ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024: Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ WRC2

ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024: Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ WRC2

Ο φετινός συναγωνισμός στην κατηγορία WRC2 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονος και συναρπαστικός.

WRC2_c

Πίσω από τα υβριδικά Rally1 συναντάμε 34 (!) απολαυστικά τέρατα της WRC2, σε μια λίστα συμμετοχών που υπόσχεται χορταστικό θέαμα. Ο φετινός πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Oliver Solberg, δεν συμπεριέλαβε την Ελλάδα στο πρόγραμμά του.


Κλείσιμο
Ετσι οι Sami Pajari και Yohan Rossel με Toyota GR Yaris και Citroën C3 αντίστοιχα, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια αυτό πιο εύκολα το γράφει παρά το πετυχαίνει κανείς, αφού πέρα από την πρόκληση των κακοτράχαλων ειδικών υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός: οι Nikolay Gryazin (Citroën C3), Jan Solans (Toyota GR Yaris), Lauri Joona (Škoda Fabia), Kajetan Kajetanowicz (Škoda Fabia) και φυσικά οι δύο πρώην εργοστασιακοί οδηγοί της M-Sport Ford, Gus Greensmith και Pierre-Louis Loubet με Škoda Fabia RS.

Παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πέσει η αυλαία του Πρωταθλήματος Νέων (JWRC) και μάλιστα με τον αγώνα να προσμετράται διπλός!

Ο λόγος για κατηγορία στην οποία οι μελλοντικοί αστέρες του WRC κοντράρονται όλοι χρησιμοποιώντας Ford Fiesta Rally3, ενώ καθώς είναι ο αγώνας που κρίνει τα πάντα όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές θα οργώσουν τις ειδικές μας. Ο Εσθονός Romet Jürgenson βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας, ενώ μόλις οκτώ βαθμούς πίσω του ακολουθεί ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό, 20χρονος Αυστραλός Taylor Gill. Στην τρίτη θέση, διατηρώντας βαθμολογικές ελπίδες για τον τίτλο, ισοβαθμούν ο Τούρκος Ali Turkkan και ο Παραγουανός Diego Dominguez Jr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network