Ήρθε το AQUA Carpatica FLAVOURS: Τρεις συναρπαστικές γεύσεις με φυσική αγαύη

Ήρθε το AQUA Carpatica FLAVOURS: Τρεις συναρπαστικές γεύσεις με φυσική αγαύη

Το AQUA Carpatica, γνωστό για τα αγνά, ποιοτικά και με απίθανη γεύση νερά του αλλά και τις περισσότερες από 100 διεθνείς διακρίσεις, έφερε στην ελληνική αγορά το AQUA Carpatica FLAVOURS

aqua-arthrou
Το AQUA Carpatica, γνωστό για τα αγνά, ποιοτικά και με απίθανη γεύση νερά του αλλά και τις περισσότερες από 100 διεθνείς διακρίσεις, έφερε στην ελληνική αγορά το AQUA Carpatica FLAVOURS.

Το AQUA Carpatica FLAVOURS αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό μεταλλικό νερό με δροσερή γεύση, φυσικό χυμό φρούτων χωρίς συντηρητικά και μια σταγόνα αγαύης. Οι τρεις νέες γεύσεις:
  1. Ροδάκινο & Μάνγκο
  2. Σμέουρο
  3. Λάιμ & Μέντα


υπόσχονται να συναρπάσουν και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη φυσική ενυδάτωση.

Κλείσιμο
Το AQUA Carpatica FLAVOURS αποτελείται από το πολυβραβευμένο μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, πιστοποιημένα φυσικά αρώματα φρούτων, προσθήκη ανθρακικού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, για μια έντονη, δροσιστική και υγιεινή στιγμή απόλαυσης.

Η προσθήκη φυσικής αγαύης ενισχύει τη γεύση και προσφέρει φυσική γλυκύτητα, κάνοντάς το προϊόν ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και αναζωογονητική επιλογή.

Για τους καταναλωτές που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις από τα ανθρακούχα αναψυκτικά, χυμούς ή άλλα ποτά με ζάχαρη, το AQUA Carpatica FLAVOURS είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση.

Ο κος Γιάννης Βάλβης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το AQUA Carpatica Flavours έφτασε και στην Ελλάδα, την πατρίδα μου. Με το νέο AQUA Carpatica FLAVORS, συνεχίζουμε την παράδοσή μας να προσφέρουμε τα πιο αγνά, ποιοτικά με απίθανη γεύση προϊόντα από τη φύση. Οι νέες γεύσεις φρούτων, με φυσική αγαύη, είναι μια δροσιστική και υγιεινή πρόταση που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από απλή ενυδάτωση κάθε στιγμή της ημέρας. Ήδη τα προϊόντα έχουν τύχει σημαντικής αποδοχής και στις άλλες χώρες όπου έχουν παρουσιασθεί».

Βασικά χαρακτηριστικά του AQUA Carpatica FLAVOURS
  1. ΔΕΝ έχουν ζάχαρη
  2. ΔΕΝ έχουν τεχνητά χρώματα
  3. ΔΕΝ έχουν συντηρητικά
  4. ΔΕΝ έχουν χημικά
  5. ΔΕΝ είναι αναψυκτικό
  6. Είναι ποιοτικό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, με χυμό φρούτων και μια στάλα αγαύη.
  7. ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!


Τα AQUA Carpatica FLAVOURS απευθύνονται στον καθένα που έχει ως προτεραιότητα τον υγιεινό τρόπο ζωής και αναζητά πάντα το πιο φυσικό, το ποιοτικότερο και γευστικότερο!

Το προϊόν λανσάρεται στην ελληνική αγορά με μια 3600 επικοινωνιακή καμπάνια, με το μήνυμα «ΜΙΑ Κατηγορία από μόνο του» Η καμπάνια επικεντρώνεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος με κύριο το μοναδικό σε σύσταση, ποιότητα και γεύση φυσικό μεταλλικό νερό AQUA Carpatica.

Δες την τηλεοπτική καμπάνια εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=dl3S9P-nhS8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης