Συνεργασία e-fresh.gr με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

To ηλεκτρονικό super market e-Fresh.gr ανακοινώνει με χαρά την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση αμιγώς ελληνικών προϊόντων

Τα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που πιστοποιούνται μετά από ενδελεχή έλεγχο με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι τώρα διαθέσιμα σε ειδική ενότητα στην κεντρική σελίδα της e-Fresh.gr για να τα βρίσκετε ακόμη πιο εύκολα.

Ειδικά για την περίοδο Back to School, από τις 3/09 – 10/09 η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η e-Fresh.gr προσφέρουν ειδική έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα που συμμετέχουν στη δράση.

Ανακαλύψτε τα επιλεγμένα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην e-Fresh.gr και καλύψτε έξυπνα τις ανάγκες σας, φέρνοντας λίγη Ελλάδα στην πόρτα σας.

Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με χιλιάδες προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες εδώ και 8 χρόνια! Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 1εκ παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν Ελληνικές εταιρείες που έχουν το κέντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους στην χώρα μας. Διατηρώντας την παραγωγή, την έδρα και την ιδιοκτησία στην Ελλάδα, οι εταιρείες αυτές δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία ενώ πρεσβεύουν την ελληνική ταυτότητα σε όλα τα σημεία πώλησης τους και στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr