Missoni fall winter 2024 "Electric City Stripes"

Η Missoni ανοίγει τα αρχεία και αντλεί έμπνευση από την ιστορία της υιοθετώντας στοιχεία από τα σχέδια του Ottavio και τα έντονα χρώματα της παλέτας της Rosita Missoni, σε μια συλλογή που επικεντρώνεται στην ιταλική δεξιοτεχνία

Οι ρίγες αποτελούν την σχεδιαστική αφετηρία της Fall Winter ‘24 συλλογής του Ιταλικού οίκου. Σε ένα παιχνίδι με ανδρόγυνες σιλουέτες κυριαρχούν οι structured μορφές και το voluminous tailoring, με τα ασύμμετρα κοψίματα να δημιουργούν μια σχεδιαστική συνοχή. Μέσω του πειραματισμού με τα υλικά το βασικό μοτίβο της συλλογής, οι ρίγες, παρουσιάζονται σε γούνα και tweed, ενώ τα γήινα χρώματα δίνουν μια city νότα.


Η αστική χροιά και το street style συνδυάζονται με τον αισθησιασμό που πρεσβεύει η Missoni, δημιουργώντας κομμάτια που διαφοροποιούν το day to day dressing και ακολουθούν τον σύγχρονο τρόπο ντυσίματος. Οι βασικές αρχές της μόδας ακολουθούν τον ρυθμό της καθημερινότητας, οι signature πλέξεις της Missoni διαχέονται σε μια σειρά από staples που επαναφέρουν τον αυθορμητισμό και την έμπνευση. Mini φορέματα, maxi cardigans, faux fur παλτο και oversized ολόσωμες φόρμες έρχονται να προστεθούν στην Missoni ντουλάπα.

Η λάμψη προστίθεται στο iconic zig zag μοτίβο που εναλλάσσεται με την διαφάνεια, δίνοντας στην συλλογή μια έντονη 70s νότα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr