Με «επίδειξη μόδας» μοιάζουν τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ για το φετινό καλοκαίρι

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, παρουσιάζει μια μακρά λίστα νέων και συναρπαστικών προϊόντων, σε προσιτές τιμές, σε πολλά, έντονα και τολμηρά χρώματα

Πρόκειται για μία «επίδειξη μόδας» ΙΚΕΑ που σας δίνει όλα τα εργαλεία και την έμπνευση που χρειάζεστε για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε ότι οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στους χώρους του σπιτιού και στη διάθεσή σας. Μια τολμηρή και πολύχρωμη έκδοση της κλασικής καρέκλας KRYLBO για παράδειγμα, κάνει το ντεμπούτο της αυτό το καλοκαίρι. Άνετη, προσιτή και σε υπέροχη μπλε απόχρωση. Ταυτόχρονα, το κάλυμμα μαξιλαριού PLATTLUMMER αναμένεται να γίνει ένα κλασικό προϊόν ΙΚΕΑ, μιας και είναι διασκεδαστικό, πολύχρωμο, με ιδιαίτερο σχέδιο και προσιτή τιμή.
Επίσης, η σειρά περιλαμβάνει πολλές επιλογές και για την κρεβατοκάμαρά σας, που έρχονται να ενισχύσουν τη καλοκαιρινή σας διάθεση. Φωτεινά χρώματα, χαρούμενα σχέδια και προσιτές τιμές. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ζήσετε το καλοκαίρι σας στο σπίτι; Τολμήστε να συνδυάσετε το κίτρινο τραπέζι KNARREVIK με το νέο σετ λευκών ειδών SYRABLADMAL και το πουά κάλυμμα μαξιλαριού RUNDKRASSIG. Πρόκειται για απλούς συνδυασμούς, σε χαμηλούς τόνους, οι οποίοι όμως μαζί οδηγούν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για τους λάτρεις των λουλουδιών, η νέα σειρά προϊόντων σάς καλεί να ταυτιστείτε με την ρομαντική πλευρά της ΙΚΕΑ. Το μοτίβο στις νέες κουρτίνες και το κάλυμμα μαξιλαριού VILDPERSILJA είναι εμπνευσμένο από τα παλιά σπίτια της Σκανδιναβικής επαρχίας, με γραφικούς περιτοιχισμένους κήπους, γεμάτους τριαντάφυλλα, οπωροφόρα δέντρα, αλθαίες, κισσούς, και μαργαρίτες.
Τέλος, η σειρά FRYKSÅS με βασικό υλικό το ρατάν, περιλαμβάνει είδη καθιστικού και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, καθώς και απροσδόκητα κομμάτια, όπως ένα γραφείο κι έναν πάγκο τηλεόρασης, για να φέρετε αυτό το αίσθημα ηλιόλουστης ζεστασιάς και ηρεμίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα προϊόντα της νέας σειράς στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr