Η προσιτή ποιότητα που αναδεικνύει τον χώρο μας και τις στιγμές στο σπίτι

Ο χώρος που ανανεώνεις υπόσχεται χαλάρωση και αρμονία. Ένα αφιέρωμα στην τέχνη του Ευ Ζην που ξυπνούν η ποιότητα και η αισθητική ΚΕΝΤΙΑ.

Sponsored content

Η Τέχνη του Ευ Ζην είναι η εναρμόνιση με το περιβάλλον και τον εαυτό μας. Η αρμονία που αναζητούμε στην καθημερινότητα, έρχεται μέσα από τον ίδιο το χώρο μας με επιλογές που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Ευ ζην = Ευημερία = Καλή Ημέρα! Η ΚΕΝΤΙΑ μέσα από κάθε νέα Συλλογή επενδύει σε σχέδια, χρώματα και υφές που μπορούν να εξασφαλίσουν την ψυχική ανάταση που ζητάμε σε κάθε πρωϊνό ξύπνημα, την χαλάρωση μετά το μπάνιο μας, την αρμονία σε κάθε τραπέζι, την ποιότητα που θέλουμε να αγκαλιάσει κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Δείτε εδώ όλη τη συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ


Με την ΚΕΝΤΙΑ η ποιότητα είναι προσιτή και η αρμονία στο χώρο γίνεται τέχνη στα χέρια μας. Ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως το Βαμβακοσατέν που προσφέρει την εμπειρία της πιο απαλής αίσθησης στο κρεβάτι, κάνουν τον ύπνο απόλαυση και παράλληλα χαρίζουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Στη νέα συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ το λείο φινίρισμα cotton satin πρωταγωνιστεί μέσα από ευεργετικούς για την ψυχολογία συνδυασμούς χρωμάτων, σε σχέδια που μας ταξιδεύουν ενώ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι.


Χρώματα που μεταφράζονται σε ψυχική διάθεση και αύρα ανανέωσης. Σε μοναδικά designs από την ομάδα αποκλειστικού σχεδιασμού ΚΕΝΤΙΑ, με τα περισσότερα μάλιστα να τυπώνονται και να ράβονται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής της, εξασφαλίζοντας έτσι και τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο.

New entry σε patterns που πραγματικά ξεχωρίζουν, τα εντυπωσιακά κομμάτια που φοριούνται άνετα τόσο ως ρούχο στις εξωτερικές μας εμφανίσεις όσο και ως Lounge Wear. Για όλες εμάς που η αισθητική και η κομψότητα αποτελούν τρόπο ζωής, μια δροσερή tunic από καθαρό βαμβάκι από τη συλλογή lounge wear και μια ψάθινη τσάντα από τη φετινή συλλογή BEACH ICONIC της ΚΕΝΤΙΑ μεταφέρει την ενέργειά μας και έξω από το σπίτι αποπνέοντας έμπνευση και ισορροπία.


Στη νέα συλλογή ΚΕΝΤΙΑ βρήκαμε αφοπλιστικά αρμονικά matchy σχέδια από κουβερλί σε πανδαισία μιας Healing pastel χρωματικής παλέτας. Ένα ελαφρύ σκέπασμα είναι η ιδανική αγκαλιά τις δροσερές νύχτες αλλά και το διακοσμητικό κάλυμμα για το κρεβάτι που θέλουμε να κερδίσει τον χώρο. Ξεχωρίζουν για την ποικιλία στις διαστάσεις, το γέμισμα από υποαλλεργικά υλικά, τα σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς που αλλάζουν ριζικά τη διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα.


Τα σχέδια μας μεταφέρουν σε μέρη που θέλουμε να βρεθούμε, τα χρώματα σε ό,τι πιο κοντινό και οικείο. Ένα αφιέρωμα της ΚΕΝΤΙΑ στα συναισθήματα και την ανεμελιά μέσα από ευφάνταστα σεντόνια με ξεχωριστά μοτίβα και υφές. Μέρος της συλλογής εμπνέει μεγαλοπρέπεια επηρεασμένη από την Ιαπωνική κουλτούρα που ξεπερνά τα ασιατικά σύνορα, έχοντας γίνει μόδα στα σπουδαιότερα home fashion reports σε όλον τον κόσμο. Μαζί με το kimono style wear ο χώρος μας αποκτά άλλη οντότητα και επιδρά ευεργετικά στη διάθεσή μας.


Στην πιο διαχρονική σειρά της ΚΕΝΤΙΑ που βρίσκουμε ανανεωμένη σε κάθε της κατάλογο, η μοναδικότητα μοιράζεται! Στη VIP Collection που πρωτο-συστήθηκε από το αμιγώς Ελληνικό Brand KENTIA ως Bridal Συλλογή, γνωρίζουμε ένα extra άγγιγμα πολυτέλειας για τη δική μας κρεβατοκάμαρα ή για να κάνουμε ένα πολύτιμο δώρο σε ειδικές περιστάσεις όπως για ένα νέο ζευγάρι που ανοίγει το σπίτι του. Premium ποιότητα και αισθητική με collective λεπτομέρειες που ταξιδεύουν στο ρομαντισμό και τη διαχρονικότητα.


Το μπάνιο είναι ο μικρότερος χώρος του σπιτιού, ενώ προσφέρει τη μεγαλύτερη χαλάρωση. Η extra αίσθηση πολυτέλειας όταν το πέλμα έρθει σε επαφή με ένα χαλάκι από 100% βαμβάκι, όταν το σώμα αγκαλιάσει η πιο αφράτη πετσέτα, το πιο μαλακό μπουρνούζι. Από τη φετινή συλλογή ΚΕΝΤΙΑ BATH ξεχωρίσαμε mix & match πετσέτες σε ιδιαίτερες jacquard υφάνσεις, από 100% βαμβακερά νήματα, εξαιρετικά απορροφητικές, αφράτες και ανθεκτικές.


Παρατηρούμε τα παιδιά καθώς ονειρεύονται έναν κόσμο όμορφο. Τα «σκεπάζουμε» με ό,τι θα τα εμπνεύσει και θα καλλιεργήσει τη φαντασία τους. Η ΚΕΝΤΙΑ σε κάθε της συλλογή παρουσιάζει «περιπέτειες δωματίου» και δίνει εξέχουσα σημασία στην παιδική φαντασία και ταυτόχρονα στην ποιότητα και τα καλύτερα υλικά, συστήνοντας πάντα προτάσεις για προσιτά δώρα που εκτιμώνται σε κάθε περίσταση.


Και η μωρουδιακή συλλογή ΚΕΝΤΙΑ εμπλουτίζεται συνεχώς, συστήνοντας προϊόντα για ένα ονειρεμένο αρμονικό δωμάτιο. Για την ανεκτίμητη στιγμή που έρχεται ένα νέο μέλος της οικογένειας στη ζωή, η ΚΕΝΤΙΑ επιλέγει ποιότητα και μοναδική απαλότητα, minimal σχέδια με καθαρά περιγράμματα και ήρεμα χρώματα.

Τώρα η ΚΕΝΤΙΑ προσφέρει νέα αγοραστική εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα να ψωνίσετε απευθείας από τους διαδραστικούς καταλόγους KENTIA HOME και BEACH !
Ξεφυλλίζοντας τους καταλόγους ΚΕΝΤΙΑ από το κινητό ή τον υπολογιστή, από μια «iδέα» στρωμένου κρεβατιού θα βρεθείτε με ένα click στην καρτέλα του προϊόντος για να δείτε λεπτομέρειες ή να κάνετε απευθείας αγορά.

Shopping experience απευθείας από τους μοναδικούς E-Commerce καταλόγους Home και Beach by KENTIA!

KENTIA HOME SS24 

KENTIA BEACH ICONIC
SS24 

ΚΕΝΤΙΑ HOTEL μόνο για Επιχειρήσεις

Ακολουθήστε την ΚΕΝΤΙΑ στα social

Facebook: https://www.facebook.com/www.kentia.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/kentia_home_linen/


Γραφτείτε στο Newsletter της ΚΕΝΤΙΑ
eshop https://www.kentia.gr/el/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr