Τα πρατήρια Shell μεγάλος χορηγός στο Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Τα πρατήρια Shell μεγάλος χορηγός στο Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η Coral/Shell βρίσκεται πάντα κοντά σε μεγάλες διοργανώσεις και ενέργειες που βοηθούν σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας

14_-Cycladic-Kids-Festival
Η Coral – Shell Licensee συνεχίζει το ταξίδι του Πολιτισμού και υποστηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός τη διοργάνωση του δεύτερου Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί 21 & 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών και στο Λύκειο του Αριστοτέλη.
11_-Cycladic-Kids-Festival_Photo-Paris-Tavitian

H Coral και τα πρατήρια Shell, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την προώθηση της εκπαίδευσης, της βιωσιμότητας και της δυναμικής παρουσίας της στην κοινότητα, αναγνωρίζει τη σημασία της επένδυσης στο μέλλον των παιδιών, ιδίως με την υποστήριξη πρωτοβουλιών προς όφελος της ανάπτυξής τους και συμβάλοντας ενεργά στην εμπειρία των νεαρών συμμετεχόντων με ψυχαγωγικό και διαδραστικό τρόπο.
Κλείσιμο
2_-Cycladic-Kids-Festival

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το Ωδείο Αθηνών, ως κεντρικός χώρος του Φεστιβάλ, θα φιλοξενήσει παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις και εικαστικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια, ενώ το Λύκειο του Αριστοτέλη θα λειτουργήσει ως ειδικός χώρος για πρωτότυπες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παράλληλα, στο Ωδείο Αθηνών θα φιλοξενηθεί η έκθεση με τα έργα και τους νικητές τους φετινού, 11ου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «Σημερινές Ιστορίες Αγγείων» που συγκέντρωσε 12.000 συμμετοχές!
12_-Cycladic-Kids-Festival_Photo-Paris-Tavitian

Παιδιά και έφηβοι 2 έως 18 ετών καλούνται να συμμετέχουν και φέτος με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας!
Ο Γενικός Διευθυντής της Coral– Shell Licensee, κ. Γιώργος Χατζόπουλος δήλωσε σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία: «Η χαρά που νιώθουμε όταν συμμετέχουμε σε δράσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά είναι ένα από τα σημαντικότερα συναισθήματα που μοιραζόμαστε. Η Coral/Shell βρίσκεται πάντα κοντά σε μεγάλες διοργανώσεις και ενέργειες που βοηθούν σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίζουμε σταθερά παρόμοιες πρωτοβουλίες με δράσεις που αφήνουν σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα, προσφέροντας πολλά παιδικά χαμόγελα, που είναι η πηγή έμπνευσής».
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης