Δίνουμε στο σπίτι μας, την ενέργεια που του αξίζει
Kentriki_Photo_zen_zen

Δίνουμε στο σπίτι μας, την ενέργεια που του αξίζει

Με τη ZeniΘ, έχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων, που μας βοηθά να μειώσουμε το ενεργειακό μας κόστος και να κάνουμε το σπίτι μας πιο βιώσιμο.


Sponsored content

Η ενέργεια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά για κάθε νοικοκυριό, αφού χρησιμοποιείται καθημερινά για την ομαλή λειτουργία του σπιτιού μας. Θέρμανση, φωτισμός, ψύξη και όλες οι συσκευές τροφοδοτούνται από αυτόν τον πολύτιμο πόρο, κάνοντας τη ζωή μας εύκολη και άνετη. Ωστόσο ο παράγοντας του κόστους προκαλεί προβληματισμό, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες που οι διεθνείς εξελίξεις σε συνδυασμό με την κλιματική κρίση έχουν προκαλέσει κραδασμούς, οι οποίοι εκτός των άλλων επηρεάζουν και την ενέργεια.

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, αναγνωρίζει τη σημασία της ενεργειακής απόδοσης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, με σκοπό να μας βοηθήσει να επωφεληθούμε σε πολλά επίπεδα. Όπως δείχνουν μάλιστα τα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο, το να κάνουμε το σπίτι μας ενεργειακά αποδοτικό είναι μια σοφή επιλογή καθώς μπορούμε έτσι να μειώσουμε δραστικά το ενεργειακό κόστος της κατοικίας μας, και να απολαμβάνουμε χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου. Παράλληλα, είναι ένας τρόπος για να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού μας, και να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.


Energy Check Up και Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης
Πόσο εύκολο είναι όμως να έχουμε μια ενεργειακά αποδοτική κατοικία; Η ZeniΘ φροντίζει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας, με το Energy Check Up Πρόκειται για μια δωρεάν, ολοκληρωμένη υπηρεσία η οποία στόχο έχει να καλύψει το τρίπτυχο: βέλτιστη κατανάλωση, μείωση κόστους, βιωσιμότητα. Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της υπηρεσίας ενεργειακού ελέγχου Energy Check Up έχουμε εξατομικευμένες λύσεις βελτιστοποίησης και εξοικονόμησης. Επιπλέον η εταιρεία μας ενημερώνει για τις καλύτερες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης, και μας ενθαρρύνει να αλλάξουμε τις ενεργοβόρες συνήθειες μας.

Η ZeniΘ αναγνωρίζει τη σημασία πιστοποίησης και διευκολύνει την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Με αυτή την υπηρεσία, η ZeniΘ παρέχει λεπτομερή ανάλυση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού μας η οποία περιλαμβάνει μετρήσεις, ελέγχους και αξιολογήσεις, αποτυπώνοντας με ακρίβεια το ενεργειακό προφίλ. Το πιστοποιητικό δίνει μια σαφή εικόνα για την ενεργειακή κατηγορία του σπιτιού μας, επιτρέποντας συγκρίσεις με άλλα ακίνητα. Προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή από τη ZeniΘ, καθώς μπορούμε να το εκδώσουμε οποιαδήποτε στιγμή και να το αποπληρώσουμε τμηματικά σε διάστημα ενός έτους, εκμεταλλευόμενοι μια άκρως ανταγωνιστική τιμή χρέωσης.


Φυσικό Αέριο και Ηλεκτροκίνηση

Αλλά η δέσμευση της ZeniΘ για ενεργειακή απόδοση δεν σταματά εδώ. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται ότι η ενεργειακή κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα για όλους. Οι παραδοσιακές μέθοδοι θέρμανσης, όπως το πετρέλαιο, δεν είναι μόνο δαπανηρές, αλλά έχουν και σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι καταναλωτές να στρέφονται στο φυσικό αέριο.
Βέβαια το φυσικό αέριο δεν είναι μόνο πιο οικονομικό σε σύγκριση με το πετρέλαιο, αλλά επιτρέπει επίσης την εγκατάσταση λέβητα συμπύκνωσης, ο οποίος αξιοποιεί τη θερμότητα από τα καυσαέρια και έχει απόδοση έως και 108%, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό κόστος.


Με την υπηρεσία Your Gas Our Care, η ZeniΘ βοηθά τους πελάτες να στραφούν στο φυσικό αέριο για τη θέρμανση των κατοικιών, αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία σύνδεσης και παροχής Φυσικού Αερίου χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ παράλληλα, δίνει την δυνατότητα χρηματοδότησης της εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου ή την αντικατάσταση υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα. Επιπλέον μετά την εγκατάσταση προσφέρει τη Συντήρηση του Λέβητα Φυσικού Αερίου σε ανταγωνιστική τιμή, η οποία μάλιστα αποπληρώνεται τμηματικά σε διάστημα ενός έτους. Με την υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα επιτυγχάνεται η ασφαλής λειτουργία της εγκατάστασης, εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση κόστους θέρμανσης και αποφυγή πιθανών μελλοντικών βλαβών.

Παράλληλα, και η ηλεκτροκίνηση αποτελεί κρίσιμο βήμα προς ένα καθαρότερο, πιο πράσινο και βιώσιμο περιβάλλον. Πλέον όσοι πελάτες της εταιρεία έχουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μπορούν να το επαναφορτίζουν στο σπίτι τους εύκολα και οικονομικά, με ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης από τη ZeniΘ και ενέργεια που πιστοποιημένα παράγεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Άλλωστε, όλα τα οικιακά προϊόντα ρεύματος της ZeniΘ πιστοποιημένα παρέχουν ενέργεια που παράγεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει ολοκληρωμένες, καινοτόμες και πελατοκεντρικές ενεργειακές λύσεις για κάθε νοικοκυριό, φέρνοντας την επανάσταση στην ενεργειακή διαχείριση του σπιτιού στην Ελλάδα. Έτσι, με τη βοήθεια της ZeniΘ και των καινοτόμων εργαλείων της, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, βιώσιμο και ασφαλές, για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network