεταλλικών Νερών. Έχει ήδη περισσότερες από 100+ διεθνείς διακρίσεις κυρίως για τη γεύση του και την ποιότητα του.

www.aquacarpatica.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης