Nova: Υπερθέαμα με περισσότερους από 80 LIVE συναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

Nova: Υπερθέαμα με περισσότερους από 80 LIVE συναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

Οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν και έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport – όλα στην πλατφόρμα EON της Nova

Novasports_Cosmote-Sport
Η… σέντρα έγινε, οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν από 23 Αυγούστου ένα απίστευτο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των καναλιών Novasports και Cosmote Sport (όλα στην πλατφόρμα EON) και πλέον ετοιμάζονται να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα από την Τρίτη 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ακόμη περισσότερο υπερθέαμα με περισσότερους από 80 LIVE αγώνες!
ΣΑΜΡΟΚ-ΡΟΒΕΡΣ---ΠΑΟΚ

Οι επαναληπτικοί αγώνες Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ στο Novasports για τα Play Offs του UEFA Conference League και Παναθηναϊκός – Λανς στα κανάλια Cosmote Sport για τα Play Offs του UEFA Europa League καθηλώνουν τους συνδρομητές. O πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ επιδιώκει τη διάκριση στο UEFA Europa League και αυτό θα γίνει το «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά στο Δουβλίνο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Offs του UEFA Europa League.
Κλείσιμο
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας αναμένει να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League.

Την ίδια ημέρα (Πέμπτη 29/8), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λανς, στον επαναληπτικό του 1-2 στη Γαλλία και μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Conference League. O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 στο Cosmote Sport2 και θα πλαισωθεί με Pre Game (20:00) και Post Game (23:05). Παράλληλα, Live στα κανάλια Cosmote Sport θα μεταδοθούν οι επαναληπτικοί αγώνες στα Play Offs του UEFA Champions League καθώς οι κληρώσεις για τη φάση των ομίλων (Πέμπτη 29/8, 19:30 Κλήρωση UEFA Champions League, League Phase, Παρασκευή 30/8, 14:30 Κλήρωση UEFA Europa League, League Phase & 15:30 Κλήρωση UEFA Conference League, League Phase).
WEEKEND-TOP-GAMES

Η Stoiximan Super League συνεχίζει με τη 3η αγωνιστική και τους αγώνες Άρης – Αστέρας AKTOR (31/8, 20:00), Λεβαδειακός – ΑΕΚ (1/9, 18:30), Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (1/9, 20:30) που θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports και ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός (31/8, 19:30), Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (31/8, 22:900), Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ (1/9, 19:30), Athens Kallithea FC – Παναθηναϊκός (1/9, 22:00) που θα προβληθούν από τα κανάλια Cosmote Sport. Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν στο Novasports και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη, Χριστίνα Κομίνη αλλά και με τον «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

Στην Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους 380 αγώνες LIVE και με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, δεσπόζει στα κανάλια Novasports το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (1/9, 18:00) και οι αγώνες Άρσεναλ-Μπράιτον (31/8, 14:30), Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (31/8, 19:30). Η Premier League θα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Η ισπανική LaLiga συνεχίζεται στα κανάλια Novasports με διπλή αγωνιστική και τις αναμετρήσεις Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης (29/8, 22:30), Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα (27/8, 22:30) και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (1/9, 22:30), Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ (31/8, 18:00) και Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (31/8, 20:00).

Η συναρπαστική Bundesliga συνεχίζεται με τους αγώνες Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία (31/8, 19:30), Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ (31/8, 16:30) και Μπάγερν-Φράιμπουργκ (1/9, 18:30) στα κανάλια Novasports. Η εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλη την αθλητική δραστηριότητα από τη Bundesliga αλλά και από τα άλλα πρωταθλήματα που είναι εκείνη την ώρα σε εξέλιξη.

Στην ιταλική Serie A δεσπόζουν στα κανάλια Cosmote Sport τα ντέρμπι, Ίντερ – Αταλάντα (30/8, 21:45), Λάτσιο – Μίλαν (31/8, 21:45) και Γιουβέντους – Ρόμα (1/9, 21:45).

Πλούσια δράση σε Eredivisie με το ντέρμπι Φέγενορντ - Άγιαξ, Jupiler Pro League, 2.Bundesliga, LaLiga2 στα κανάλια Novasports και Liga Portugal Betclic με το ντέρμπι Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόρτο, William Hill Scottish Premiership με το “Old Firm” Σέλτικ – Ρέιντζερς, Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού για το Παγκύπριο πρωτάθλημα στα κανάλια Cosmote Sport.

MotoGP Gran Premio GoPro de Aragon με τους δοκιμές και τον κύριο αγώνα για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων στα κανάλια Cosmote Sport και αγώνες μαχητικών τεχνών: ONE Friday Fights#77 στα κανάλια Novasports περιμένει τους συνδρομητές της Nova.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης