Πού θα βρούμε τις πιο planet friendly ηλεκτρικές συσκευές
kedriki_plaisio_new

Πού θα βρούμε τις πιο planet friendly ηλεκτρικές συσκευές

Στο Πλαίσιο βρίσκουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κλιματιστικά, πλυντήρια και ψυγεία, για να έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον και την τσέπη μας.


Sponsored content

Η λέξη που χαρακτηρίζει περισσότερο τις ανάγκες μας σήμερα είναι μια: εξοικονόμηση. Και μπορεί να αναφερόμαστε στο νερό και στην ενέργεια για περιβαλλοντικούς λόγους, ωστόσο αυτά τα δύο συνδέονται άμεσα με την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να έχουμε συσκευές που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι.

Όλα αυτά τα βρίσκουμε στο Πλαίσιο, με λύσεις και προτάσεις για τρεις κατηγορίες συσκευών που η λειτουργία τους φουσκώνει κάθε μήνα τον λογαριασμό του ρεύματος. Φυσικά, αναφερόμαστε σε κλιματιστικά, πλυντήρια και ψυγεία, που ναι μεν υπάρχουν σε κάθε σπίτι, ωστόσο η παλαιότητά τους επιβαρύνει την τσέπη μας, και το περιβάλλον.

Τα πιο planet friendly κλιματιστικά
Ξεκινώντας από τα κλιματιστικά, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει εξέχουσα θέση στην καρδιά μας, στο Πλαίσιο βρίσκουμε τις πιο planet friendly συσκευές για να δροσίσουμε τα καλοκαίρια μας και να ζεστάνουμε τους χειμώνες μας.
Διαθέτουν τεχνολογία ΑΙ, η οποία ανά δευτερόλεπτο συλλέγει δεδομένα για τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στον εξωτερικό χώρο, και παράλληλα για τη θερμοκρασία και την υγρασία στο εσωτερικό του σπιτιού. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια αλγορίθμου γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30% ενέργεια.

Άλλη σημαντική λειτουργία είναι και ο χρονοδιακόπτης που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να προγραμματίσει πότε θα ενεργοποιηθεί ή θα απενεργοποιηθεί το κλιματιστικό, για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Για μικρά και μεγάλα δωμάτια, με χρώμα ή κλασικό λευκό, όπως και να έχει θα βρούμε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τον χώρο μας. Αν μας προβληματίζει η δαπάνη, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι τα σύγχρονα κλιματιστικά επιστρέφουν το κόστος της αγοράς τους, εξοικονομώντας έως 200€ ετησίως από τον λογαριασμό του ρεύματος. Δεν είναι μικρό πράγμα.


Έξυπνα πλυντήρια, πεντακάθαρα ρούχα

Και πάμε στα πλυντήρια που δεν σταματούν να δουλεύουν, ειδικά όταν στην οικογένεια υπάρχουν μικρά παιδιά. Σπατάλη ενέργειας; Αν το πλυντήριό μας δεν έχει τη σωστή τεχνολογία, τότε ναι, σπαταλάμε ενέργεια, άρα και χρήμα. Στο Πλαίσιο βρίσκουμε όλα τα μοντέλα της τελευταίας γενιάς που θα κάνουν τα ρούχα μας λαμπίκο χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία στους λογαριασμούς του ρεύματος.

Τι πρέπει να ξέρουμε; Ότι εξοικονομείς νερό έως και 50%! Με τα αυτόματα προγράμματα επιτυγχάνονται τέλεια αποτελέσματα πλύσης, καταναλώνοντας την ακριβή ποσότητα νερού που απαιτείται για κάθε πλύση, ακόμα και με μικρά φορτία. Διαθέτουν αισθητήρα βάρους που μετρά το φορτίο, υπολογίζει τις ανάγκες της πλύσης σε νερό και ενέργεια, ρυθμίζοντας ανάλογα τον χρόνο λειτουργίας. Με το σύστημα της προσθήκης ρούχων, το μπλουζάκι που ξεχάσαμε να ρίξουμε στον κάδο, δεν θα μείνει απ’ έξω. Κάνουμε παύση της πλύσης το τοποθετούμε μαζί με τα άλλα και γλιτώνουμε το πλύσιμο στο χέρι η οποία συνεπάγεται extra δαπάνη νερού και ρεύματος, αν πρέπει να ανάψουμε θερμοσίφωνα.

Επιπλέον, με τη χρήση αισθητήρων, το έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται σε κάθε πλύση.


Εντυπωσιακά ψυγεία με χαμηλή κατανάλωση

Τα ψυγεία αποτελούν ένα νευραλγικό κομμάτι κάθε νοικοκυριού. Άλλωστε από το ψυγείο εξαρτάται η συντήρηση της τροφής μας και η δροσιά του νερού μας τις ημέρες του καλοκαιριού. Γλυκά, παγωτά, αναψυκτικά, κατεψυγμένα τρόφιμα και πολλά ακόμα περνούν από το ψυγείο πριν τα καταναλώσουμε. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του ψυγείου ανοιγοκλείνει συνεχώς, ή την κρατάμε ανοιχτή μέχρι να αποφασίσουμε τι θέλουμε, κάτι που αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας.

Πλέον, η τεχνολογία έχει πάει τα ψυγεία σε άλλα επίπεδα και τα βρίσκουμε όλα στο Πλαίσιο. Έτσι, αν είμαστε από τους αναποφάσιστους του σπιτιού και στεκόμαστε μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου, καλύτερα να επιλέξουμε μια συσκευή με λειτουργία insta view. Απλά χτυπάμε την πόρτα και το εσωτερικό του ψυγείου φωτίζεται μέσα από τη γυάλινη πόρτα, σαν να έχουμε μπροστά μας έναν αυτόματο πωλητή. Αφού αποφασίσουμε τι τραβάει η όρεξή μας, ανοίγουμε και το παίρνουμε.

Επιπλέον, με την τεχνολογία DoorCooling+™ ο κρύος αέρας στην πόρτα έρχεται πιο γρήγορα και έχουμε ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το ψυγείο. Πράγμα που σημαίνει ότι σε όποιο σημείο και αν αποθηκεύσουμε τα τρόφιμα, δεν υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης. Παράλληλα, διαθέτουν συρτάρια με ρυθμιστή υγρασίας για φρούτα και λαχανικά για περισσότερη φρεσκάδα στα τρόφιμα.
Όσο για την κατανάλωση, ένα ψυγείο νέας γενιάς εξοικονομεί έως 300€ τον χρόνο σε ρεύμα και τρόφιμα, που δε συντηρήθηκαν σωστά.

Επισκεπτόμαστε σήμερα ένα κατάστημα Πλαίσιο ή το www.plaisio.gr και αναβαθμίζουμε το σπίτι μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να πάμε την εξοικονόμηση στο maximum.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network