H Ergoman αναδεικνύεται Platinum Partner της monday.com

Η Ergoman (www.ergoman.net), εταιρεία που έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την αναγνώρισή της ως Platinum Partner της monday.com, της κορυφαίας πλατφόρμας Work OS, που αλλάζει τον τρόπο εργασίας των επιχειρήσεων

Αυτή η διάκριση αποτελεί ύψιστη αναγνώριση και επιβεβαιώνει την αφοσίωση της Ergoman στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες της, αξιοποιώντας την πλατφόρμα monday.com. Ως Platinum Partner, η Ergoman αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως συνεργάτες της monday.com, που εντάσσεται σε αυτή την υπέρτατη κατηγορία, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων συμβούλων με εξειδικευμένες γνώσεις στην πλατφόρμα, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία έργα μεγάλης κλίμακας και σε σύνθετα περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και βέλτιστη αξιοποίησή της.

«Η Ergoman υπήρξε εξαιρετικός συνεργάτης στην προώθηση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο», δήλωσε ο κ. Barak Zigdon, EMEA Partnerships Regional Director στη monday.com. «Η δέσμευσή της στην αριστεία και η βαθιά κατανόηση της πλατφόρμας μας υπήρξαν καθοριστικές για την επίτευξη αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Ergoman είναι πλέον Platinum Partner, μια απόδειξη των εξαιρετικών επιδόσεων και της ακλόνητης αφοσίωσής της».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναγνωριστήκαμε ως Platinum Partner της monday.com», δήλωσε από την πλευρά του, ο κ. Δημήτριος Μανούσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ergoman. «Αυτή η διάκριση αποτελεί επισφράγιση της δέσμευσής μας να βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πλατφόρμα monday.com. Η πλατφόρμα monday Work OS έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί λειτουργούν και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της επιτυχημένης αλυσίδας αξίας».

Η Ergoman έχει βοηθήσει οργανισμούς κάθε μεγέθους, σε διάφορους κλάδους, να υλοποιήσουν και να υιοθετήσουν την πλατφόρμα monday.com. Με περισσότερες από 400 υλοποιήσεις της πλατφόρμας σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι σε θέση να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο νέο τρόπο διαχείρισης της εργασίας, από την πρώτη ημέρα ολοκλήρωσης του έργου, σε διάφορά τμήματα ενός οργανισμού (IT, Marketing, HR, Procurement, Finance, κ.α.). Με δυνατότητες παραμετροποίησης, εκπαίδευσης και διαχείρισης της αλλαγής (change management), η Ergoman μεγιστοποιεί τα οφέλη που ένας οργανισμός αποκομίζει από την υιοθέτηση της πλατφόρμας monday Work OS. Χάρη στην ευελιξία και την προσαρμοστικότητα των λύσεων Ergoman και monday.com, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr