Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος: Από την πηγή σε εσένα
VIKOShd1

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος: Από την πηγή σε εσένα

Ένα νερό, ένα αγνό δώρο της φύσης, που το έχει φιλτράρει ο χρόνος και είναι μοναδικό γιατί εμφιαλώνεται απευθείας από την ομώνυμη πηγή Βίκος


Sponsored Content

Οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης εποχής δημιουργούν σε όλους μας την ανάγκη να βρούμε τρόπους ζωής που θα μας ενισχύσουν πνευματικά και σωματικά. Η ευεξία είναι το κοινό ζητούμενο και ο δρόμος για να την κατακτήσουμε περνά μέσα από τη σωστή διατροφή, την άσκηση και οπωσδήποτε την ενυδάτωση. Κάθε κύτταρο του οργανισμού μας χρειάζεται νερό αλλά και κάθε βασική λειτουργία όπως η ρύθμιση της πίεσης του αίματος, η θερμοκρασία και η πέψη για να γίνει σωστά απαιτεί νερό. Η ενυδάτωση βοηθά τη συγκέντρωση, την εγρήγορση, τη βραχυπρόθεσμη μνήμη, τη λειτουργία της καρδιάς, των μυών και των αρθρώσεων. Παράλληλα, το νερό επηρεάζει τον ψυχισμό μας. Έχει τη δύναμη να μας δημιουργεί συναισθήματα. Άλλοτε να μας ηρεμεί και να μας θεραπεύει και άλλοτε να μας προκαλεί δέος. Είναι ο συνδετικός κρίκος που μας ενώνει καθημερινά με τη φύση και μας διδάσκει με τη σοφία του. Μας μαθαίνει πώς να ξεπερνάμε τα εμπόδια, πως να προχωράμε μπροστά ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και πως να χαράζουμε καινούργιους δρόμους.


Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει θέσει ως στόχο να αναδείξει την αξία και τη δύναμή του νερού, ακολουθώντας με σεβασμό την πορεία και τη ροή του. Στα 32 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει αποδείξει πως ο σεβασμός απέναντι στη φύση και τη ζωή είναι βαθιά ριζωμένος στο DNA της. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, που αποτελεί προϊόν ορόσημο για την εταιρεία, κάνει σταθερά βήματα προς κάθε κατεύθυνση με στόχο να τιμήσει και να στηρίξει ό,τι έχει πραγματικά σημασία: τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την ευεξία και τον αθλητισμό, το νερό που είναι ζωή.

Βίκος - Πέτρα, Σώμα, Φύση


Ένα καλύτερος τρόπος για να ζούμε
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος διαπερνά το έδαφος, μέσα από ασβεστολιθικά πετρώματα εκατομμυρίων χρόνων, όπου φιλτράρεται φυσικά και εμπλουτίζεται με πολύτιμα ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία. Εκεί, παραμένει προστατευμένο από κάθε επιφανειακή δραστηριότητα και ρύπανση.
Ένα νερό μοναδικό που εμφιαλώνεται απευθείας από την ομώνυμη πηγή και αποτελεί φόρο τιμής στη φύση και στο περιβάλλον. Η υπέροχη γεύση του είναι αποτέλεσμα της σύστασης του εδάφους, του περιβάλλοντος στο οποίο φιλτράρεται, αλλά και του μικροκλίματος στον τόπο της πηγής. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νερό θα φτάσει σε μας διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή, πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας, της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα.
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος είναι πρεσβευτής ενός καλύτερου τρόπου ζωής προσφέροντας ενυδάτωση που, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, καλύπτει τις βασικές ανάγκες του οργανισμού. Είναι η προσφορά ενός σπάνιου τόπου, όπως είναι τα Ζαγοροχώρια Ηπείρου, σε όλους μας.


Με τη δύναμη του νερού
Για την εταιρεία, η βιωσιμότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία αλλά και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μοιάζουν τόσο φυσικά όσο και το νερό, το κατεξοχήν σύμβολο αειφορίας, καθώς βρίσκεται σε μία διαρκή διαδικασία κυκλικής αναγέννησης. Πεποίθηση των ανθρώπων της είναι πως μόνο όταν ενδιαφερόμαστε για την ευεξία του συνανθρώπου μας και του κοινωνικού συνόλου, μπορούμε να είμαστε πραγματικά σωματικά και ψυχικά υγιείς. Με δυο λόγια, η ευεξία για να επιτευχθεί πρέπει να είναι συλλογική.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, σε όλη του την πορεία βρίσκεται συνοδοιπόρος δράσεων που συνθέτουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον διαβίωσης για όλους. Η φιλοσοφία του δίνει έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην αρμονία με τους γύρω μας και τη φύση. Μέσα από το πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων με τίτλο "Ο Β-οίκος της ζωής μας", αγκαλιάζει πρωτοβουλίες που θέτουν τις βάσεις για ένα ιδανικό και αρμονικό περιβάλλον συμβίωσης.

Η εταιρεία συμμετέχει και στηρίζει τοπικές πρωτοβουλίες, οργανώνει τακτικές εταιρικές εθελοντικές αιμοδοσίες, προσφέροντας κάτι εξίσου πολύτιμο με το νερό, το αίμα, σε όσους το χρειάζονται. Υποστηρίζει αθλητικές διοργανώσεις, προάγοντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και στέκεται στο πλευρό αθλητών ΑμεΑ, με στόχο να ενισχύσει το πάθος και την προσπάθειά τους. Τέλος, η εταιρεία πραγματοποιεί δεντροφυτεύσεις από το 1996, ενώ αναβαθμίζει συνεχώς τις παραγωγικές διαδικασίες, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις συσκευασίες της, με στόχο τη μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος. Έτσι, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος εμπνέεται από τη ροή και την ευελιξία του νερού και αναλαμβάνει την ευθύνη για το μέλλον με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη προς τις επόμενες γενιές.


Το μανιφέστο του νερού

Κυλάς μαζί του.
Η ηρεμία του σε γαληνεύει. Την ορμή του, τη σέβεσαι.
Την πορεία του, την ακολουθείς. Σε κατευθύνει, σου δείχνει πώς να πηγαίνεις μόνο μπροστά. Πώς να είσαι ευέλικτος. Να υπερπηδάς τα εμπόδια. Να λειαίνεις τα βράχια.
Το νερό αλλάζει τόπους με ορμή, γεννά πολιτισμό, αντανακλά φως και με φροντίδα ξανανιώνει τη γη.
Εσύ, κοντά, μαθαίνεις από τη σοφία του. Γίνεσαι ο ίδιος ροή που ωθεί τα αδύνατα να γίνουν δυνατά.
Το νερό είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου.
Είναι η κινούμενη σταθερά σου.
Είναι μέσα σου. Η ροή σου, η δύναμή σου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network