Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας
AVIShd1

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας

Επιλέγοντας Avis Leasing, και με μια 100% online διαδικασία, βρισκόμαστε στο τιμόνι ενός άνετου και ασφαλούς αυτοκινήτου για όσο χρόνο επιθυμούμε και κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη


Sponsored Content

Όλοι μας ζούμε μια καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις που μας αναγκάζουν να κινούμαστε με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. Όσο αφορά όμως το αυτοκίνητο, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και απλή, με λιγότερο άγχος και πίεση, επιλέγοντας leasing. Ίσως πολλοί από μας να έχουμε συνδέσει τη μακροχρόνια μίσθωση με τις μεγάλες εταιρείες οι οποίες συχνά τη χρησιμοποιούν ως μια συμφέρουσα λύση για τις ίδιες και ως ένα επιπλέον προνόμιο στους εργαζομένους τους. Αφορά όμως και τους ιδιώτες και μάλιστα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.


Ας δούμε τα βασικότερα πλεονεκτήματα. Πρώτα απ΄ όλα δεν στερούμαστε κεφάλαιο. Έπειτα, ξεχνάμε όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, και τη γραφειοκρατία, γιατί το leasing καλύπτει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε ξένοιαστοι για οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητό μας. Το μόνο για το οποίο έχουμε να φροντίσουμε είναι το καύσιμο. Με λίγα λόγια μπορούμε να βρισκόμαστε στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου, άνετου και ασφαλούς αυτοκινήτου κάθε 4-5 χρόνια.

Αν μάλιστα επιλέξουμε Avis Leasing, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα. Από τη στιγμή της παραγγελίας του αυτοκινήτου, η Avis αναλαμβάνει ό,τι χρειάζεται σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου για την ασφάλιση, τη συντήρηση και τα service, τη φροντίδα ατυχήματος, τη μεταφορά του αυτοκινήτου από και προς το συνεργείο κι έτσι ξενοιάζουμε σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, αν συμβεί κάτι δεν αναγκαζόμαστε να εξετάσουμε κάποια έκτακτη λύση ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να βρούμε τρόπους μετακίνησης. Έχουμε άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης και η Avis επωμίζεται όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου έχουμε τη δυνατότητα εξαγοράς, αν το επιθυμούμε.


Τώρα, η Avis κάνει και το leasing συμβόλαιο πιο απλό και εύκολο από ποτέ δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το ολοκληρώσουμε σε 10 λεπτά μέσα από το MyAvis.gr. Έτσι, έχουμε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο από την άνεση του σπιτιού μας με 100% online διαδικασία, από την επιλογή μοντέλου μέχρι την υποβολή και τον έλεγχο των εγγράφων, την υπογραφή του συμβολαίου, την πληρωμή και την παραλαβή του αυτοκινήτου. Ορίζουμε τη διάρκεια μίσθωσης και τον αριθμό χιλιομέτρων, επιλέγουμε αν θα καταβάλουμε προκαταβολή ή όχι, και ενημερωνόμαστε για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Δηλαδή διαμορφώνουμε τους όρους του συμβολαίου σύμφωνα με τις ανάγκες μας, ανεβάζουμε τα δικαιολογητικά, υπογράφουμε, και πληρώνουμε. Σε μόλις 4 απλά βήματα. Από εκεί και μετά απολαμβάνουμε τα οφέλη.


Οικονομικά οφέλη
Το μηνιαίο μίσθωμα είναι μικρότερο από τη δόση ενός δανείου, μας απαλλάσσει από τη μακροχρόνια δέσμευση καταβολής δόσεων και επιπλέον καλύπτει όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου. Το συνολικό κόστος του Avis Leasing είναι χαμηλότερο από τα κόστη απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου και απολαμβάνουμε τη σταθερότητα του μισθώματος, και τα σταθερά προνόμια του συμφωνητικού όπως για παράδειγμα το service, και η ασφάλεια. Επιπλέον, με τη μίσθωση αυτοκινήτου τελευταίας τεχνολογίας (υβριδικό, ηλεκτρικό, plug-in), μπορούμε να απολαμβάνουμε, εκτός των άλλων, και μικρότερα κόστη καυσίμου.


Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Avis

Η Avis προσφέρει ειδικές υπηρεσίες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν κάθε διαδρομή τους: Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος. Leasing φορτιστή με προνομιακή τιμή και πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα. Προτεραιότητα εξυπηρέτησης σε όλες τις υπηρεσίες της Avis, είτε χρειαζόμαστε ενοικίαση αυτοκινήτου για τις διακοπές μας ή για μια μετακόμιση, είτε θέλουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση.


Διευκόλυνση σε κάθε βήμα

Με το Avis Leasing εξοικονομούμε χρόνο και η καθημερινότητα μας γίνεται πιο εύκολη. Με τη ψηφιακή πλατφόρμα MyAvis και το MyAvis app μπορούμε να βρούμε άμεσα διαθεσιμότητα ραντεβού για service, επισκευή και αλλαγή ελαστικών, να επικοινωνήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών, να λάβουμε καθοδήγηση σε περίπτωση ατυχήματος και πολλά ακόμη.

Εγγύηση Avis
Η Avis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο, με ισχυρό δίκτυο συνεργατών και υποδομών που προσθέτουν αξιοπιστία σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Βρίσκεται δίπλα μας για να μας καθοδηγεί για όποιο θέμα μας απασχολεί, από την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες μας με το μικρότερο συνολικό κόστος χρήσης, μέχρι τα ετήσια ραντεβού για service. Γι΄ αυτό και την εμπιστευόμαστε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network