Εκείνο το καλοκαίρι

(θυμάσαι πού  ήσουν;)

Βίκυ Καγιά, Παξοί 2010
«Το σίγουρο είναι πως, αν επισκεφτείτε μια φορά τους Παξούς, θα θέλετε να ξαναπάτε σύντομα. Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια στάση για το ωραιότερο παγωτό στην ιταλική gelateria “Matilda” στο λιμάνι της Λάκκας»



Μαίρη Συνατσάκη, Κεφαλονιά 2010
«Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το πρωί έπειτα από το υπέροχο πάρτι για τα γενέθλια της τρελούτσικης φίλης μου Ρεγγίνας πέρσι στην Κεφαλονιά»


«Καλομοίρα, Μπαχάμες 2011
«Τον Μάιο έκανα ένα ταξίδι ζωής. Από μικρή λάτρευα τα δελφίνια και έτσι μαζί με τον άντρα μου τον Γιώργο μείναμε στις Μπαχάμες στο “Atlantis hotel”. Κολύμπησα και έπαιξα  με τα δελφίνια και έκανα water sports. Ηταν υπέροχα»


Κώστας Μαρτάκης, Ελούντα 1992

«Ηταν οι πιο ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές μου και οι πιο μεγάλες σε διάρκεια, καθώς μείναμε περίπου τρεις μήνες. Εκείνη τη χρονιά είχε γεννηθεί και ο μικρός αδελφός μου»


Αργύρης Αγγέλου, Νέα Υόρκη 2009
«Ξαποσταίνοντας με την κολλητή μου Ολυμπία Σκορδίλη στην Times Square της Νέας Υόρκης, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ»



Νάντια Μπουλέ, Πάτμος 2009
«Ηταν η πρώτη φορά που πήγα Πάτμο και ενθουσιάστηκα με το νησί. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην κεντρική πλατεία της όμορφης Χώρας του νησιού, το οποίο μου άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις για τον ωραίο κόσμο και τις πολύ ιδιαίτερες παραλίες του»



Κατερίνα Γκαγκάκη, Φλωρεντία 1980
«Ηταν οι πρώτες διακοπές με τους γονείς μου στο εξωτερικό. Διήρκησαν έναν μήνα και χάρηκα τον πατέρα και τη μητέρα μου, καθώς και οι δύο εργάζονταν πολύ. Κάναμε τον γύρο της Ιταλίας, είδα πόλεις, μουσεία, ψώνισα. Τις θυμάμαι ακόμα σαν διακοπές-πάρτι».



Κατερίνα Στικούδη, Μύκονος 2011

«Του Αγίου Πνεύματος πήγα με τις φίλες μου, την Πένυ, τη Ρούλα και τη Δήμητρα στο Νησί των Ανέμων. Χάρηκα που πέρασα χρόνο με τις κολλητές μου, κάναμε όλες τις ατασθαλίες, διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας και, πάνω απ’ όλα, χαλάρωσα. Ηταν τέλεια».


Αντώνης Ρέμος, Μύκονος 2010

«Η Μύκονος είναι από τα νησιά με τις ομορφότερες παραλίες στις Κυκλάδες. Πέρσι πέρασα εκεί τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου και χάρηκα ακόμη περισσότερο που είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με τον βαφτισιμιό μου»


Ελένη Φουρέιρα, Σκιάθος 2010
«Ηταν οι καλύτερες διακοπές που έχω κάνει μέχρι σήμερα μαζί με τις καλές μου φίλες. Σε συνδυασμό με τη Σκιάθο και τις υπέροχες παραλίες, το περσινό καλοκαίρι ήταν απλώς τέλειο»



Ερρικα Πρεζεράκου, Μάνη 2009

«Ο αγαπημένος μου προορισμός στην Ελλάδα είναι το Σκουτάρι και η παραλία Βαθύ, από όπου έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις. Στη φωτογραφία είμαι με τις κολλητές μου Μαργαρίτα, Ρία, Δήμητρα, Μαρία και Αννα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr