Μία ομάδα που τολμά, πετυχαίνει και αναγνωρίζεται πανευρωπαϊκά: Η Kaizen Gaming

Η ελληνική εταιρεία αναδείχθηκε ως ένα από 100 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη για τρίτη φορά.


H Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες GameTech στον κόσμο με έδρα την Ελλάδα, επενδύει σταθερά και με συνέπεια, όχι μόνο στην τεχνολογία της, αλλά και στους ανθρώπους της, αναγνωρίζοντας ότι αποτελούν την κινητήριο δύναμη και το βασικό συστατικό της επιτυχίας της. Απόδειξη αυτού είναι η ένταξή της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά, στη λίστα του Fortune με τις «100 Best Companies to Work for™» (τις 100 καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος) στην Ευρώπη για το 2024.

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς βασίζεται σε αξιολόγηση από τους ίδιους τους εργαζόμενους της Kaizen Gaming. Μέσα από την έρευνα του διεθνούς οργανισμού Great Place to Work®, οι εργαζόμενοι της εταιρείας απάντησαν ανώνυμα στις ερωτήσεις και κατέθεσαν τις εμπειρίες τους για την εργασιακή καθημερινότητά τους, επιβεβαιώνοντας ότι η Kaizen Gaming δεν είναι απλώς μία επιτυχημένη εταιρεία, αλλά ένας εργοδότης που προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας και ανάπτυξης για κάθε εργαζόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας ή σεξουαλικών προτιμήσεων.

Εκτός από την αναγνώρισή της ως μία από τις 100 καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος στην Ευρώπη για το 2024, τους τελευταίους 12 μήνες η Kaizen Gaming έχει επίσης αναδειχθεί στο τοπ 5 των «Best Workplaces» στην Ελλάδα, αλλά και «Great Place to Work» σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχία και Καναδά.


Διαρκής εξέλιξη και συμπερίληψη: Ο πυρήνας της λειτουργίας της Kaizen Gaming
Η συμπερίληψη είναι θεμελιώδες στοιχείο της κουλτούρας της εταιρείας, κάτι που αποδεικνύεται από τη μεγάλη ποικιλομορφία των ανθρώπων της. Σήμερα, η Kaizen Gaming απασχολεί άτομα από 41 διαφορετικές εθνικότητες. Η δίκαιη μεταχείριση και η ίση αντιμετώπιση αποτελούν προτεραιότητα, κάτι που αποτυπώνεται και στην έρευνα του οργανισμού Great Place to Work®, με τους εργαζόμενους να τονίζουν ότι αισθάνονται ισότιμοι, ανεξαρτήτως των προσωπικών τους χαρακτηριστικών.

Επιπλέον, η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, προσφέρει πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες μάθησης, αλλά και υποτροφίες μέχρι 10.000€ για μεταπτυχιακές σπουδές, ενθαρρύνοντας τη διαρκή πρόοδο. Σημειώνεται δε, ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο περίπου 400 εργαζόμενοι προήχθησαν σε ανώτερες θέσεις, ενώ άλλοι 200 μετακινήθηκαν σε θέσεις που επιθυμούσαν.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι 9 στους 10 εργαζόμενους δηλώνουν υπερήφανοι που ανήκουν στην ομάδα της Kaizen Gaming και θα τη σύστηναν ανεπιφύλακτα ως εργοδότη σε φίλους τους. Αυτή η δυνατή κουλτούρα, χτισμένη επάνω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό, κάνει την εταιρεία ένα από τα πιο ελκυστικά εργασιακά περιβάλλοντα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Σήμερα, η εταιρεία έχει φτάσει να μετρά περισσότερους από 2.700 εργαζόμενους, ενώ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προσλήψεις, ενισχύοντας διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό της.


Έμφαση στο well-being και στο work-life balance
Η Kaizen Gaming δεν περιορίζεται απλώς στο να παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης· προχωρά ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να εξισορροπούν οι εργαζόμενοι την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Με το πρόγραμμα Better You, η εταιρεία επενδύει στην ευημερία των ανθρώπων της, εστιάζοντας σε τέσσερις πυλώνες: σωματική υγεία, ψυχική ισορροπία, ασφάλεια και συμπερίληψη. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης, όπως διατροφικές συμβουλές, ψυχολογική υποστήριξη μέσω ειδικής γραμμής, εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και εκπαιδεύσεις για την προώθηση της συμπερίληψης.


Στόχος της Kaizen Gaming είναι οι άνθρωποί της να αισθάνονται πραγματικά «Kaizeners», αναπόσπαστα δηλαδή μέλη ενός δυναμικού οργανισμού που τους δίνει τα εργαλεία να αναπτύσσονται επαγγελματικά και προσωπικά. Με έμφαση στην καινοτομία και πραγματικό ενδιαφέρον για τους εργαζομένους της, η Kaizen Gaming δεν προσφέρει απλώς θέσεις εργασίας – δημιουργεί μία δυναμική κοινότητα που εξελίσσεται μαζί της.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Kaizen Gaming και να δεις αν μια από τις 200+ ανοιχτές θέσεις σου ταιριάζει; Μπες εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr