Sportingbet: Μεγάλος νικητής έπαιξε… μπαλίτσα και κέρδισε €78.750!

Ο νέος μεγάλος νικητής της Sportingbet… τρέλανε τους πάντες, κερδίζοντας €78.750 από τον τελικό του Copa America!

Η απίστευτη έμπνευση που είχε έφερε τον μεγάλο νικητή της Sportingbet κερδισμένο κατά (κρατηθείτε) €78.750! Μέλος της Sportingbet «διάβασε» το μέλλον και μας… έμαθε λάτιν μπαλίτσα. Με δύο σωστές επιλογές στον τελικό του Copa America βγήκε κερδισμένος, απογειώνοντας το παιχνίδι του.

Sportingbet - Τριπλή καλοκαιρινή Προσφορά* Γνωριμίας!

Στοίχημα χωρίς Sportingbet δε λέει… Στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ το ζεις με Πρώιμη Πληρωμή*, για να πηγαίνεις ταμείο στο 2+, με Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα. Παράλληλα με το Live Streaming*, δε θα χάνεις στιγμή από τα μεγαλύτερα αθλητικά ραντεβού, ενώ με το Build A Bet*, έχεις τη δυνατότητα να συνδυάζεις πολλές επιλογές σ’ ένα στοίχημα. Ακόμα τα αμέτρητα ειδικά παικτών και σούπερ αποδόσεις έρχονται να… εκτοξεύσουν την εμπειρία του live στοιχήματος.

Τρία δώρα*, σούπερ καλοκαιρινή Προσφορά* Γνωριμίας!

Το παιχνίδι στην Sportingbet ξεκινά με την τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Τρία δώρα σε περιμένουν για το απόλυτο καλωσόρισμα. Όλα αυτά νόμιμα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr