Σοβάς, o… μπασίστας του βαψίματος

Η Vitex προσφέρει μια γκάμα σοβάδων, ιδανικών για χρήση τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές επιφάνειες, που θα δώσουν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο μας


Sponsored Contnet

Λένε ότι στην ποπ, τη τζαζ, τη ροκ και τις υπόλοιπες πιο σύγχρονες μορφές μουσικές ο μπασίστας είναι παραγνωρισμένος ήρωας. Οι υπόλοιποι μουσικοί όμως, αυτόν ακολουθούν, αφού -μαζί με τον ντράμερ-  δίνουν τον ρυθμό και «γεμίζουν» τον ήχο!

Αντίστοιχα, στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, ο παραγνωρισμένος «ήρωας» που δεν είναι άλλος από τον σοβά. Την «ήρεμη δύναμη» που όμως, μπορεί να απογειώσει αισθητικά το χώρο σας.

Παρά την εξέλιξη των προϊόντων, ο σοβάς -χάρη στην ευελιξία και την πλαστικότητά του- εξακολουθεί να είναι σταθερή αξία και να αποτελεί βασικό στοιχείο στη διακόσμηση των τοίχων, εσωτερικών και εξωτερικών. 

Ο σοβάς δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθητική αλλά και με τη δημιουργία ατμόσφαιρας σε ένα χώρο. Η εκδοχή της λείας υφής του προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε δωμάτιο, είτε πρόκειται για ένα άνετο σαλόνι είτε για μια κομψή μοντέρνα κουζίνα. 

Ωστόσο, σημαντικό πλεονέκτημα του σοβά είναι η ικανότητά του να δημιουργεί υφές στους τοίχους, να εμπλουτίζει τον χώρο με ακατέργαστες, πιο «άγριες» επιφάνειες. Όπου εφαρμόζεται, ειδικά ο χρωματιστός σοβάς, έχει την ευχέρεια να χαρίζει ζωντανές αποχρώσεις που δεν μπορούν να αποτυπωθούν τόσο καλά στις λείες επιφάνειες.

Όπως ο μπασίστας έτσι και ο σοβάς. Μπορεί απλά να δίνει τον ρυθμό, μπορεί και να σολάρει!



Τι εννοούμε; Ο σοβάς μπορεί να δημιουργήσει ένα τέλειο φινίρισμα στους εσωτερικούς τοίχους, μετατρέποντάς τους σε ένα πλούσιο φόντο ώστε να αναδειχθούν ιδιαίτερα αντικείμενα και έργα τέχνης. Και οι δύο επιλογές φινιρίσματος Flat και Grafiato των σοβάδων, έρχονται με τη σειρά τους να εκφραστούν μέσα από το διαφορετικό αποτέλεσμα που τους προσφέρει η κάθε κοκκομετρία από 0.8mm – 2.5mm.

Ένας χώρος ντυμένος με την «υφή» του σοβά, με ζεστές και γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικός για χαλάρωση και περισυλλογή αλλά και επικοινωνία και κοινωνικοποίηση.

Μπορείτε πάντα να «παίξετε» με τον φωτισμό που θα ζωντανέψει την υφή του σοβά και θα αναδείξει όλες τις λεπτομέρειές του. Αν χρησιμοποιήσετε κάποια ειδική σπάτουλα για να δώσετε αίσθηση ανομοιομορφίας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!  Στο παιχνίδι με το φως, το σπίτι θαρρείς και ζωντανεύει: σκιές, σχήματα και μικρές ατέλειες δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Ο σοβάς είναι ανθεκτικός στο χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι οι τοίχοι σας θα παραμείνουν άψογοι για πολλά χρόνια. Και επειδή εφαρμόζεται σε στρώσεις, μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη των ατελειών στους τοίχους, προσφέροντας λείο, άψογο φινίρισμα κάθε φορά.



Η Vitex προσφέρει μια γκάμα σοβάδων, ιδανικών για χρήση τόσο σε εξωτερικές επιφάνειες με σύστημα θερμομόνωσης όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Οι Granikot Acrylic, Granikot LineaGranikot SiliconeGranikot Fire Resistant,  και Granikot Primer είναι διαθέσιμοι σε χιλιάδες αποχρώσεις από την παλέτα της Vitex αλλά και σε ιδανικούς συνδυασμούς υφής και κοκκομετρίας, έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν στο χώρο σας και να του δώσουν το δικό τους… άγγιγμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr