BLACK FRIDAY και CYBER DAYS στη JYSK

BLACK FRIDAY και CYBER DAYS στη JYSK

Η JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, γιορτάζει για 5η φορά στην Ελλάδα τη Black Friday - Προσφορές μέχρι και 75% σε πάνω από 750 προϊόντα. Βρείτε από την Πέμπτη 28.11 τις Black Friday προσφορές της JYSK εδώ!

114188_2
Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού δραστηριοποιείται σε 52 χώρες και είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της. Στην Ελλάδα η JYSK εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα το 2015 στην Αθήνα και ήδη διαθέτει 31 καταστήματα σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Δύο μήνες μόλις μετά την είσοδό της στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2015 η JYSK έτρεξε για πρώτη φορά την ενέργεια Black Friday, και από τότε την επαναλαμβάνει με τεράστια επιτυχία κάθε χρόνο. Φέτος, οι προσφορές συνεχίζονται και η ενέργεια Black Friday στη JYSK διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ενώ οι εξαιρετικές προσφορές θα είναι ενεργές και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Η JYSK δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές του Ελλαδικού χώρου, ακόμα και σε εκείνους που δε βρίσκονται κοντά σε ένα από τα 31 καταστήματα που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα, να επωφεληθούν των προσφορών Black Friday μέσω του e-shop JYSK.gr. Έπιπλα και είδη διακόσμησης, στρώματα και άλλα είδη ύπνου, λευκά είδη και προϊόντα για το σπίτι διατίθενται σε προσφορές μέχρι και 75%, κάνοντας το Σκανδιναβικό design πιο προσιτό από ποτέ.

115459
115814


Όμως εκτός από τα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει σε ένα φυσικό κατάστημα, η JYSK διαθέτει μια μεγάλη συλλογή προϊόντων αποκλειστικά και μόνο μέσα από το e-shop της JYSK.gr. Όπως κάθε χρόνο, με αφορμή τη CYBER MONDAY που φέτος γιορτάζεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η JYSK θα τρέξει την ενέργεια CYBER DAYS , από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για προσφορές που αφορούν αποκλειστικά τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να βρουν ακόμα περισσότερες επιλογές για την επίπλωση και διακόσμηση του σπιτιού τους σε εξαιρετικές τιμές. Ανακαλύψτε περισσότερα από 500 προϊόντα με κέρδος έως 50% και γιορτάστε με τη JYSK το μεγαλύτερο ψηφιακό event. Μείνετε συντονισμένοι και τη Δευτέρα 02.12 κλικάρετε εδώ για να μάθετε πρώτοι τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK στα μόνο online διαθέσιμα προϊόντα. Για εσάς που λατρεύετε το e-shopping υπάρχει ακόμα ένας λόγος και μια μεγάλη ευκαιρία κέρδους για τις αγορές σας καθώς η JYSK εγγυάται στους πελάτες της ότι όλες οι παραγγελίες που θα γίνουν έως 4 Δεκεμβρίου θα παραδοθούν πριν τα Χριστούγεννα.

Κλείσιμο
105866
115149
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK