Η Καινοτομία Ξεκινά Εδώ: Τεχνολογική εξέλιξη και βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της Tetra Pak®

Η Καινοτομία Ξεκινά Εδώ: Τεχνολογική εξέλιξη και βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της Tetra Pak®

Η Tetra Pak, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, φέρνει την καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, διατηρεί τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει την ασφάλεια των τροφίμων, των ανθρώπων και του πλανήτη

Hero-Image
Με συνέπεια και προσήλωση εξελίσσεται διαρκώς καθιστώντας την πρωτοπόρο στη δημιουργία βιώσιμων λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

«Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας, παρέχουμε λύσεις για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων και τη δημιουργία ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, ενσωματώνοντας διαρκώς ταχέως αναπτυσσόμενες τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής, προηγμένους αυτοματισμούς και ψηφιακές λύσεις», τονίζει η Μαρία Σιγάλα, Communications Manager South Europe, Iberia, France & Benelux της Tetra Pak.
Μαρια-Σιγαλα_Communications-Manager-South-Europe_-Iberia_-France-_-Benelux_Tetra-Pak-_1_
Μαρία-Σιγάλα, Communications Manager South Europe, Iberia, France & Benelux Tetra Pak

Κλείσιμο
Η Tetra Pak, από το 1951, ηγείται στον τομέα των συσκευασιών, βοηθώντας τους πελάτες της να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών και να μειώσουν τη σπατάλη τροφίμων. Συνεργάζεται με παραγωγούς τροφίμων και ποτών, προσφέροντάς τους τεχνογνωσία και εξοπλισμό για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών καθώς και τη δημιουργία αλλά και δοκιμή νέων συνταγών σε βιομηχανική κλίμακα.

«Για εμάς καινοτομία σημαίνει επίσης να ενισχύουμε τους ανθρώπους και να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα, δημιουργώντας ένα εύφορο έδαφος ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ζωντανέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους», συμπληρώνει η κυρία Σιγάλα.

Η Tetra Pak στοχεύει στην ασφάλεια και διαθεσιμότητα των τροφίμων ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη και για την επίτευξη αυτών των στόχων, αναζητά έμπειρα στελέχη για την ομάδα της και συνεργάζεται με πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενισχύοντας το οικοσύστημα της καινοτομίας.

Βασική έμπνευση της εταιρείας είναι ότι οι συσκευασίες πρέπει να εξοικονομούν περισσότερα από όσα κοστίζουν. Με αυτόν τον στόχο, αναπτύσσει λύσεις και συνεργασίες που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος και δημιουργούν σημαντικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Εστιάζει στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιώσιμων υλικών σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Μάλιστα, έχει δεσμευτεί να επιτύχει μηδενικές εκπομπές έως το 2030, προσφέροντας συσκευασίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα που προστατεύουν τη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων που προσφέρει η Tetra Pak, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της:
https://www.tetrapak.com/en-gr/solutions/product-innovation
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης