Η σοκολάτα που αγαπάς και μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές
cover

Η σοκολάτα που αγαπάς και μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές

Τις αυθεντικές, μοναδικές, εμβληματικές γεύσεις δεν πρέπει να τις αλλάζουμε, όσο και αν εξελίσσονται οι διατροφικές συστάσεις. Επιτρέπεται, όμως, να διαφοροποιούμε κάπως τη συνταγή τους, προκειμένου να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις για μείωση της κατανάλωσης ζάχαρης ή εκεί όπου υπάρχει κάποιος λόγος υγείας. Η ΙΟΝ ξέρει κάτι περισσότερο για αυτό…

Sponsored Content


Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έφερε μαζί του ο 21ος αιώνας στη διατροφή, ήταν η στροφή προς πιο υγιεινές συνήθειες, μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας τροφίμων, αλλά και την αναζήτηση των καταναλωτών για λύσεις που δεν θα στερούν την απόλαυση αλλά ούτε θα επιβαρύνουν την υγεία. Η στέβια είναι μία από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιδέες, ένα είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη, από όπου προκύπτει μια γλυκαντική ουσία, η στεβιόλη, η οποία έχει ελάχιστες θερμίδες και χρησιμοποιείται ως μια εξαιρετική εναλλακτική τις ζάχαρης. Η γλυκύτητα της είναι έντονη ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες, ενώ είναι ιδανική για όσους θέλουν να διατηρήσουν ή να χάσουν βάρος, στο πλαίσιο μια ισορροπημένης δίαιτας.

Η στέβια στη ζαχαροπλαστική σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς να στερείσαι. Αλλά και ότι μπορείς να αλλάζεις την καθημερινότητά σου χωρίς πίεση, χωρίς θυσίες και αυστηρές απαγορεύσεις. Και παρότι αλλάζουν οι διατροφικές μας συνήθειες, κάποιες γεύσεις δεν αξίζει να τις αλλάξουμε, όσο και αν αλλάζουν οι εποχές. Διότι είναι τόσο γευστικές, αλλά και τόσο συναισθηματικές, που μας κάνουν να νιώθουμε μια βαθύτερη ευχαρίστηση, μια στιγμιαία ευτυχία που μας συγκινεί και μας γεμίζει ενέργεια. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τα προϊόντα ΙΟΝ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με στέβια, τα οποία σε κερδίζουν από την πρώτη δαγκωνιά τόσο γευστικά όσο και διαβάζοντας την ετικέτα με τη διατροφική ταυτότητα, όπου οι θερμίδες είναι κατά τι μειωμένες (σε σχέση με την κλασική σύνθεση που περιέχει ζάχαρη).

Πρόκειται για μία σειρά που λανσαρίστηκε το 2016 και σήμερα έχει φανατικούς φίλους και φίλες, που την αναγνωρίζουν ως τη νέα και παντοτινή τους αγάπη. Η οικογένεια προϊόντων με στέβια περιλαμβάνει σοκολάτες (Γάλακτος, Αμυγδάλου, Αμυγδάλου Υγείας, Φουντουκιού, Dark κ.ά.), γκοφρέτες (Σοκοφρέτα γάλακτος και υγείας), πρωτεϊνούχες μπάρες (ION protein), με το τελευταίο προϊόν να είναι και το πιο πρόσφατο που έχει κυκλοφορήσει (2023). Μια σειρά, εξαιρετική εναλλακτική για όσους θέλουν να αποφύγουν τη ζάχαρη ή εκεί όπου υπάρχει λόγος υγείας (π.χ. διαβήτης).   

Η αγαπημένη γεύση των προϊόντων ΙΟΝ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, αποτελεί δείγμα της πρωτοπορίας της ΙΟΝ, αλλά και της ικανότητάς της να προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών. Παράλληλα, φροντίζει να προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε γεύσεις, μεγέθη, αλλά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης για όσους επιθυμούν να την αποφύγουν για οποιοδήποτε λόγο.

Αποτελεί, επίσης, δείγμα τόλμης, καινοτομίας και εξειδίκευσης, καθώς υπάρχουν ελάχιστα ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά. Η οικογένεια προϊόντων ΙΟΝ με στέβια είναι ιδανική για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώνουν τη ζωή τους καθημερινά και επενδύουν τόσο στην ευεξία όσο και στη φυσική τους κατάσταση. Που αποζητούν τις μικρές απολαύσεις χωρίς αισθήματα ενοχής, που είναι ενήμεροι και ενήμερες για τις διατροφικές εξελίξεις και που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Ξετυλίγοντας μια συσκευασία από τα προϊόντα της ΙΟΝ με στέβια -θα τις ξεχωρίσετε αμέσως από το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα που παραπέμπει στη στέβια  νιώθεις αμέσως στον ουρανίσκο αυτή την ικανοποίηση ότι καταναλώνεις ένα απολαυστικό προϊόν, χωρίς να διακινδυνεύεις τη δίαιτά σου, αλλά και χωρίς να θυσιάζεις τα «θέλω» σου. Και αυτή είναι μία ακόμη εκδοχή του Better Life, μια ξεχωριστή καθημερινή εμπειρία που μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα και να νιώθουμε ότι γευόμαστε τη ζωή στο έπακρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network