Νέα εποχή Δελούδης office

Νέα εποχή Δελούδης office

Έχοντας καταγράψει μια απαράμιλλη πορεία άνω των 50 ετών στον χώρο του επίπλου, μέσα από ιστορικά design κομμάτια που φέρουν σε κάθε τους λεπτομέρεια την κληρονομιά της απόλυτης κομψότητας

arthrou-deloudis
Η εταιρεία Δελούδης έχει πάντα το βλέμμα της στραμμένο στο αύριο. Η επόμενη ημέρα είναι ήδη εδώ, και μετουσιώνεται σε έπιπλα γραφείου υψηλών προδιαγραφών, σαφώς εναρμονισμένα με τις τελευταίες τάσεις του διεθνούς design, στον πρόσφατα ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE: ένα συναρπαστικό παράθυρο στην αισθητική του σήμερα, που φιλοξενεί τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές προτάσεις στον τομέα των γραφείων και των επαγγελματικών χώρων.

deloudis__2_


Όπως αρμόζει σε μοναδικής αξίας εκθέματα, ο ανανεωμένος χώρος ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE θυμίζει γκαλερί σύγχρονης τέχνης, όπου τα έπιπλα γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενός minimal σκηνικού με επιβλητικούς τοίχους σε σκούρο γκρι και δάπεδο από βιομηχανικό τσιμέντο. Ακολουθώντας τους κώδικες του επιτυχημένου interior design, ο χώρος πρόκειται για ένα open space όπου με μαεστρία ξεδιπλώνονται ξεχωριστές γωνιές, πλαισιωμένες από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της εταιρείας Flos που δίνει τον τόνο, υπογραμμίζοντας τον χαρακτήρα της κάθε συλλογής. Η διάταξη του χώρου είναι οργανική και φυσική, χαρίζοντας στον επισκέπτη μια αβίαστη ροή που τον βοηθά να επικεντρωθεί στην ουσία, παρέχοντάς του ανεμπόδιστα έμπνευση και ιδέες για όλες τις ανάγκες που απαιτούνται για τον άριστο σχεδιασμό ενός σύγχρονου γραφείου.

Κλείσιμο
deloudis__1_


Στον επιβλητικό χώρο του ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, συλλογές των κορυφαίων διεθνών οίκων Herman Miller, Knoll, Cassina, Cappellini, Walter Knoll, Muuto, ICF, IVM και 4Mariani, ενώ υπάρχει ειδικό section αφιερωμένο αποκλειστικά στις συλλογές του αμερικανικού ομίλου MillerKnoll. Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο της έκθεσης, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις συλλογές Exclusive Offices, που παρουσιάζουν τις πλέον επίκαιρες και functional τάσεις στα γραφεία στελεχών. Τελος, την εμπειρία ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE ολοκληρώνει μια ξεχωριστή επίδειξη γυάλινων χωρισμάτων από την κορυφαία στο είδος της, Glas Italia.

Ο χώρος του γραφείου αποτελεί ένα απαιτητικό σκηνικό, όπου η άνεση και η λειτουργικότητα οφείλουν να συνδυάζονται ιδανικά με την αισθητική για να δώσουν χαρακτήρα στην εταιρική μας ταυτότητα. Μια ταυτότητα που αποκτά ξεκάθαρο αποτύπωμα, με μία επίσκεψη στον ανανεωμένο χώρο ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE.


ΔΕΛΟΥΔΗΣ OFFICE
Λ. Κηφισίας 227, Κηφισιά
Τηλ. 210 6127121

www.deloudis.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης