Επιλέγουμε χρώματα και ανανεώνουμε το χώρο μας, με τη δύναμη του ΑΙ
kedriki_Vitex_AIRIS

Επιλέγουμε χρώματα και ανανεώνουμε το χώρο μας, με τη δύναμη του ΑΙ

Η νέα εφαρμογή AIRIS της Vitex δημιουργήθηκε για να βρίσκουμε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας.


Sponsored content

Θέλουμε να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, όχι μόνο γιατί χρειάζεται φρεσκάρισμα, αλλά και γιατί επιδρά θετικά στην διάθεσή μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται κάποια τεράστια δαπάνη, αφού το βασικότερο για να φανεί το σπίτι ή το γραφείο μας καθαρό και σαν καινούριο, είναι ένα βάψιμο με το κατάλληλο χρώμα. Και λέμε κατάλληλο, γιατί μπορεί εμείς να έχουμε στο μυαλό μας μια συγκεκριμένη απόχρωση, όμως συχνά δεν υπολογίζουμε όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την απόδοση στους τοίχους μας. Για παράδειγμα, αλλιώς φαίνεται όταν το σπίτι λούζεται από φυσικό φως, και διαφορετικά όταν η πηγή φωτισμού είναι τα φωτιστικά. Το ίδιο και αν έχουμε ένα μεγάλο δωμάτιο ή ένα μικρότερο, αν είναι κουζίνα ή υπνοδωμάτιο κ.λπ.

Τη λύση μας τη δίνει η τεχνολογία και συγκεκριμένα η AIRIS, η νέα αγαπημένη μας εφαρμογή AI Color Decorator από τη Vitex. Πρόκειται για μια καινοτόμα web εφαρμογή που μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην επιλογή αποχρώσεων για κάθε τύπο δωματίου. Συνδυάζει έναν προηγμένο αλγόριθμο αναγνώρισης εικόνας και ένα AI-powered chatbot που χρησιμοποιεί ChatGPT, δύο χαρακτηριστικά που καθιστούν την AIRIS μοναδική στα μέχρι τώρα δεδομένα του Color Decorating.



Η λειτουργία είναι πολύ απλή, αφού δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε τίποτα δύσκολο για να βρούμε το χρώμα μας, παρά να διαλέξουμε στην εφαρμογή το στυλ του δωματίου και τις χρωματικές προτιμήσεις μας. Αυτές μπορεί να είναι βασισμένες στην τελευταία λέξη της μόδας, ή να είναι απλά τα αγαπημένα μας χρώματα. Η Vitex έχει τα πάντα και η AIRIS θα βρει αυτό που μας ταιριάζει, μέσα από την τεράστια γκάμα της βεντάλιας Global Collection. Όλα βασίζονται σε ένα απλό ερωτηματολόγιο που με τη βοήθεια της ανάλυσης εικόνων, δημιουργούνται στο τέλος οι ιδανικές προτάσεις που μας δίνει η AIRIS για τον χώρο μας.

Αλλά ας τα δούμε με τη σειρά, βήμα βήμα. Κατ’ αρχάς, μπαίνουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.vitex.gr και επιλέγουμε το εργαλείο AIRIS. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ζητά να επιλέξουμε για πιο δωμάτιο ψάχνουμε απόχρωση, ποιο είναι το στυλ του δωματίου, την κύρια πηγή φωτισμού, τους τόνους που προτιμάμε, και τι αίσθηση θέλουμε να αποπνέει το δωμάτιο. Αφού κάνουμε τις επιλογές μας, διαλέγουμε μέχρι τρεις χρωματικές ομάδες που μας ταιριάζουν περισσότερο. Αν θέλουμε, μπορούμε να απαντήσουμε σε ορισμένες πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τι μας αρέσει να κάνουμε, πώς προτιμάμε τις διακοπές μας και άλλες, οι οποίες συνθέτουν το προφίλ μας, οδηγώντας το έξυπνο εργαλείο της Vitex σε ένα πιο προσωποποιημένο αποτέλεσμα.


Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τη φωτογραφία του δωματίου μας μέσω του visualizer που διαθέτει η AIRIS, και να δούμε σε πραγματικό χρόνο τις προτεινόμενες αποχρώσεις. Και επειδή η Vitex ακολουθεί πάντα τις όλες τις τάσεις, το share δεν μπορεί να λείπει από την εφαρμογή. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε μέσω email ή social media τις αποχρώσεις που διαλέξαμε, ακόμα και την εικόνα προσομοίωσης που κατεβάσαμε, και έτσι να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη από τους αγαπημένους μας για τις επιλογές μας, ακόμα και να κάνουμε ένα poll μεταξύ των διαδικτυακών μας φίλων. Πάντα βοηθάει η βοήθεια του κοινού.

Κάνουμε τώρα την ανανέωση που θέλουμε, με τη βοήθεια του έξυπνου εργαλείου της Vitex , αφού η AIRIS βάζει τέλος στα διλήμματα για τις αποχρώσεις, και φυσικά στην αβεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μπορεί να συνδυάζει σκέψεις, συναιθήματα, προσωπικές προτιμήσεις και να τα μετατρέψει στο χρώμα που αγαπάμε. Στο χρώμα της Vitex.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network