Η νέα σειρά «1985» με φόντο τη δράση των Brabant Killers στο Βέλγιο καθηλώνει στο Novacinema4!

Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 22:00 και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα θα προβάλλεται η αστυνομική δραματική σειρά - Συνεχίζονται οι σειρές «Conviction», «Law & Order season 23», «Alert: Missing Persons Unit season 2», «Alex Rider season 3», «Mary & George»

Η νέα αστυνομική δραματική σειρά «1985» (Σάββατο 26/10, 22:00) έρχεται να προστεθεί στο portfolio του Novacinema4 και μαζί με τις άλλες σειρές «Conviction», «Law & Order season 23», «Alert: Missing Persons Unit season 2», «Alex Rider season 3», «Mary & George» που συνεχίζουν να προβάλλονται, δημιουργούν ένα καθηλωτικό μενού για τους συνδρομητές της Nova!
Με φόντο το Βέλγιο και τον ιστό εγκλήματος που είχε στιγματίσει τη χώρα στη δεκαετία του ’80 λόγω της δράσης των Brabant Killers, η σειρά «1985» δείχνει πως τρεις φίλοι - η Βίκυ, ο αδερφός της Φράνκι και ο καλύτερος φίλος του Μαρκ - ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, όταν ξεκινούν από την πόλη τους για τις Βρυξέλλες. Όμως, καθώς ξεκινά η ενηλικίωση και η καριέρα τους στη μεγάλη πόλη, το τρίο κινδυνεύει να χάσει την αθωότητα και τις ευγενείς ψευδαισθήσεις τους, καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι στη μέση των φρικιαστικών γεγονότων που συγκλόνισαν μια γενιά αφήνοντας σημάδια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Brabant Killers ήταν ομάδα αγνώστων εγκληματιών και ήταν υπεύθυνοι για βίαιες επιθέσεις με 28 θύματα και πάνω από 40 τραυματίες που συνέβησαν κυρίως στη βελγική επαρχία του Μπράμπαντ μεταξύ 1982 και 1985.
Η σειρά κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 22:00 στο Novacinema4 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα με τους Tijmen Govaerts, Aimé Claeys, Mona Mina Leon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα, οι λάτρεις των σειρών συνεχίζουν να απολαμβάνουν στο Novacinema4 τις σειρές «Conviction» (κάθε Δευτέρα στις 22:00), «Law & Order season 23» (κάθε Τρίτη στις 22:00), «Alert: Missing Persons Unit season 2» (κάθε Τετάρτη στις 22:00) «Alex Rider season 3» (κάθε Πέμπτη στις 22:00), «Mary & George» (κάθε Παρασκευή στις 22:00).
Απόλαυσε τη νέα σειρά και όλες τις σειρές και τους κύκλους σειρών στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr