Αναβαθμίζουμε το σπίτι μας με κουφώματα αλουμινίου, μοντέρνας αισθητικής και υψηλής απόδοσης
kedriki_ESS34_AtticaVilla_CAM01

Αναβαθμίζουμε το σπίτι μας με κουφώματα αλουμινίου, μοντέρνας αισθητικής και υψηλής απόδοσης

Η EUROPA σχεδιάζει τα προϊόντα της με τρόπο που να ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.


Sponsored content

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της έχουν μεταβάλλει τη ζωή μας, και αναζητάμε συνεχώς τρόπους να προστατευτούμε αλλά και να μειώσουμε το κόστος της ενέργειας που καταναλώνουμε για να θερμάνουμε ή να δροσίσουμε τον χώρο μας, ανάλογα με την εποχή. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο η αλλαγή των παλιών κουφωμάτων με νέα είναι μια απαραίτητη κίνηση που θα μας εξασφαλίσει μεγάλο οικονομικό όφελος και θα ανεβάσει ταυτόχρονα την αξία του ακινήτου μας, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα αναβαθμίσει αισθητά την ποιότητα ζωής μας.


Βέβαια, το γεγονός ότι βάζουμε σε προτεραιότητα τις υψηλές επιδόσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εκπτώσεις στο αισθητικό κομμάτι. Γι’ αυτό επιλέγουμε ένα brand που καλύπτει τις ανάγκες μας εξ ολοκλήρου, όπως είναι η EUROPA, μια εταιρεία με πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία, η οποία δραστηριοποιείται στη κατασκευή συστημάτων αλουμινίου.

Η EUROPA προσεγγίζει τις ανάγκες των πελατών της ολιστικά και σχεδιάζει τα προϊόντα της με τρόπο που να ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν. Διαθέτει μεγάλη συλλογή από πιστοποιημένα θερμομονωτικά συστήματα που εμπλουτίζεται διαρκώς με περισσότερες επιλογές για κάθε χρήση και συνδυασμό. Μας συστήνει τα EOS και ESS, συστήματα με μοντέρνα αισθητική, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και πιστοποιήσεις οι οποίες διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την απόδοσή τους.


Πιο συγκεκριμένα, για αντικαταστάσεις και νέες κατασκευές η EUROPA μας προτείνει τα EOS 60 Hybrid, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανοιγόμενων πορτών και παραθύρων νέας γενιάς, μια value for money πρόταση. Δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς είναι η μείωση της κατανάλωσης κτηριακής ενέργειας με παράλληλα αυξημένη πρόσβαση φυσικού φωτός εξαιτίας των λεπτών διατομών στα προφίλ, και οι εξαιρετικές κλιματικές επιδόσεις.
Είναι κατάλληλο για τις περισσότερες κατασκευές και συνδυάζεται άψογα με το συρόμενο σύστημα αντικατάστασης ESS 34 Hybrid.


Επόμενη επιλογή είναι το EOS 68 Hybrid, για αυξημένη ασφάλεια και θερμομόνωση σε ένα σύστημα. Πρόκειται για τη νέα πρόταση στα ανοιγόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, με εξαιρετικούς συντελεστές επιδόσεων. Μπορεί να συνδυαστεί με το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid και ESS 47 Hybrid για σύνθετες κατασκευές.

Για μια στιβαρή επιλογή με ανώτερες επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης και φυσικά με μοντέρνα αισθητική πάμε στο EOS 78 Hybrid. Αισθητικά έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ίσια ή σπαστή γραμμή, ανάλογα με τι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο μας, ενώ για minimal αποτέλεσμα σε περιπτώσεις παραθύρων μπορούμε να προτιμήσουμε προφίλ με κρυφό φύλλο.

Για περιπτώσεις κατασκευών σε ξενοδοχεία η εταιρεία προτείνει το ESS 47 Hybrid, με δυνατότητα κατασκευής συρόμενου με σταθερό (Fix & Slide) ώστε να καλύπτονται οι αναβαθμισμένοι συντελεστές επιδόσεων. Οι ίσιες γραμμές δίνουν ένα minimal αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερο ωφέλιμο άνοιγμα. Συνδυάζεται µε την EOS 60 Hybrid και Europa EOS 68 Hybrid για σύνθετες κατασκευές.


Για χωνευτές κατασκευές έχουμε το ESS 34 Hybrid, ένα σύστημα που οι λεπτές διατομές των προφίλ του το καθιστούν ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιότερων συστημάτων και όχι μόνο. Τα προφίλ της συγκεκριμένης σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επεκτείνουν τις κατασκευαστικές δυνατότητες κουφωμάτων και σε μεγάλες διαστάσεις και μπορούν να συνδυαστούν µε την EOS 60 Hybrid.

Στα συστήματα ρολών αλουμινίου υπάρχει το ERS 950 Hybrid με αυξημένη θερμομόνωση. Το σύστημα έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να επιτυγχάνει το μέγιστο άνοιγμα σε ύψος με όσο το δυνατόν μικρότερο κουτί. Τα κουτιά Hybrid διατίθενται σε 3 μεγέθη για να καλύπτεται κάθε πιθανή διάσταση. Συνδυάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα συστήματα της EUROPA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για νέες κατασκευές όσο και σε αντικαταστάσεις.


Για πολυδιάστατα οφέλη και αισθητικές επιλογές πάμε στο σύστημα ρολών αλουμινίου ERS 990 Hybrid, με στιβαρή κατασκευή. Προσφέρει ασφάλεια και βέβαια, μοναδική αισθητική. Το σύστημα παρέχει την δυνατότητα για ειδική κατασκευή που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα, σε μια ενιαία κατασκευή, που φτάνει σε πλάτος έως και τα 6 μέτρα χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα. Διατίθεται στις περσίδες αλουμινίου και περσίδες πολυουρεθάνης.

Το όραμα της EUROPA είναι να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τις γενιές που ακολουθούν. Γι’ αυτό σχεδιάζει υψηλής ποιότητας και αισθητικής καινοτόμα προϊόντα αλουμινίου που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωή μας και δίνουν αξία στην περιουσία μας, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ