Η e-fresh.gr ανανεώνεται και εξελίσσεται!

Η e-fresh.gr ανανεώνεται και εξελίσσεται!

H e-fresh.gr μετρώντας χρόνια εξυπηρέτησης και εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές, ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση του επανασχεδιασμού του ηλεκτρονικού της καταστήματος

arthrou-efresh
Με στόχο να προσφέρει μια ακόμα πιο ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών το νέο ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ έρχεται ανανεωμένο, με σύγχρονο σχεδιασμό και πλήθος χρήσιμων λειτουργιών.

Τι θα ανακαλύψουμε:

• Βελτιωμένη πλοήγηση καιενισχυμένη αναζήτηση: Ένα πιο φιλικό και διαισθητικό περιβάλλον, που καθοδηγεί εύκολα την αναζήτηση των προϊόντων. Η γρήγορη πλοήγηση και οι αποτελεσματικοί τρόποι αναζήτησης, με φίλτρα και προτάσεις βοηθούν ώστε να βρείτε άμεσα ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

• Προσωποποιημένες λειτουργίες και ενισχυμένο προφίλ: Ανακαλύψτε την πιο σύντομη παράδοση για το δικό σας σπίτι ή ξεκινήστε τις αγορές σας από το «γρήγορο καλάθι» κερδίζοντας χρόνο. Στο προφίλ σας θα βρείτε τους πόντους επιβράβευσης , τα διαθέσιμα κουπόνια σας και όλα όσα αγαπάτε από το e-fresh.gr εύκολα και συγκεντρωμένα.

• Πλούσιο περιεχόμενο: Από τις αξιολογήσεις χρηστών για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέχρι και έναν πλήρη κατάλογο από συνταγές και συμβουλές για εσάς και το σπίτι σας πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο νέο site του e-fresh.gr

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και ελάτε μαζί μας για έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και ευκολίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης