Η κορυφαία σειρά smartwatch Fēnix 8 από την Garmin, αγγίζει την τελειότητα

Η κορυφαία σειρά smartwatch Fēnix 8 από την Garmin, αγγίζει την τελειότητα

Smartwatch εξαιρετικών επιδόσεων με φωτεινές οθόνες AMOLED και επιπλέον τεχνολογία αιχμής και ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο και φακό LED

fenix-xr
Η Garmin ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη νέα σειρά fēnix 8, την επόμενη γενιά premium multisport GPS smartwatch που προσφέρει είτε φωτεινή οθόνη AMOLED, είτε οθόνη ηλιακής φόρτισης για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Εισάγοντας εξελιγμένες λειτουργίες για προπόνηση ενδυνάμωσης, δυνατότητες καταδύσεων και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο στον καρπό, η σειρά fēnix 8 έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Και με απίστευτη αυτονομία μπαταρίας, είναι πιο εύκολο να εξερευνήσετε περισσότερα, αφού η έκδοση των 51 χιλιοστών με AMOLED οθόνη προσφέρει μέχρι 29 ημέρες αυτονομία μπαταρίας smartwatch ενώ η αντίστοιχη έκδοση Solar με μόνιμα ενεργή οθόνη φτάνει μέχρι τις 48 ημέρες1.

fenix-8-es__3_


Κλείσιμο
Για χρόνια, η σειρά fēnix έχει καταξιωθεί για τα κορυφαία χαρακτηριστικά, τα υλικά και το σχεδιασμό της. Και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε το πιο ικανό fēnix που φτιάξαμε ποτέ. Αυτή η καινούρια σειρά δεν προσθέτει μόνο νέες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό, βελτιώσεις στην προπόνηση με βάση το άθλημα και ένα άνετο εργαλείο επικοινωνίας αλλά δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία εντυπωσιακή οθόνη AMOLED και στην ηλιακή φόρτιση για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Αν αναζητάτε ένα προηγμένο smartwatch που μπορεί να σας παρακινήσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους υγείας και ευεξίας σας, μην ψάχνετε άλλο από το fēnix 8.
—Dan Bartel, Garmin Vice President of Global Consumer Sales

Κάτι για τον κάθε ένα και την κάθε μία

- AMOLED ή solar: Επιλέξτε ανάμεσα σε μία φωτεινή οθόνη AMOLED και μία μόνιμα ενεργή οθόνη με φακό ηλιακής φόρτισης που αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου ακόμα καλύτερα, δίνοντας τη δυνατότητα στο fēnix 8 – 51mm 50% μεγαλύτερη ηλιακή ενέργεια από τον προκάτοχό του1. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ανανεωμένα γραφικά. Η έκδοση AMOLED είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη – 43mm, 47mm or 51mm – ενώ η έκδοση με ηλιακή φόρτιση είναι διαθέσιμη σε 47mm ή 51mm.

- Ανθεκτικός σχεδιασμός: Όλα τα μοντέλα διαθέτουν στεγανά μεταλλικά κουμπιά, έναν νέο sensor guard που προστατεύει τους πολύτιμους αισθητήρες και έχουν δοκιμαστεί σε στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ για αντοχή στη θερμοκρασία, τους κραδασμούς και το νερό. Και με δυνατότητα επιλογής κορυφαίων υλικών όπως στεφάνη τιτανίου και ανθεκτικό στις γρατζουνιές φακό από ζαφείρι είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

- Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο: Πραγματοποιήστε κλήσεις από το ρολόι όταν είναι σε σύνδεση με συμβατό smartphone. Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για επιλεγμένες λειτουργίες του ρολογιού όπως “start a strength training activity”, “set a timer for 5 minutes”, “save waypoint”, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με smartphone.

- Ενσωματωμένος φακός LED: Ρυθμίστε γρήγορα τη φωτεινότητα του φακού από την οθόνη του ρολογιού. ΟΙ μεταβαλλόμενες εντάσεις, το κόκκινο φως ασφαλείας και η λειτουργία αναλαμπών μπορούν να σας αυξήσουν την επίγνωση σε πιο σκοτεινά περιβάλλοντα όπως όταν τρέχετε τη νύχτα, αν ψάχνετε ένα χαμένο παιχνίδι κάτω από τον καναπέ ή αν θέλετε να διαβάσετε το μενού σε ένα εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό.

- Εξελιγμένη προπόνηση ενδυνάμωσης: Αναβαθμίστε την προπόνησή σας με στοχευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης για 4-6 εβδομάδες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους με εξειδικευμένες ασκήσεις ανάλογα με το άθλημα σας όπως τρέξιμο, σερφ, σκι και άλλα.

- Καταδυτικές λειτουργίες: Βουτήξτε μέχρι 40 μέτρα με κατάλληλο για καταδύσεις πλαίσιο, στεγανά μεταλλικά κουμπιά και προφίλ δραστηριότητας για scuba και άπνοια.

- Εφαρμογή Garmin Messenger™: Επικοινωνήστε με την οικογένεια και τους φίλους σας με ανταλλαγή μηνυμάτων απευθείας από το ρολόι2.

- Εξελιγμένη χαρτογράφηση και πλοήγηση: Δείτε ισοϋψείς στους χάρτες TopoActive3 και αποκτήστε πρόσβαση σε χάρτες για χιλιάδες γήπεδα γκολφ και χιονοδρομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Το νέο περιβάλλον χάρτη σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τα επίπεδα του χάρτη για μεγαλύτερη διευκόλυνση στην πλοήγηση. Κατά την εξερεύνησή σας εισάγετε την επιθυμητή απόσταση που θέλετε να κάνετε και λάβετε προτάσεις διαδρομών για να μείνετε εντός πορείας και χρόνου με τις δυναμικές πορείες μετ’ επιστροφής.

Αποδώστε στα καλύτερά σας

Όποια και αν είναι η περιπέτεια, το fēnix 8 μπορεί να βοηθήσει αθλητές όλων των τύπων και όλων των επιπέδων να ξεπεράσουν τα όριά τους. Κάθε πρωί, η βαθμολογία ετοιμότητας προπόνησης μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε αν είναι η κατάλληλη μέρα για να προπονηθείτε σκληρά ή θα πρέπει να πάτε πιο σιγά, ενώ οι εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης όπως η βαθμολογία αντοχής, η βαθμολογία ανάβασης, η μέγιστη VO2, η κατάσταση προπόνησης και άλλα μπορούν να σας βοηθήσουν να μετρήσετε αποτελεσματικά τη συνολική σας απόδοση4.

fenix-8-es__1_


Κατά τη διάρκεια μίας προπονητικής συνεδρίας, το PacePro™ σας δίνει καθοδήγηση ρυθμού με βάση το GPS για επιλεγμένες διαδρομές ή αποστάσεις ενώ ο ρυθμός με προσαρμογή κλίσης σας δίνει τον αντίστοιχο ρυθμό τρεξίματος με την ίδια προσπάθεια σε επίπεδο έδαφος ή σε ανοδική κλίση. Εντωμεταξύ, το ClimbPro εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις επερχόμενες αναβάσεις.

Για να προετοιμαστείτε για τον επόμενο μεγάλο αγώνα, μπορείτε να βλέπετε και να ακολουθείτε εξατομικευμένες ημερήσιες προτάσεις άσκησης οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο ή ποδηλασία, να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν προγράμματα προπόνησης Garmin Coach ή να ανατρέχετε στο race widget για συμβουλές προπόνησης, εξατομικευμένες προτάσεις άσκησης και άλλα.

Βρείτε το πάθος σας

Νέες δραστηριότητες όπως άπνοια και scuba diving έρχονται να προστεθούν στις δεκάδες προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές που περιλαμβάνουν τρέξιμο, rafting, γκολφ, padel και επιπλέον ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, για να βοηθήσουν τους χρήστες να παραμένουν δραστήριοι.

fenix-8-es__5_


Είτε προπονήστε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο, το fēnix 8 καταγράφει δραστηριότητες όπως ενδυνάμωση, αερόβια, γιόγκα και HIIT. Μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για ενδυνάμωση, αερόβια, γιόγκα και Pilates από την οθόνη του ρολογιού σας. Οι εξερευνητές μπορούν να καταγράψουν τις δραστηριότητές τους με πρόσθετες πληροφορίες για snowboard, XC ski, σερφ, ορεινή ποδηλασία και άλλα. Όταν κάνετε σκι μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο περάσατε σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας σε χιλιάδες χιονοδρομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Εξερευνήσεις εντός και εκτός δρόμου

Έτοιμο για κάθε περιπέτεια, το fēnix 8 είναι εξοπλισμένο με κορυφαία χαρτογράφηση για να σας βοηθήσει να μείνετε στην πορεία σας. Στις εκδόσεις fēnix 8 sapphire θα βρείτε προφορτωμένους χάρτες TopoActive με κάλυψη σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Με μία συνδρομή στους χάρτες Outdoor Maps+ προσθέτετε εξαιρετική χαρτογράφηση και δορυφορική απεικόνιση απευθείας στο ρολόι.

fenix-8-es__4_


Παράλληλα, η τεχνολογία SatIQ™ και το multi-band GPS συμβάλουν στην ασυναγώνιστη ακρίβεια θέσης σε απαιτητικά περιβάλλοντα, ενώ βελτιστοποιούν την αυτονομία της μπαταρίας. Πριν ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας σχεδιάστε ή αναζητήστε μια πορεία στο Garmin Connect™ και συγχρονίστε την αυτόματα με το ρολόι σας για λεπτομερείς οδηγίες στροφή προς στροφή. Ενώ βρίσκεστε έξω στην αναζήτησή σας, πλοηγηθείτε σε μονοπάτια με τον οδηγό χαρτών NextFork™ Map Guide και χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο αλτίμετρο, βαρόμετρο και την ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

Παρακολουθήστε την υγεία σας

Εξοπλισμένο με εργαλεία παρακολούθησης υγείας όλο το 24ωρο, το fēnix 8 περιλαμβάνει παλμούς από τον καρπό, παλμικό οξύμετρο5, παρακολούθηση αποθεμάτων ενέργειας Body Battery™, σύμβουλο jet lag, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου, εντοπισμό σύντομου μεσημεριανού ύπνου και άλλα. Μόλις ξυπνάτε λαμβάνετε μία πρωινή αναφορά που περιλαμβάνει δεδομένα του ύπνου για τη βραδιά που πέρασε, ημερολόγιο ασκήσεων, κατάσταση HRV και άλλα.

Μείνετε σε σύνδεση

Ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, το fēnix 8 σας επιτρέπει να μοιράζεστε τοποθεσίες, πορείες και άσκήσεις με άλλους κατόχους συμβατών συσκευών Garmin μέσω του Garmin Share, να λαμβάνετε έξυπνες ειδοποιήσεις, να κατεβάζετε τραγούδια από Spotify®, Deezer και Amazon Music (απαιτείται συνδρομή) για αναπαραγωγή χωρίς τηλέφωνο, να προπονήστε με λίγο μεγαλύτερη ηρεμία με τον εντοπισμό συμβάντος, τη βοήθεια και το LiveTrack7, να αποφεύγετε τις ουρές στα ταμεία με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ και πολλά άλλα.

fenix-8-es__2_


Η σειρά fēnix 8 προσφέρει φωτεινή οθόνη AMOLED ή ηλιακή φόρτιση για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Η έκδοση AMOLED είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη – 43mm, 47mm και 51mm – ενώ η έκδοση ηλιακής φόρτισης διατίθεται στα 47mm και 51mm. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινάει από €999.99.

Κατασκευασμένα μέσα για τη ζωή έξω, τα προϊόντα Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη ζωή αθλητών, εξερευνητών και φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση να αναπτύσσουμε προϊόντα που βελτιώνουν την εμπειρία, εμπλουτίζουν τη ζωή και αυξάνουν την ηρεμία, στην Garmin πιστεύουμε ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χτες.

- Προϋποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux.
- Απαιτείται ο αποστολέας και ο παραλήπτης να διαθέτουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Garmin Messenger στο συνδεδεμένο τους smartphone.
- Μόνο στις εκδόσεις Sapphire. Στις υπόλοιπες εκδόσεις θα πρέπει να γίνει λήψη των χαρτών.
- Ακρίβεια δεδομένων καθημερινής δραστηριότητας.
- Δεν είναι ιατρική συσκευή, δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιαδήποτε ιατρικής κατάστασης, δείτε Garmin.com/ataccuracy.
Το Pulse Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
-Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Για τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της λειτουργίας ασφάλειας και εντοπισμού, δείτε Garmin.com/safety.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης