Μεγάλος διαγωνισμός στο Σχέδιο Μόδας

Μεγάλος διαγωνισμός στο Σχέδιο Μόδας

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή!

Diagonismos-Fashion
«Το’ χεις» με το σχέδιο;

Λατρεύεις τον χώρο της μόδας, αλλά δεν έχεις ιδέα από που να ξεκινήσεις;

Κυνήγησε τώρα την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου. Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό σχεδίου μόδας που διοργανώνει η Σχολή Arts & Design του Mediterranean College.

Μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για δέκα (10) υπέρ-τυχερούς/ες, η οποία έχει τίτλο: “Something old, something new: Creating an All-Day Treasure for your Wardrobe”.

Κλείσιμο
Το βασικό θέμα του διαγωνισμού αντλεί έμπνευση από την φιλοσοφία και την αισθητική της βιωσιμότητας προτρέποντας τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο, με διαχρονικό χαρακτήρα και σύγχρονη αισθητική. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός ρούχου που να συνδυάζει τόσο vintage γραμμές όσο και σύγχρονα στοιχεία, ενώ θα μπορεί να φορεθεί from day to night!

Η δοκιμασία-πρόκληση που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι/ες είναι να ενσωματώσουν στο outfit ένα κομμάτι (ρούχο, ύφασμα, αξεσουάρ ή ακόμη και έργο τέχνης) που έχει συναισθηματική αξία για εκείνους/ες και να συνοδεύσουν το έργο τους με ένα επεξηγηματικό κείμενο της επιλογής & της ιδέας τους.

Κι ΑΝ ακόμη διστάζεις να δηλώσεις συμμετοχή, εμείς παραθέτουμε τα δώρα για τους δέκα (10) μεγάλους νικητές/τριες!

- 1ος νικητής/τρια: Μια ολοκληρωμένη υποτροφία σπουδών στο προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) Fashion Design & Marketing.
- 2ος νικητής/τρια: Μερική υποτροφία σπουδών (50%) στο εν λόγω πρόγραμμα & μια ραπτομηχανή portable υψηλών προδιαγραφών για οικιακή χρήση.
- Οι υπόλοιποι/ες οκτώ (8) νικητές/τριες εξασφαλίζουν επιδότηση (-40%) στα δίδακτρα φοίτησης στο προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) Fashion Design & Marketing.

Γίνε το όνειρό σου… Η απόφαση είναι δική σου!

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

- Επισυνάψτε σε εικόνα το σχέδιό σας.
Στην ονομασία του αρχείου της εικόνας να περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμό σας.
Το σχέδιο θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο στο χέρι – επιτρέπεται η χρήση διαφορετικών σχεδιαστικών μεθόδων, π.χ. πινέλο, μολύβι, κολάζ.
Digital σχέδια δεν θα ληφθούν υπόψιν.
Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να στείλει μόνο ένα (1) σχέδιο.
Το σχέδιο πρέπει να συνοδεύεται από ένα κείμενο 300 λέξεων (περίληψη), το οποίο να επεξηγεί την ιδέα.

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ BACHELOR ΣΕ FASHION DESIGN & MARKETING

Το πρόγραμμα BA (Hons) Fashion Design & Marketing συνδυάζει δημιουργικό σχεδιασμό και στρατηγικές Marketing, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας μόδας. Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Derby, πανεπιστήμιο με μεγάλη παράδοση στις σπουδές Mόδας & Υφασματολογίας, αλλά και κορυφαίο στις κατατάξεις για σπουδές Marketing (TOP5 στη Μ. Βρετανία σε σπουδές Marketing & PR, Guardian 2024).

To BA (Hons) Fashion Design & Marketing συνδυάζει τεχνογνωσία με επικοινωνιακές δεξιότητες, εστιάζοντας στη δημιουργία, την καινοτομία και την έμπνευση νέων ταλέντων στη μόδα. Μέσω πρακτικών μαθημάτων και projects, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες σχεδίασης και μάρκετινγκ για να ξεχωρίσουν στη διεθνή αγορά της μόδας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ FASHION DESIGN & MARKETING ΣΤΟ MEDITERRANEAN COLLEGE

Είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα Μόδας στην Ελλάδα, που συνδυάζει σπουδές Σχεδίου Μόδας και Marketing!
O συνδυασμός των δύο επιστημονικών αντικειμένων δίνει απεριόριστες προοπτικές καριέρας σε όλο το φάσμα δραστηριότητας στη Μόδα, το εμπόριο & την επικοινωνία, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Συνεργασία με ελληνικά & ξένα brands για την εκπόνηση projects.
Εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής, λογισμικά σχεδιασμού & μοντελοποίησης, ψηφιακά εργαλεία επικοινωνίας.
Η μάθηση είναι ενεργή και βιωματική και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές επισκέψεις, ταξίδια, συμμετοχή σε events μόδας, εργαστήρια, workshops και masterclasses.
Θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον στον χώρο της μόδας και της επικοινωνίας.

Mediterranean College: Πολλαπλές Επιλογές – Απεριόριστες Προοπτικές

Το Mediterranean College αποτελείται από 9 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 50+ αναγνωρισμένα Bachelor’s, Master’s - MBA και Professional Doctorate σε περιζήτητους τομείς της αγοράς εργασίας, σε συνεργασία με διακεκριμένα βρετανικά πανεπιστήμια. Επιπλέον, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies παρέχονται 30+ πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης.

Επιλέγοντας το Mediterranean College, οι φοιτητές εξασφαλίζουν αναγνωρισμένα πτυχία που απονέμονται απ’ ευθείας από τα συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια και είναι επαγγελματικά ισοδύναμα των ελληνικών Πανεπιστημίων. Επιπρόσθετα, η διδασκαλία διεξάγεται στα Ελληνικά & Αγγλικά χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους, ώστε οι απόφοιτοι να καθίστανται δίγλωσσοι επαγγελματίες με διευρυμένες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές.

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας ΕΔΩ.
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ: 210 8899600
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr

Αθήνα: Πατησίων 94 & Κοδριγκτώνος 13, 10434
Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675
Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης