Αυτό που εξασφαλίζει πραγματική ηρεμία και καλή ενέργεια στο σπίτι σας
142985432_l_normal_none

Αυτό που εξασφαλίζει πραγματική ηρεμία και καλή ενέργεια στο σπίτι σας

Στον πολύπλοκο κόσμο των τιμολογίων ρεύματος, όπου τα χρώματα και τα προγράμματα δημιουργούν απορίες στους καταναλωτές, το πρόγραμμα nrg @ cost+ μας καλεί να επενδύσουμε εκ του ασφαλούς στο κίτρινο και να απολαύσουμε τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, αλλά και δωροεπιταγές για το σούπερ μάρκετ.

Sponsored Content

Είναι τόσα πολλά εκείνα που απασχολούν σήμερα τα νοικοκυριά, που το τελευταίο που θα ήθελε κάποιο μέλος του είναι να πονοκεφαλιάζει για το ποιο χρώμα τιμολόγιου ρεύματος να επιλέξει. Κατά μία έννοια, βέβαια, ο πονοκέφαλος αυτός είναι ευχάριστος καθώς από τότε που μπήκαν τα χρώματα στο «παιχνίδι» της ενέργειας (πράσινο, κίτρινο, μπλε ή πορτοκαλί), ο καταναλωτής μόνο να ωφεληθεί μπορεί μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα που έχουν κωδικοποιηθεί χρωματικά. Μία όχι εύκολη επιλογή, καθώς υπάρχει σύγχυση γύρω από το θέμα και χρειάζεται αρκετή… κατανάλωση ενέργειας ώστε να ψάξει και να βρει το πρόγραμμα που τον συμφέρει περισσότερο και ταιριάζει στις ανάγκες του και στην τσέπη του. 

Το βασικό μέλημα όλων είναι, προφανώς, η οικονομία. Οι καταναλωτές θέλουν τη φθηνότερη λύση για το σπίτι τους, χωρίς να κάθονται να υπολογίζουν πόσες φορές θα ανάψουν τον θερμοσίφωνα ή πόσα πλυντήρια θα βάλουν μέσα στην εβδομάδα. Και εκτός από την πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση, θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή των χρεώσεών τους ακόμα και πριν έρθει ο λογαριασμός στα χέρια τους. Γιατί κανείς δεν χρειάζεται άσχημες εκπλήξεις στο τέλος του μήνα!

Εμείς κάνουμε συνεχώς τις έρευνές μας αναζητώντας τα πιο συμφέροντα προγράμματα της ελληνικής αγοράς και για αυτό έχουμε άποψη. Δίχως καμία αμφιβολία ένα από αυτά είναι το κίτρινο τιμολόγιο της nrg, ένα σχετικά νέο πρόγραμμα που προσφέρει οικονομία στο ρεύμα και ηρεμία στους καταναλωτές με απλό και εύκολο τρόπο, εξασφαλίζοντάς τους οικιακό ρεύμα σε τιμή κόστους. Μια απλή, ξεκάθαρη και κατανοητή λύση για όλους!


Ο λόγος για το πρόγραμμα «nrg @ cost+», που ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων τιμολογίων και εξασφαλίζει ρεύμα σε τιμή κόστους του προμηθευτή, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και με ένα πάγιο από 5€ τον μήνα. Έτσι, όσο και αν αυξάνεται η κατανάλωση, το ρεύμα παραμένει πάντα στο κόστος του προμηθευτή. Οπότε, βλέποντας τη δημοσιευμένη τιμή του ρεύματος και γνωρίζοντας την κατανάλωση από το ρολόι, οι καταναλωτές μπορούν να υπολογίζουν εύκολα το κόστος του ρεύματος που θα αναγράφεται στον λογαριασμό τους, χωρίς να ανακαλύπτουν κρυφές χρεώσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Επιπλόεν, εκτός από οικονομία για το σπίτι τους, με το πρόγραμμα nrg @ cost+ οι καταναλωτές κερδίζουν προνομιακές εκπτώσεις παγίου και μηδενική εγγύηση, εφόσον ενεργοποιήσουν πάγια εντολή πληρωμής.

Και οι παροχές δεν σταματάνε εκεί! Αφού η nrg με κάθε νέο συμβόλαιο προσφέρει δωροεπιταγές αξίας έως 60€ για τα My market, στηρίζοντας τους καταναλωτές στις καθημερινές τους αγορές και βοηθώντας τα νοικοκυριά σε άλλο ένα βασικό μηνιαίο έξοδο.

Επομένως, nrg @ cost+, γιατί για οικονομία στο ρεύμα, η λογική λέει nrg, αλλά και γιατί δεν υπάρχει κυμαινόμενο τιμολόγιο με τόσα «χωρίς», αλλά και με τόσα «συν». 

  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής
  • Με Ρεύμα σε τιμή κόστους προμηθευτή
  • Συν ότι με κάθε νέο συμβόλαιο προσφέρονται δωροεπιταγές έως 60€ για τα My market

Μάθετε περισσότερα εδώ και απολαύστε ηρεμία αλλά και θετική ενέργεια στο σπίτι σας!

Παρακολουθήστε και την πολύ διασκεδαστική καμπάνια:

nrg@cost+ & δωροεπιταγές Supermarket. Το προτείνει & η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ