Ζωή γεμάτη ενέργεια με Protergia!
MetlenAHD1

Ζωή γεμάτη ενέργεια με Protergia!

Καλή ζωή σημαίνει μια καθημερινότητα πιο άνετη, οικονομικά βιώσιμη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη, που μας δίνει την ελευθερία να απολαμβάνουμε όσα είναι σημαντικά για μας. Είναι σπουδαίο να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν οργανισμοί όπως η Protergia, με κοινή φιλοσοφία και βασικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής.


Sponsored Content

Αν θέλαμε να ορίσουμε τι είναι η «καλή ζωή» σίγουρα θα συμπεριλαμβάναμε έννοιες όπως υγεία, ευεξία, ασφάλεια, άνεση, πρόσβαση σε βιώσιμες λύσεις. Κάθε ενέργεια που φέρει θετικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα και την οικονομία, είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις. Με μια φράση καλή ζωή είναι το να νιώθουμε εσωτερικά και εξωτερικά καλά για το τώρα και το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον που σεβόμαστε.


Είναι σπουδαίο να έχουμε καταλήξει τι σημαίνει για εμάς καλή ζωή και ακόμα πιο σπουδαίο είναι να διαπιστώνουμε πως υπάρχουν οργανισμοί με κοινή φιλοσοφία και βασικό γνώμονα την βελτίωση της συνολικά. Η Protergia, η ενέργεια της METLEN Energy and Metals είναι σίγουρα ένας από αυτούς καθώς προσφέρει στους καταναλωτές σύγχρονες ενεργειακές λύσεις μέσα από προϊόντα ρεύματος, φυσικού αερίου, και υπηρεσίες όπως αυτές της ηλεκτροκίνησης, των φωτοβολταϊκών, και των smart meters για εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την άνεση και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Η Protergia είναι αναπόσπαστο κομμάτι της METLEN Metal & Εnergy, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα που προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 550.000 παροχές ενώ παράγει το 24,53% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας καλύπτοντας το 14,54% της συνολικής ζήτησης.


Ένας νέος τρόπος ζωής

Το να μπορείς να κάνεις το σπίτι σου «έξυπνο» μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας, να αξιοποιήσεις τη δύναμη του ήλιου προς όφελός σου για να πληρώνεις λιγότερο στον λογαριασμό σου, ενώ παράλληλα προστατεύεις το περιβάλλον είναι σίγουρα ποιότητα ζωής. Με την Protergia, η καλή ζωή μεταφράζεται σε μια καθημερινότητα πιο άνετη, οικονομικά βιώσιμη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη, δίνοντάς μας την ελευθερία να απολαμβάνουμε περισσότερα από τα σημαντικά στη ζωή μας. Δεν παρέχει απλώς ενέργεια. Προάγει έναν τρόπο ζωής βιώσιμο, αειφόρο και σύμφωνο με τις αρχές της καλής ζωής, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά στην αυτονομία, τη δημιουργικότητα και την ευημερία που όλοι αξίζουν.

Γνωρίστε την Protergia μπαίνοντας στο protergia.gr, με μια επίσκεψή σε 1 από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα ή καλώντας στο 18311.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network