Κλιματιστικά: Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς
aircond29-4

Κλιματιστικά: Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς

Επιλέξαμε, αυτά που η εξελιγμένη τεχνολογία τους αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας και ταυτόχρονα μας βοηθά να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα


Sponsored Content

Αν μας ζητούσαν να φτιάξουμε μια λίστα με τις απαραίτητες συσκευές ενός σπιτιού, στις πρώτες θέσεις θα βάζαμε οπωσδήποτε το κλιματιστικό καθώς αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση, για να δημιουργούμε το ιδανικό κλίμα του χώρου μας χειμώνα – καλοκαίρι.  Ο πιο συνηθισμένος τύπος air-condition είναι το κλιματιστικό τοίχου και μιας και πρόκειται να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια, η επιλογή του θα πρέπει να είναι προσεκτική. Είναι σημαντικό να εξοικονομεί ενέργεια και να κάνει οικονομία στο ρεύμα, να διαθέτει εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες, design που αναβαθμίζει τον χώρο, λειτουργίες που βελτιώνουν τις συνθήκες υγιεινής και ανεβάζουν την ποιότητα ζωής, που αυτοματοποιούν την καθημερινότητα, κάνουν το σπίτι πιο έξυπνο και προσφέρουν πλήρη έλεγχο ακόμη και από μακριά. Και πού θα βρούμε μεγάλη ποικιλία σε συσκευές κλιματισμού με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε να επιλέξουμε την κατάλληλη για εμάς; Μα φυσικά στο Πλαίσιο! 

Τα κλιματιστικά στο Πλαίσιο ενσωματώνουν πολλές τεχνολογίες μαζί, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη, ευέλικτη, γρήγορη και οικονομική. Το Πλαίσιο έχοντας την τεχνολογία στο DNA του, επιλέγει τα καλύτερα κλιματιστικά από τα κορυφαία brands, ώστε να δημιουργήσουμε το ιδανικό κλίμα σπιτιού φέρνοντας τη θερμοκρασία στα μέτρα μας.
Η ομάδα των τεχνικών ξέρει ακριβώς τι χρειαζόμαστε και αναλαμβάνει τη γρήγορη και αποτελεσματική τοποθέτηση της συσκευής στο χώρο μας. Και ένα tip: μετά την αγορά του κλιματιστικού μας επιλέγουμε την επέκταση εγγύησης Πλαίσιο ώστε για τα επόμενα χρόνια να μη στερηθούμε το κλιματιστικό μας ούτε μέρα.

Υπάρχουν 25 καταστήματα Πλαίσιο, στα 16 από τα οποία έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε μεγάλες εκθέσεις οικιακών συσκευών και να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε.


Τι προσέχουμε
Βασικό χαρακτηριστικό του κλιματιστικού είναι η ισχύς ή αλλιώς ονομαστική απόδοση. Μετριέται σε BTU (British Thermal Unit) και δείχνει το πόσο αποτελεσματικά και γρήγορα μπορεί να δημιουργήσει την επιθυμητή θερμοκρασία στο δωμάτιο. Η ενεργειακή κλάση δείχνει το πόσο οικονομικά λειτουργεί ένα κλιματιστικό και κυμαίνεται από Α+++ (περισσότερο αποδοτικό) έως και D (λιγότερο αποδοτικό). Μας ενδιαφέρει ακόμη η λειτουργία αφύγρανσης, η λειτουργία ιονισμού, η αθόρυβη λειτουργία, και η λειτουργία WiFi αν θέλουμε να κάνουμε τις ρυθμίσεις μας από απόσταση.

Εμείς διαλέξαμε 4 κλιματιστικά, που καλύπτουν κάθε απαίτηση και γούστο.


Fujitsu: Σαν ζωντανός καμβάς

Το κλιματιστικό ASYG09KETE-B/AOYG09KETA της Fujitsu μάς επιτρέπει να διαμορφώνουμε την θερμοκρασία του δωματίου αποδοτικά και οικονομικά! Έχει απόδοση 9.000BTU/h, υψηλούς δείκτες SEER/SCOP και πιστοποίηση Eurovent. Διαθέτει φίλτρα ιόντων και κατεχίνης μήλου, που εξαλείφουν αποτελεσματικά τις οσμές, τη σκόνη, τους μικροοργανισμούς και τη μούχλα. Είναι μία συσκευή που μπορεί να γίνει «έξυπνη», αρκεί να τη συνδέσουμε με το Wi-Fi του σπιτιού. Η επιφάνειά του έχει φινίρισμα χρωματικής διαφοροποίησης και κάθε φορά ανάλογα με το φωτισμό, αντιλαμβανόμαστε και διαφορετικά το χρώμα του. Σαν να έχουμε δηλαδή έναν «ζωντανό καμβά» στο σαλόνι μας.
749€ (188,25€ με το πρόγραμμα δια 4).
Επιπλέον: δώρο η εγκατάσταση, μια δωροεπιταγή ανακύκλωσης παλιού κλιματιστικού αξίας 50€ και 3 έτη συντήρηση.



Daikin: Τρισδιάστατη ροή αέρα


Τέλειο κλίμα στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι με το κλιματιστικό FTXJ35AB/RXJ35A της Daikin, ονομαστικής απόδοσης 12.000BTU/h και πιστοποίηση Eurovent.
Το inverter μοτέρ του σε συνδυασμό με την υψηλή ενεργειακή του απόδοση εξασφαλίζουν οικονομία, αλλά και αθόρυβη λειτουργία. Ικανό να καλύψει χώρους έως 25m², διαχέει ομοιόμορφα τον αέρα χάρη στην κατακόρυφη και οριζόντια κίνηση των πτερυγίων του. Διαθέτει ειδικό φίλτρο, το οποίο συγκρατεί αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα δημιουργώντας ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον.
2.149,00€ (από 74,39€ έως 36 δόσεις με το Πρόγραμμα Μήνα Μήνα). Επιπλέον: δώρο η εγκατάσταση, μια δωροεπιταγή ανακύκλωσης παλιού κλιματιστικού αξίας 50€.


Toyotomi: Κλιματιστικό με... IQ!
Το κλιματιστικό ERAI CTN-256BRMER/CTG-256BRMER της Toyotomi με 18.000BTU/h, λειτουργία Inverter και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση είναι η τέλεια συσκευή, για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία οικονομικά και αποδοτικά σε κάθε δωμάτιο έως 40m². Μελετάει τη ζώνη άνεσης υγρασίας που χρειάζεται το σώμα και ρυθμίζει τα επίπεδα με τέτοιο τρόπο, ώστε οι συνθήκες στο περιβάλλον να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα, ενώ ταυτόχρονα, εξοικονομείται και ενέργεια. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ, προσαρμόζει τη λειτουργία του σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, τις ανάγκες και τις μοναδικές συνήθειές μας.
Στη λειτουργία ψύξης και αφύγρανσης, μπορούμε να ρυθμίσουμε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας σε ένα εύρος 40% έως 80% και 30% έως 70% αντίστοιχα.
1.349,00 € (από 46,70€ έως 36 δόσεις με το Πρόγραμμα Μήνα Μήνα). Επιπλέον: δώρο η εγκατάσταση, μια δωροεπιταγή ανακύκλωσης παλιού κλιματιστικού αξίας 100€.


Inventor: Αέρας από άκρη σε άκρη!
Το Inventor κλιματιστικό Dark DR2V32-24, με ονομαστική απόδοση 24.000BTU/h, ενεργειακή κλάση ψύξης Α++ και θερμής ζώνης Α+++, διαθέτει κάλυψη χώρου άνω των 40m². Η λειτουργία Turbo κάνει boost τη διαδικασία ψύξης ή θέρμανσης του δωματίου, ενώ η λειτουργία Ultra Silence επιτρέπει στο κλιματιστικό να αλλάζει το κλίμα στο «αθόρυβο».
Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις του δωματίου και ο ενσωματωμένος ιονιστής εξασφαλίζει την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη και οσμές και προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας στο κλίμα του σπιτιού.
1.399,00 € (από 48,43€ έως 36 δόσεις με το Πρόγραμμα Μήνα Μήνα). Επιπλέον: δώρο η εγκατάσταση, μια δωροεπιταγή ανακύκλωσης παλιού κλιματιστικού αξίας 100€.


Επιλέγουμε τον τρόπο παράδοσης
Στο Πλαίσιο η εξυπηρέτηση σε όλη τη διάρκεια της αγοραστικής εμπειρίας είναι δεδομένη. Κατ΄ αρχάς, μπορούμε να επιλέξουμε την υπηρεσία παράδοσης που μας εξυπηρετεί. Δίνοντας την παραγγελία μας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο, θα την παραλάβουμε την επόμενη μέρα. Όσο για τις παραγγελίες που παραδίδονται από το στόλο του Πλαισίου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την υπηρεσία Live tracking μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία μας. Σε αυτές τις δυο πόλεις είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία της απογευματινής παράδοσης, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Εδώ θα βρούμε όλους τους τρόπους παράδοσης.


Πληρώνουμε όπως μας εξυπηρετεί
Στα μέτρα μας είναι και ο τρόπος πληρωμής. Με το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα, ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ, πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μέσω του plaisio.gr, επιλέγουμε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλουμε με συνολική αξία άνω των 199 ευρώ, και σε λίγα λεπτά ξέρουμε εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για την χρηματοδότηση.
Με το πρόγραμμα Πλαίσιο δια 4 κάνουμε σήμερα τις αγορές μας και εξοφλούμε με την χρεωστική μας κάρτα σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή την ώρα που παραλαμβάνουμε στον χώρο μας, η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – IRIS, και η πληρωμή με PayPal.
Θα μάθουμε περισσότερα για όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας εδώ.

Εγκατάσταση, απεγκατάσταση, συντήρηση
Η σχέση μας όμως με το Πλαίσιο δεν σταματά στην αγορά. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν την επισκευή του οικιακού εξοπλισμού στον χώρο μας, τη σύνδεση και την επίδειξη οικιακών συσκευών, την ανακύκλωση των παλιών οικιακών συσκευών, και όσο αφορά το κλιματιστικό την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση, αλλά και τη συντήρησή του.
Υπάρχει άραγε έστω και ένας λόγος να μην επιλέξουμε Πλαίσιο;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ