Το Ηλεκτρονικό super market που φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σας!
3__3_

Το Ηλεκτρονικό super market που φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σας!

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα online  supermarket, όπως το e-Fresh. Ένας από αυτούς είναι για να πάρει μια ανάσα από τον καταιγιστικό ρυθμό της ζωής και να απολαύσει λίγο περισσότερο το σπίτι του.

Sponsored Content

Κάποιος είπε ότι το μεγαλύτερο αγαθό του καιρού μας σε έλλειψη είναι ο χρόνος. Πράγματι, η έκφραση «δεν προλαβαίνω» ακούγεται παντού. Η αίσθηση έλλειψης χρόνου αποτελεί ένα φαινόμενο ολοένα και πιο έντονο στις μέρες μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικοοικονομικού επιπέδου εκφράζουν τη δυσκολία τους να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, νιώθοντας πως ο χρόνος κυλάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για χαλάρωση και προσωπικές δραστηριότητες.

Ο χρόνος μας όμως είναι πολύτιμος και αξίζει να τον αφιερώσουμε σε ό,τι αγαπάμε, σε πρόσωπα και δραστηριότητες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Για αυτό λοιπόν οφείλουμε να θέτουμε πιο ρεαλιστικούς στόχους, να λέμε «όχι» σε ότι είναι περιττό και πλέον, να οργανώνουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας. Να ισορροπήσουμε μεταξύ εργασιακού και προσωπικού βίου, να προτεραιοποιούμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να βάζουμε όρια.  

Αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι θα αλλάξουν οι ανάγκες μας, αλλά οφείλουμε να βρούμε νέους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Για παράδειγμα, ο μέσος άνθρωπος πηγαίνει super market περίπου μια φορά την εβδομάδα και σίγουρα κάποιες από αυτές τις επισκέψεις είναι κάπου ανάμεσα σε δεκάδες ακόμη υποχρεώσεις. Συνήθως μια επίσκεψη μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ώρες (όταν τα ψώνια αφορούν μια οικογένεια), χρόνος που εμπεριέχει κούραση, αλλά και πολλά βάλε – βγάλε, συσκεύασε - τακτοποίησε (από το ράφι στο καρότσι, από εκεί στο ταμείο, μετά ξανά στο καρότσι σε τσάντες, στο αυτοκίνητο και κατόπιν στο σπίτι).

Κάπως έτσι, το ηλεκτρονικό σούπερ μαρκετ e-Fresh.gr είναι η νέα τάση που μας λύνει τα χέρια και βελτιώνει την καθημερινότητά μας. Η καταναλωτική συνήθεια που μας εξοικονομεί χρόνο, αλλά και χρήματα. Σε αυτό βρίσκει κάποιος τα ίδια προϊόντα με τα φυσικά καταστήματα αλλά φέρνει τα ψώνια στην πόρτα μας, την ώρα που θα επιλέξουμε εμείς, σε καλές τιμές με δυνατές προσφορές. 

Πέραν των κλασικών προϊόντων σούπερ μάρκετ και τροφίμων (σημειώστε εδώ και τις boutique επιλογές όπως είναι τα προϊόντα ΒοFrost), στο e-Fresh.gr μπορεί να βρει κάποιος πολλά είδη για το σπίτι, από λευκά λευκά είδη και πετσέτες μέχρι εσώρουχα. Για παράδειγμα, είδη ένδυσης, υπόδησης και σπιτιού Marks & Spencer, αλλά και ΑΝΕΜΟΣ & ΚΕΝΤΙΑ σε λευκά είδη. Μαζί με τα τρόφιμα δηλαδή μπορούμε να προμηθευτούμε πετσέτες για το μπάνιο, εσώρουχα για τα παιδιά ή τα κουταλάκια και τα μαχαιροπήρουνα που λείπουν από την κουζίνα μας. Εδώ, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα ειδών σπιτιού, από προϊόντα οργάνωσης κουζίνας και μπάνιου μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και είδη BBQ.

Γιατί για αυτό υπάρχει το e-Fresh, ώστε να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας σε όλα όσα χρειαζόμαστε από τον καναπέ του σπιτιού ή από το γραφείο, οποιαδήποτε ώρα και μέρα, αφήνοντας πίσω το άγχος των επισκέψεων σε φυσικά καταστήματα, τις ουρές, τον συνωστισμό, το κουβάλημα. Μάλιστα, με τις νέες κατηγορίες επώνυμων ειδών το e-Fresh.gr καλύπτει ακόμη περισσότερες ανάγκες με την ίδια ευκολία και άνεση.

Είναι καιρός να εστιάσουμε τον χρόνο και την ενέργειά μας εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Μια νέα, ξεκούραστη και οργανωμένη εκδοχή της καθημερινότητας, που ξεκινά από μια μικρή αλλαγή και το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr μπορεί και πρέπει να γίνει η νέα αγαπημένη μας συνήθεια.

Ας ξεκινήσουμε να αλλάζουμε την καθημερινότητά μας από εδώ!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ