Pillow Positive Project by COCO-MAT x Celebrate Your Scars

Pillow Positive Project by COCO-MAT x Celebrate Your Scars

Η COCO-MAT γιορτάζει 13 χρόνια Pillow Positive Project με μία ξεχωριστή εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού

PILLOW-POSITIVE-PROJECT
Η COCO-MAT, με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη και με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων του Pillow Positive Project, πραγματοποιεί μία σημαντική εκδήλωση για τον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική.

Στις 19 Οκτωβρίου 2024, στις 11:30 π.μ., στο κατάστημα της COCO-MAT στην Κηφισιά (Παλαιά Τατοΐου 165), μας υποδέχεται σε μια γιορτή ζωής, αγκαλιάζοντας και φιλοξενώντας την ιδιαίτερη δράση του “Celebrate Your Scars”.

Η εκδήλωση-γιορτή προσφέρει με θετικό και αισιόδοξο τρόπο τις ολιστικές προσεγγίσεις για την πρόληψη και διαχείριση του καρκίνου του μαστού, εστιάζοντας τόσο στη σωματική, όσο και στην ψυχική υγεία.

Η ημέρα θα περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους γιατρούς και ειδικούς στον τομέα της υγείας, καθώς και βιωματικά εργαστήρια με εξειδικευμένους επαγγελματίες που επικεντρώνονται στην ευεξία και την ψυχική υγεία.

Κλείσιμο
H δράση του “Celebrate Your Scars” αφορά σε ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση πάρα-ιατρικής δερματοστιξίας αφιερωμένη στις ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον καρκίνου του μαστού, προσφέροντας ενημέρωση και δωρεάν αναδόμηση θηλής με medical tattoo, μαζί με παράλληλες βιωματικές δράσεις.

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι απλώς ένα ενημερωτικό σεμινάριο, αλλά μία διαδραστική εμπειρία με inspirational talks που εμπνέουν και συνδυάζει την πρόληψη, την ευεξία και την αλληλοϋποστήριξη.

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε συμπαράσταση και να ενδυναμώσουμε κάθε γυναίκα, μέσα από την αγάπη, τη φροντίδα και τη δύναμη της κοινότητας.

Συνδιοργάνωση εκδήλωσης: Walnut Entertainment

Δράσεις & Workshops κατά τη διάρκεια της ημέρας:

Celebrate Your Scars: Δυνατότητα για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν αναδόμηση θηλής, σε συνεργασία με το "Celebrate Your Scars".

Φωτογράφιση πορτρέτων: Ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος, μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, θα δημιουργεί φυσικά πορτρέτα γυναικών, αναδεικνύοντας την αυτοεκτίμησή τους μέσα από την εικόνα τους.

Μαρτυρίες από Cancer Survivors: Γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τον καρκίνο του μαστού θα μοιραστούν τις ιστορίες τους, προσφέροντας έμπνευση και ελπίδα στους παρευρισκόμενους.

Wellness Workshops: Θα πραγματοποιηθεί ένα holistic workshop αναπνοών, για την προώθηση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει ένα workshop μαγειρικής και υγιεινών σνακ, εστιασμένο σε ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

Συμβουλές Ομορφιάς: Ειδικοί θα προσφέρουν συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος μετά από χημειοθεραπείες, εστιάζοντας στην υγιή και ασφαλή φροντίδα του δέρματος.

Dress Code (προαιρετικά): Για να τιμήσουμε το μήνυμα της εκδήλωσης, σας ενθαρρύνουμε να φορέσετε κάτι ροζ, αν το επιθυμείτε. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία μιας όμορφης, ενωτικής ατμόσφαιρας.

Ευχαριστίες

Η COCO-MAT εκφράζει τις ευχαριστίες της στους προϊοντικούς χορηγούς της εκδήλωσης: Β.Σ. Καρούλιας ΑΒΕΕΠ, mySUSHI, MyMarket (METRO ΑΕΒΕ), The Nutlers, ΘΕΟΝΗ Α.Ε., KIMBO Espresso Hellas.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την υποστήριξή του στην εκδήλωση, καθώς και για την αφοσίωσή του σε αυτό το σημαντικό έργο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τη δύναμη της ζωής και την αγάπη για τον εαυτό μας, σε μία ημέρα γεμάτη γνώση, εκπλήξεις και δώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Email: marketing@coco-mat.com
Τηλέφωνο: +30 210 6251971
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης