Ασφαλίζουμε όσα αγαπάμε, με την πιο «σταθερή αξία» της αγοράς
grupama_kedriki

Ασφαλίζουμε όσα αγαπάμε, με την πιο «σταθερή αξία» της αγοράς

Εδώ και 96 χρόνια η Groupama Ασφαλιστική φροντίζει όλα αυτά που είναι πολύτιμα για εμάς, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ηρεμία μας.


Sponsored content

Το σπίτι δεν είναι μόνο οι τέσσερις τοίχοι που το περιβάλουν, αλλά ένα σύνολο πολύτιμων στιγμών και αγαπημένων πραγμάτων το οποίο μας προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία, συναισθήματα που δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά αλλού. Ωστόσο, για να εξασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν θα διαταράξει αυτή τη γαλήνη, παίρνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο, όπως είναι η ασφάλιση σπιτιού. Σε αυτή την περίπτωση για να επενδύσουμε σωστά τα χρήματα που θα διαθέσουμε, επιλέγουμε μια εταιρεία που μπορεί να σταθεί δίπλα μας ότι και αν συμβεί, όπως είναι η Groupama Ασφαλιστική. Πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία του κλάδου, με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 96 χρόνια καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928. Έτσι, το σήμα της Groupama Ασφαλιστικής είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, μια «σταθερή αξία» στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο.


Η Groupama Ασφαλιστική έχει προβλέψει για όλα όσα είναι σημαντικά για κάθε άνθρωπο και προσφέρει ιδιαίτερα ευέλικτες λύσεις, ώστε μέσα από την επιλογή των επιθυμητών καλύψεων τα προγράμματά της να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Γι’ αυτό παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της προκειμένου να προτείνει άρτιες λύσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το ίδιο ισχύει και στην ασφάλιση κατοικίας, για την οποία έχει σχεδιάσει τα προγράμματα Groupama Maison που παρέχουν ευρεία και αποτελεσματική κάλυψη. Τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθύνονται σε ιδιοκτήτες που ιδιοκατοικούν ή εκμισθώνουν το ακίνητο τους και θέλουν να έχουν πλήρη προστασία του ακινήτου ή / και της οικοσκευής τους ή ακόμη και σε ενοικιαστές που επιθυμούν να ασφαλίσουν μόνο το περιεχόμενο του σπιτιού τους.


Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Maison από την Groupama Ασφαλιστική μπορούν να μας προσφέρουν μεταξύ άλλων καλύψεις για κλοπή, φωτιά, έκρηξη, πλημμύρα κ.α., εξασφαλίζοντάς μας τη δυνατότητα επισκευής των ζημιών στο ακίνητο μας και την οικοσκευή, και αντικατάσταση των κατεστραμμένων αντικειμένων. Επιπλέον, σε συγκεκριμένα προγράμματα προβλέπεται η κάλυψη ζημιών σε αντικείμενα έως 10 ετών (με όριο 3.000€) τα οποία βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του οικήματος και είναι σταθερά προσδεμένα σε αυτό, όπως τέντες, πέργκολες, ψησταριές, πισίνες, κεραίες, γκαράζ, μαντρότοιχοι, αυλόπορτες, κιόσκι κ.λπ..

Οι λόγοι για να προτιμήσουμε την Groupama Ασφαλιστική είναι πολλοί και σημαντικοί. Κατ’ αρχάς προστατεύουμε την περιουσία μας πληρώνοντας ελάχιστα κατά έτος και αποζημιωνόμαστε από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου, που σημαίνει ότι δεν χάνουμε χρήματα λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή των αντικειμένων μας. Η ταχύτητα των αποζημιώσεων είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς η εταιρεία προχωρά στα προβλεπόμενα μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες για ζημιές μέχρι και 10.000€. Μάλιστα, το Service Level Guarantee της εταιρείας προβλέπει ότι για κάθε ημέρα καθυστέρησης, ανταποδίδει στον ασφαλισμένο επιπλέον €50 την ημέρα.


Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες, η Groupama Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία επιπλέον προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας. Τα νέα προγράμματα είναι οικονομικά και πολύ ανταγωνιστικά, ειδικά στις βασικές καλύψεις που μας βοηθούν να πάρουμε και την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ φτάνοντας μέχρι και 10%, υπό όρους και προϋποθέσεις οι οποίες ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία. Ωστόσο αν επιθυμούμε μια ολοκληρωμένη λύση, η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πληρέστερα προγράμματα της ασφαλιστικής αγοράς το οποίο περιλαμβάνει καλύψεις που μπορεί να προκληθούν από «κάθε τυχαίο, ζημιογόνο γεγονός» ενώ και σε περίπτωση στεγαστικού δανείου είναι διαθέσιμες και όσες καλύψεις απαιτούν οι τράπεζες.

Η Groupama Ασφαλιστική είναι πάντα δίπλα μας, και κύριο μέλημά της είναι να συνεχίσει να τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της. Άλλωστε για την εταιρεία κάθε συμβόλαιο αποτελεί δέσμευση απέναντι στους ασφαλισμένους, καθώς της εμπιστεύονται την προστασία των πολυτιμότερων αγαθών τους. Με τη Groupama Ασφαλιστική είμαστε ήρεμοι.

Δείτε τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Groupama Ασφαλιστικής εδώ.

Για τις αναφερόμενες καλύψεις καθώς και τον χρόνο και τα ποσά αποζημίωσης ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK