Novasports: Εδώ θα κριθεί αποκλειστικά η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League!

Novasports: Εδώ θα κριθεί αποκλειστικά η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε (Τρίτη 6/8, 20:00 ο 1ος αγώνας εκτός έδρας και Τρίτη 13/8, 20:30 η ρεβάνς στην Τούμπα) με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης - Ζωντανά και αποκλειστικά και οι δύο αγώνες στο Novasports Prime

malme-paok-nova-xr
Η πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδία Μάλμε, θα κριθεί αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα παρακολουθήσουν επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα από το γήπεδο Τούμπας, ο οποίος θα πλαισιωθεί και με Pre Game Show (20:00).

Αναλυτικά:

- Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00 Μάλμε-ΠΑΟΚ, Novasports Prime
- Τρίτη 13 Αυγούστου, 20:00 Pre Game Show Novasports Prime, 20:30 ΠΑΟΚ- Μάλμε, Novasports Prime

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στον συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή σε περίπτωση που έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης