Τι σχέση μπορεί να έχει μια Σαντορίνη με ένα παλαιωμένο Cabernet;
04.12.2019
15:38
Την Τετάρτη 11/12, ο Δημήτρης Κόλλιας DipWset φιλοξενεί στη Vinoterra τον Γιάννη Τσέλεπο, που θα μας ξεναγήσει σε ένα οινικό ταξίδι που ξεκινά από την Αρκαδία, συνεχίζει στη Νεμέα και καταλήγει στη Σαντορίνη, που για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μας χαρίζει εμβληματικά κρασιά.
Ο sommelier Κώστας Προβατάς DipWset και ο chef Ανδρέας Μπέλλος έχουν επιμεληθεί το menu της βραδιάς.
MENU
Βελουτέ σελινόριζας με πράσινο μήλο & καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Amalia Vintage 2015, methode traditionelle
********************
Τριλογία tartar λαυράκι - τόνου - λαχανικών με καπνιστό χέλι, με φάβα Σαντορίνης & φρέσκα αρωματικά
Σαντορίνη 2018
Λαούδια 2018
Νυχτέρι 2018
*********************
Αρνάκι γιουβέτσι με χυλοπιτάκι
Αυλοτόπι Cabernet sauvignon 2012- 2013- 2014
Κλείστε τώρα θέση για μια μοναδική food and wine experience βραδιά με τον Γιάννη Τσέλεπο.
Κόστος : 40,00ευρώ, Κρατήσεις : 2102792100
MENU
Βελουτέ σελινόριζας με πράσινο μήλο & καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Amalia Vintage 2015, methode traditionelle
********************
Τριλογία tartar λαυράκι - τόνου - λαχανικών με καπνιστό χέλι, με φάβα Σαντορίνης & φρέσκα αρωματικά
Σαντορίνη 2018
Λαούδια 2018
Νυχτέρι 2018
*********************
Αρνάκι γιουβέτσι με χυλοπιτάκι
Αυλοτόπι Cabernet sauvignon 2012- 2013- 2014
Κλείστε τώρα θέση για μια μοναδική food and wine experience βραδιά με τον Γιάννη Τσέλεπο.
Κόστος : 40,00ευρώ, Κρατήσεις : 2102792100
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr