Εξοικονομήστε χρόνο και οργανωθείτε με το νέο e-Fresh.gr
efreshHD1

Εξοικονομήστε χρόνο και οργανωθείτε με το νέο e-Fresh.gr

Με την νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του e-Fresh.gr βρίσκουμε όλα τα αγαπημένα μας brands γρήγορα και αποτελεσματικά


Sponsored Content

O χρόνος μας είναι πολυτιμότερος από ποτέ και όλοι θέλουμε να τον γεμίζουμε με όσα έχουν αξία για μας. Όταν η καθημερινότητα πιέζει και η ανάγκη για ευκολία και ταχύτητα γίνεται απαραίτητη η e-Fresh.gr, το ηλεκτρονικό supermarket που έχει αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε τα καθημερινά μας ψώνια, δίνει λύσεις χωρίς συμβιβασμούς. Ειδικά τώρα, με το λανσάρισμα της ανανεωμένης του πλατφόρμας που δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο.

Τα ψώνια του super market είναι πάντα προτεραιότητα! Με την νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του e-Fresh.gr βρίσκουμε όλα τα αγαπημένα μας brands γρήγορα και αποτελεσματικά με αναβαθμισμένες δυνατότητες που κάνουν την ηλεκτρονική βόλτα και τις αγορές όλων όσων ψάχνετε, παιχνιδάκι.

Χάρη στην εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση με έξυπνα φίλτρα και προτάσεις θα βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε και ακόμη περισσότερα. Οι προσωποποιημένες λειτουργίες και το ενισχυμένο προφίλ για κάθε χρήστη κάνουν το site δικό μας. Ξεκινήστε τις αγορές σας από το «γρήγορο καλάθι» κερδίζοντας χρόνο: θα δείτε τα προϊόντα που εσείς αγοράζετε πιο συχνά. Κι αν αλλάξετε συνήθειες, μην ανησυχείτε: το γρήγορο καλάθι σας θα αναπροσαρμοστεί αυτόματα.


Στο προφίλ σας βρίσκονται ήδη οι πόντοι επιβράβευσης , τα διαθέσιμα κουπόνια σας και όλα όσα αγαπάτε από το e-Fresh.gr εύκολα και συγκεντρωμένα και όχι χαμένα στο email σας.
Αν αγαπάτε να οργανώνεστε μέσα από λίστες, δοκιμάστε να τις κάνετε ηλεκτρονικά. Είτε κάνετε Planning για ένα dinner party είτε θέλετε να καταγράψετε τα υλικά μιας συνταγής, οι λίστες θα μείνουν αποθηκευμένες και διαθέσιμες για όποτε τις χρειαστείτε. Αν πάλι σας αρέσει το πλούσιο περιεχόμενο θα εκτιμήσετε τις αξιολογήσεις χρηστών για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αλλά και τον πλήρη κατάλογο από συνταγές και συμβουλές για εσάς και το σπίτι σας. Πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο νέο site του e-fresh.gr.

Για Ό,τι Αξίζει Πραγματικά
Η πιο σημαντική βελτίωση που φέρνει το νέο e-Fresh.gr όμως είναι όλα τα άλλα που μπορούμε να κάνουμε χάρη σε αυτό. Η ζωή μας διευκολύνεται όταν όσα χρειαζόμαστε είναι ήδη στην πόρτα μας και με ένα πρόβλημα λυμένο μπορούμε να επιλέξουμε εμείς πού αφιερώνουμε τις στιγμές μας.
Με τη νέα του πλατφόρμα, το e-Fresh.gr δείχνει ότι οι τεχνολογικές βελτιώσεις μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη. Μια μικρή αλλαγή στις συνήθειες μας, ένα μεγάλο άνοιγμα στο πρόγραμμα μας. Και τελικά, χρόνος για ό,τι αγαπάμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network