Alpha Bank: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δήμου Κηφισιάς

Ένα πυροσβεστικό όχημα για την ενίσχυση του έργου των εθελοντών πυροσβεστών δώρισε στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δήμου Κηφισιάς η Alpha Bank

Το όχημα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων λειτουργίας του Κλιμακίου, τα οποία διοργάνωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς. Στην ομιλία του, ο κ. Ξυπολητάς ευχαρίστησε την Alpha Bank και εξήρε την συμβολή της στην ενίσχυση του έργου των εθελοντών πυροσβεστών. Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.



H Alpha Bank διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών, αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσπάθειά τους για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών, δασών και περιουσιών, ενώ επιπλέον έχει θέσει στο επίκεντρο της προσοχής της την προστασία του φυσικού μας πλούτου, υλοποιώντας σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων φυσικών καταστροφών αλλά και για την πρόληψή τους.



Τα προηγούμενα χρόνια η τράπεζα δώρισε συνολικά έξι πυροσβεστικά οχήματα σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική ενώ ενίσχυσε οικονομικά το έργο των Συλλόγων της Αττικής και της Ηλείας.

Παράλληλα, το 2023, προχώρησε σε έργο δεντροφύτευσης και αισθητικής ανάπλασης του οδικού δικτύου των πυρόπληκτων κοινοτήτων της Ρόδου, ενώ από το 2021 εφαρμόζει πρόγραμμα αναδάσωσης σε συνεργασία με το Reforest Action και το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, όπου έχουν φυτευτεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 53.000 δέντρα σε Κατερίνη, Εύβοια, Θεσσαλονίκη και Πιέρια Όρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr