Η ιδανική ασπίδα προστασίας για το σπίτι μας

Με ένα ελάχιστο ποσό κάθε μήνα μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας από κάθε πιθανό κίνδυνο, να απολαύσετε την ηρεμία χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον, αλλά και να επωφεληθείτε έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ.  


Sponsored Content

Το σπίτι μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία μας, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Αποτελεί τον χώρο που στεγάζει εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις μνήμες και τα όνειρά μας για το μέλλον. Είναι το εφαλτήριο για την προσωπική μας ανάπτυξη, αλλά και το μέρος που φιλοξενεί τα κατοικίδιά μας. Στον 21ο αιώνα, η διασφάλιση όλων αυτών δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια, αλλά προτεραιότητα. Και αυτό είναι κάτι που αφορά όχι μόνο τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους ενοικιαστές. 
Οι φυσικές καταστροφές και οι εξωτερικοί κίνδυνοι μπορούν να απειλήσουν σοβαρά το σπίτι και την ασφάλειά μας, χωρίς διάθεση να κινδυνολογήσουμε. Τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας βιώνουμε τις συνέπειες μεγάλων φυσικών καταστροφών, όπως είναι οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, με ανυπολόγιστες ζημιές. Προσθέτοντας σε αυτά τις διαρρήξεις, αλλά και τις πυρκαγιές που προκαλούνται συνήθως από εστίες της κουζίνας, βραχυκυκλώματα ή θερμαντικά σώματα, συμπληρώνοντας και το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε.

Όλα τα παραπάνω τονίζουν την αναγκαιότητα απόκτησης ενός ασφαλιστηρίου κατοικίας (τόσο του κτηρίου όσο και του περιεχομένου), μια κίνηση που μας δίνει τη δυνατότητα σε περίπτωση ζημιάς, να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας και να αποκαταστήσουμε το περιεχόμενό του. Επί της ουσίας, η ασφάλιση είναι στην ουσία μεταφορά κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μεταφέρουμε στην ασφαλιστική εταιρεία τον κίνδυνο οικονομικών ζημιών που μπορεί να προκύψει από απρόβλεπτα γεγονότα. Για αυτόν τον λόγο πληρώνουμε και τα ασφάλιστρα. Σε περίπτωση που οι κίνδυνοι, όπως λόγου χάρη μια πυρκαγιά ή μια βλάβη από υδραυλικό πρόβλημα, οι οποίοι καλύπτονται από το ασφαλιστήριό μας, γίνουν πραγματικότητα, τότε μπορούμε να λάβουμε αποζημίωση και να μετριάσουμε την όχληση και τις επιπτώσεις.

Σημειωτέον, το σπίτι μας είναι και τα αντικείμενα που περιέχει. Ρούχα, έπιπλα, ηλεκτρικά είδη, όπως και αθλητικός εξοπλισμός και προσωπικά αντικείμενα! Μπορούν επίσης να ασφαλιστούν πιθανές υλικές ζημιές (στα κουφώματα, την πόρτα ασφαλείας κ.ά.) που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρρήκτες. Με το κατάλληλο ασφαλιστήριο, λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα αποζημίωσης και εύκολης αντικατάστασης ή επισκευής σε περίπτωση βλάβης, φυσικής καταστροφής ή κλοπής. Αυτό βέβαια αφορά τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές.

Ποιο είναι το κατάλληλο ασφαλιστήριο για το σπίτι μου λοιπόν; Αυτή είναι και η πιο ουσιαστική ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας.

Η ERGO Ασφαλιστικήμε πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι πάντοτε δίπλα μας, προσφέροντας αξιόπιστη και ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε περίσταση. Με τους πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συνεργάτες της μπορεί να προσφέρει συμβουλές και λύσεις για το κατάλληλο πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Με βασικό της γνώρισμα ότι προβλέπει και δεν παραβλέπει τις ανάγκες των ανθρώπων, η ασφάλιση μας παρέχει στο σπίτι μια ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας.
Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας ERGO My Home προσφέρουν 6 διαθέσιμα πακέτα με καλύψεις που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη. Σε όλα τα προγράμματα παρέχεται κάλυψη από πυρκαγιά, ενώ στα τέσσερα από αυτά προσφέρεται προστασία έναντι ακραίων φυσικών φαινομένων. Η κάλυψη για σεισμό μπορεί να προστεθεί προαιρετικά σε όλα τα προγράμματα, εκτός από το Domus και το Domus Plus, στα οποία περιλαμβάνεται. Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι με ένα καλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο προστατεύουμε τα πάντα, χωρίς να δώσουμε τα πάντα! Με ένα ενδεικτικό κόστος από 12 ευρώ* τον μήνα μπορούμε να αποκτήσουμε πλήρη κάλυψη για φυσικά καθώς και καιρικά φαινόμενα, αλλά και άλλες μικρές ή μεγάλες ζημιές, ενώ ταυτόχρονα επωφελούμαστε από έκπτωση έως και 10% στον ΕΝΦΙΑ (αν είμαστε ιδιοκτήτες). 

Επιπλέον, με το πρόγραμμα ERGO My Favorite Things έχουμε την προστασία που χρειαζόμαστε για έως και πέντε αγαπημένα μας αντικείμενα τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού μας (υπολογιστή, τηλεόραση, ποδήλατο κ.λπ.). Ακόμα, με το πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα ERGO Ασφάλιση Κοινόχρηστων Χώρων εξασφαλίζουμε την κάλυψη υλικών ζημιών στους κοινόχρηστους χώρους με δύο πακέτα καλύψεων, έτσι ώστε να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές μας ανάγκες. Ενώ με το ERGO My Home Bnb μπορούμε να προστατεύσουμε την κατοικία που ενοικιάζουμε για βραχυχρόνια μίσθωση και να προστατευθούμε από κάθε απρόοπτο που μπορεί να συμβεί στην κατοικία μας αλλά και το περιεχόμενό της.

Για να φροντίσετε, λοιπόν, επαρκώς την περιουσία σας, θα πρέπει να επιλέξετε και το κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας. Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και η ERGO θα είναι εκεί για εσάς, όταν τη χρειαστείτε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή συνεργάτη της ERGO, ώστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ERGO My Home και να σας προτείνει το πακέτο εκείνο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.
Αν θέλετε να λάβετε προσφορά ασφάλισης κατοικίας κάντε κλικ εδώ.

 


*Η τιμή είναι ενδεικτική για ασφάλιση διαμερίσματος 90 τ.μ., στην Αθήνα, κατασκευής 1990, με κάλυψη κτηρίου 135.000€. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr