Σχολικά νωρίς και κέρδισε!

Σχολικά νωρίς και κέρδισε!

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει. Μήπως ήρθε η ώρα να κερδίσεις, αποκτώντας τα σχολικά σου απο τώρα;

kedriki_plaisio_back2school_lead
Με τον Σεπτέμβριο να βρίσκεται προ των πυλών, γονείς και παιδιά ξεκινούν να σκέφτονται σιγά-σιγά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτό σημαίνει αυτόματα πονοκεφάλιασμα για την αγορά σχολικών ειδών. Το ήξερες όμως ότι μπορείς, μέσω της έγκαιρης προετοιμασίας να μετατρέψεις αυτήν την αγχώδη διαδικασία από πιεστική συνθήκη σε μια ευχάριστη εμπειρία; Ότι είσαι σε θέση μάλιστα σε πολυπλόκαμο επίπεδο καθώς θα βρεις και πολύ καλές προσφορές;

Αν αναρωτιέσαι το πώς, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για την πιο ξέγνοιαστη back to school διαδικασία.

plaisio_back2school_001

Early Bird προσφορές
Αν και δεν είναι τόσο γνωστό, αρκετά καταστήματα επιλέγουν να προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για όλους εκείνους που επιλέγουν να προγραμματίσουν από νωρίς τις αγορές τους στα σχολικά. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, εάν κάνεις μια μικρή έρευνα online, πρόκειται να βρεις πολύ καλές προσφορές. Από τσάντες και έτοιμα σχολικά set, μέχρι καρέκλες, γραφεία και γραφική ύλη, οι early bird προσφορές βρίσκονται εκεί έξω και σε περιμένουν.


Σχολικές τσάντες
Η σχολική τσάντα είναι, πέρα από κάθε αμφισβήτηση, η πιο σημαντική αγορά που θα κάνεις με το παιδί σου. Λογίζεται - και όχι τυχαία - ως κάτι περισσότερο από ένα απλό αντικείμενο που θα το βοηθά να μεταφέρει τα βιβλία του στο σχολείο και τη γραφική του ύλη. Η σχολική τσάντα μπορεί να αναδείξει και να φωτίσει την προσωπικότητα του παιδιού. Αντικατοπτρίζει συχνά την ενέργειά του, τον χαρακτήρα του, τα ενδιαφέροντά του. Είναι ένα σύμβολο που συνοδεύει κάθε μαθητή στο σχολικό του ταξίδι.

Προετοίμασε λοιπόν νωρίς την επιλογή της σχολικής τσάντας, καθώς κατά την περίοδο των early bird προσφορών μπορείς να βρεις σημαντικές εκπτώσεις που μπορεί να αγγίξουν σε ποσοστό ακόμη και το 40%. Επίλεξε τσάντες ποιοτικής κατασκευής, με ανθεκτικά υλικά και ως επί το πλείστων, εργονομικές.

Θα πρέπει να διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος αναλογικά με το παιδί και να εξοπλίζονται ιδανικά με εργονομικούς και αεριζόμενους ιμάντες διπλών ραφών, ιμάντα στήθους και ενισχυμένο χερούλι με διπλή ραφή. Μην ξεχάσεις να διαθέτει στο πίσω μέρος της επιπλέον επένδυση. Αυτό βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους στις πλάτες του παιδιού. Κάνε λοιπόν το κουβάλημα των βιβλίων, μια… χαλαρή υπόθεση.

girls_plaisio_back2school_002

Γραφική ύλη
Και περνάμε σε μια εξίσου σημαντική κατηγορία σχολικών ειδών. Μιλάμε για τη γραφική ύλη. Από μολύβια και στυλό, τετράδια και ντοσιέ μέχρι μαρκαδόρους, συρραπτικά και γόμες. Αν καθυστερήσεις στις αγορές σου και περιμένεις τον Σεπτέμβριο, τότε ίσως να βρεις… άλλες τιμές.

Αν όμως πριν πεινάσεις… μαγειρέψεις, όπως δηλαδή κάνουν των φρονίμων τα παιδιά, τότε είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς early bird προσφορές έως και 50%. Μη διστάσεις εδώ να εξετάσεις και τη λύση των έτοιμων σχολικών set και πακέτων, που επί συνόλου, θα σου δώσουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.


Καρέκλες και έπιπλα γραφείου
Το ήξερες ότι αποτελεσματικότητα και άνεση πάνε χέρι-χέρι όταν αναφερόμαστε στη σωστή επιλογή καρέκλας και επίπλων γραφείου; Ε λοιπόν μάθε το καθώς το ιδανικό δωμάτιο για έναν μαθητή εξαρτάται κυρίως από τη σωστή καρέκλα και το κατάλληλο γραφείο. Εάν είσαι από εκείνους που αφήνουν την αγορά των κατάλληλων επίπλων την τελευταία στιγμή, σου συστήνουμε να το ξανασκεφτείς. Γιατί; Διότι και σε αυτήν την κατηγορία σχολικών ειδών θα βρεις super early bird προσφορές.

Θα βρεις από σημαντικές εκπτώσεις στα σχετικά προϊόντα έως και επιπλέον οφέλη, όπως η δωρεάν αποστολή και η δωρεάν συναρμολόγηση. Μην ξεχνάς ότι η επιλογή των επίπλων αυτών θα καλύψουν τόσο τις άμεσες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες των μαθητών. Είναι από τα πιο κρίσιμα βήματα για ένα παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο.

kidss_plaisio_back2school_003

Σχολική λίστα σε λίγα κλικς
Πέρα από την πληθώρα προϊόντων στις early bird σχολικές προσφορές, θα εντοπίσεις, εάν ψάξεις λιγάκι, και τρομερές λύσεις σε επίπεδο σχολικής λίστας. Τι εννοούμε; Με απλά λόγια, με το που λάβεις τη σχολική λίστα μπορείς να τη στείλεις, να στην ετοιμάσουν και να στην στείλουν άμεσα στην πόρτα σου! Μέσα σε 3 βήματα θα έχεις όλα όσα σχολικά είδη συγκαταλέγονται φέτος στη σχολική σου λίστα. Υπέροχο; Ναι! Εννοείται ότι όλη αυτή η διαδικασία, πραγματοποιείται online αλλά και τηλεφωνικά.

Φτιάξε σήμερα τη σχολική λίστα της νέας χρονιάς και… ξέγνοιασε για το υπόλοιπο καλοκαίρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης