Δημιούργησε σήμερα το δικό σου Home Cinema

Δημιούργησε σήμερα το δικό σου Home Cinema

Μπορεί να είσαι movie buff, hifi enthusiast ή να λατρεύεις τα ραντεβού τύπου Netflix and chill, σε κάθε περίπτωση αυτό που κάνει την διαφορά είναι το σωστό home cinema!

arthrou-home-cinema
Η καρδιά ενός home cinema είναι το μέσο προβολής, η διαμάχη ανάμεσα στην επιλογή projector και τηλεόρασης κρατάει χρόνια. . Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο τεχνολογίες προβολής έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα κατάλληλα για διαφορετικές χρήσεις.

Οι μοντέρνες TV είναι αρκετά ισχυρές για να κάνουν την συζήτηση ενδιαφέρουσα. Αυτό που για αρκετό καιρό έκανε τους projector προτιμότερους ήταν η καλύτερη διαγώνιος προβολής. Πλέον όμως, μια καλή TV έχει αρκετές ίντσες διαγώνιο ώστε να μπορεί να γίνει η καρδιά ενός σύγχρονου home cinema. Αν κάνεις αραιή χρήση του home cinema σου, μια με δύο φορές την εβδομάδα, ένα προβολικό μπορεί να είναι καλύτερη λύση, για πιο συχνή χρήση η τηλεόραση είναι μονόδρομος. Πάμε να δούμε μερικές τηλεοράσεις κατάλληλες για το ιδανικό home cinema!

1. Samsung Neo QLED TV 85QN900C 85" 8K Ultra HD

plaisio_homecinema_001


Κλείσιμο
Απίστευτη οθόνη στις 85 ίντσες με ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο που απομακρύνει τυχόν περισπασμούς, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις καθηλωτική εμπειρία θέασης. Σε ανάλυση 8Κ και με τον ισχυρό επεξεργαστή Neural Quantum 8K η τεχνολογία AI Upscaling θα κάνει κάθε περιεχόμενο να παίζει τέλεια!

Όλα τα μοντέλα της σειράς ενσωματώνουν τον κορυφαίο επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K της Samsung, τεχνολογία Quantum Matrix Pro, φωτισμό Ultimate 8K Dimming Pro, Object Tracking Sound Pro για τρισδιάστατο ήχο, Neo Quantum HDR 8K Pro και Real Depth Enhancer Pro για υψηλή αντίθεση και λεπτομέρεια, HDMI Black Level, εξαιρετικές γωνίες θέασης και λειτουργία EyeComfort για ξεκούραστη θέαση, 100% όγκο χρώματος με Quantum Dot και συμβατότητα με την τεχνολογία Q-Symphony. Παρακολούθησε το αγαπημένο σου περιεχόμενο αποφεύγοντας τους περισπασμούς, χάρη στο τα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης της Samsung προσφέρουν μια εμπειρία Dolby Atmos που θα σε καθηλώσει!

2. LG OLED TV 77G45LW 77" 4K Ultra HD

plaisio_homecinema_002


Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED evo G4 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της τεχνολογίας εικόνας και ήχου. Αποτελεί έναν συναρπαστικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας καινοτομιών που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Το πάνελ 4Κ τεχνολογίας OLED προσφέρει φωτεινή και έντονη ποιότητα εικόνας χάρη στη λειτουργία Brightness Booster Max ενώ με τις τεχνολογίες Dolby Vision®, Dolby Atmos®, VRR, NVIDIA® G-SYNC® και AMD FreeSync™ Premium απολαμβάνεις ψυχαγωγικό περιεχόμενο και παιχνίδια που καθηλώνει. Η νέα κορυφαία σειρά της LG διαθέτει ένα σύνολο έξυπνων λειτουργιών και χαρακτηριστικών που καθιστούν την εύρεση και την απόλαυση περιεχομένου ή την διαχείριση των λειτουργιών της τηλεόρασης απλή υπόθεση.

Το λεπτό πλαίσιο και η εκπληκτική κατασκευή δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε δωμάτιο. Ο ειδικά σχεδιασμένος βραχίονας επιτρέπει την εφαρμοστή τοποθέτηση της τηλεόρασης στον τοίχο αφήνοντας σχεδόν μηδενικό κενό από τον τοίχο. Το Dolby Vision® συνδυάζεται με το Dolby Atmos® για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Χάρη στις δυνατότητες του επεξεργαστή α11 AI 4Κ της LG, το Dolby Vision® προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές. Επίσης, μπορείς να ακούσεις τη δράση ολόγυρά σου με την απαράμιλλη διαύγεια, τις περίπλοκες λεπτομέρειες και το χωρικό βάθος του Dolby Atmos.

3. Sony QLED TV K85XR90 85'' 4K Ultra HD

plaisio_homecinema_003


Η φιλοσοφία σχεδιασμού «One Slate» συνδυάζει την οθόνη και το πλαίσιο σε μία ενιαία βάση ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και απογειώνοντας την εμπειρία προβολής. Η κορυφαία σχεδίαση συναντά τη τεχνολογία τελευταίας γενιάς Mini LED, την ανάλυση 4K HDR και τις δυνατότητες Google TV και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Δες όλη τη δράση να ζωντανεύει και να συνδυάζεται τέλεια με τον ήχο στην πρώτη τηλεόραση που διαθέτει tweeter δοκού! Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου (με υποστήριξη Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS:X κ.ά.) αποτελείται από δύο μονάδες tweeter, δύο μονάδες μεσαίου εύρους, δύο υπογούφερ και δύο tweeter δοκού (beam tweeter) για μια πραγματικά αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία. Με ισχύ που εξασφαλίζει ακρίβεια.

Ο XR Processor™ διαθέτει ένα σύστημα αναγνώρισης σκηνών που ανιχνεύει και αναλύει δεδομένα με αψεγάδιαστη ακρίβεια, και, έπειτα, βελτιστοποιεί την εικόνα για απόλυτο ρεαλισμό. Σε αντίθεση με άλλες τηλεοράσεις, ο εκτεταμένος όγκος χρωμάτων διατηρεί τις εικόνες ζωντανές και κορεσμένες σε υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ώστε να βλέπεις τις εικόνες ακριβώς όπως αυτές προορίζονταν από τους δημιουργούς.
Διάλεξε την δική σου και θα έχεις ένα μοναδικό home cinema στην διάθεση σου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης