Καμία σκάλα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην ελευθερία σας!

Ανεξαρτησία, ασφάλεια, αυτονομία, ελευθερία. Αυτές είναι ορισμένες από τις απαντήσεις που έρχονται αβίαστα στο μυαλό, όταν το ερώτημα είναι «γιατί να προχωρήσω στην τοποθέτηση ενός ανελκυστήρα σκάλας;».


Sponsored Content

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, με διαφορετική διαρρύθμιση, κλιμακοστάσιο, στυλ, αλλά και με διαφορετικές ανάγκες για κάθε μέλος του. Ειδικά εκείνα τα σπίτια που διαθέτουν εσωτερική σκάλα, ενδέχεται να περιορίζουν την κινητικότητα των μελών της οικογένειας, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων ή των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Στην περίπτωση αυτή, ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οποιοδήποτε τύπο σκάλας και αν έχετε, εσωτερική ή εξωτερική, ευθεία ή κυκλική, μπορείτε να βελτιώσετε το επίπεδο ζωής σας μέσα στο σπίτι με μια τέτοια παρέμβαση. Ο λόγος για ανελκυστήρα με κάθισμα, αναβατόριο ή πλατφόρμα σκάλας, που προσφέρουν την ελευθερία και την αυτονομία που δικαιούται να έχει ο κάθε άνθρωπος στο σπίτι του.

Αρκεί, βέβαια, να επιλέξετε τους καλύτερους. Στη Draculis, την κορυφαία εταιρεία του είδους με άνω των 50 χρόνων ιστορία και με χιλιάδες τέτοιες εγκαταστάσεις, θα βρείτε τις λύσεις.  Οι 7.250 εγκαταστάσεις που έχει πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση, ότι θα συνεργαστείτε με την πιο έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία στη χώρα μας. Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι σχεδιασμένοι για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικά  προβλήματα ή ΑΜΕΑ ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα και χωρίς κόπο ή φόβο. Επιπλέον αποτρέπουν τις πτώσεις, προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια, τοποθετούνται γρήγορα και απλά, χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες, δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι και συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύησης.

Μια σημαντική παράμετρος μιας τέτοιας εγκατάστασης είναι φυσικά, το κόστος. Στη Draculis γνωρίζουν ότι η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί μια σημαντική απόφαση και μια σοβαρή επένδυση χρημάτων.  Συνήθως οι πελάτες αρχίζουν την αναζήτησή τους για έναν ανελκυστήρα σκάλας θέλοντας να μάθουν τις διαθέσιμες επιλογές τιμών. Για αυτό πολλές φορές η πρώτη ερώτηση που δέχονται στη Draculis είναι: «Ποια είναι η τιμή για αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας;» Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, κατασκευασμένο από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία, τη Stannah Stairlifts, με πάνω από 850.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως!

- Εάν η σκάλα είναι εξωτερική ή εσωτερική
- Εάν η σκάλα είναι ευθεία ή κυκλική
- Πόσες στροφές έχει η σκάλα
- Πόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγα
- Από πόσα σκαλοπάτια αποτελείται η σκάλα
- Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο
- Ποιες είναι οι προσωπικές ανάγκες
- Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
- Εάν θέλετε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, π.χ. περιστροφή, αυτόματη αναδίπλωση κ.λπ.
- Εάν μεσολαβούν πόρτες ή πλατύσκαλα
- Το είδος της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε (ύφασμα, βινύλιο, δερματίνη)
- Το χρώμα της ράγας πάνω στην οποία κινείται το κάθισμα

 Η τιμή λοιπόν για την αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας εξαρτάται από όλους τους παραπάνω παράγοντες. Οπότε κανένας ανελκυστήρας σκάλας της Draculis δεν είναι πανομοιότυπος με κάποιον άλλο!

Εδώ σημειώστε ότι όλα τα προϊόντα της Draculis πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και είναι Πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη / service, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ένας σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς, θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη μελέτη και θα σας δώσει την οικονομική προσφορά. Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα, για την τελική τιμή αγοράς του ανελκυστήρα σκάλας, σε ένα κόστος που θα περιλαμβάνει και την εγκατάσταση, χωρίς κρυφές χρεώσεις. 

Info
Draculis: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση – Αττικής
Εξυπηρέτηση πελατών για δωρεάν μελέτη της σκάλας: 
Τηλ.: 210-2842018 & 210-2841189
Ε-mail: draculis@otenet.gr
https://draculis.gr 
https://www.facebook.com/draculis.gr
https://www.instagram.com/draculis.gr

Παρακολουθήστε και το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr