ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024: Η M-SPORT FORD WRT ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Μετά από μια αρκετά σύντομη καλοκαιρινή ανάπαυλα, η M-Sport Ford WRT επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, στο πλαίσιο του εφετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024.

Έχοντας ήδη πετύχει τέσσερα βάθρα σε εννέα αγώνες τη φετινή σεζόν, η M-Sport Ford WRT στοχεύει να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις των παραδοσιακά «σκληρών» ειδικών διαδρομών του εθνικού μας αγώνα.

Οι Adrien Fourmaux και Alex Coria, μαζί με τους Grégoire Munster και Louis Louka, επιστρέφουν στα μπάκετ των δύο Ford Puma Rally1, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να κάνει το comeback με τα χρώματα της M-Sport Ford WRT για τον εντός έδρας για τον ίδιο αγώνα, έχοντας στο πλευρό του τον Frédéric Miclotte.

Γνωστό για τις παραδοσιακά τραχείς, δύσκολες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του, ο εμβληματικός εθνικός μας αγώνας αναμένεται να είναι… αδυσώπητος όσο ποτέ τόσο για τα πληρώματα όσο και για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Οδηγών, ο Adrien Fourmaux στοχεύει σε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα μετά την κατάκτηση του τέταρτου βάθρου μέσα στη φετινή σεζόν στο Ράλι Φινλανδίας τον περασμένο μήνα, ούτως ώστε να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από τους οδηγούς που προηγούνται στη σχετική κατάταξη.

Με δύο παρουσίες στον αγώνα της Ελλάδας ήδη στο ενεργητικό του, ο Γάλλος είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τις εμβληματικές ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Έχοντας πέρσι τα ηνία στην κατηγορία WRC2, ο Adrien Fourmaux στάθηκε άτυχος καθώς διαδοχικά κλαταρίσματα τον έριξαν χαμηλά στην κατάταξη. Μολαταύτα, ο Γάλλος οδηγός απέδειξε τόσο την ταχύτητά του στο χώμα, όσο και την ικανότητά του να δίνει μάχες κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Με τη σειρά του, ο Grégoire Munster θα κάνει το τρίτο του ταξίδι στην Ελλάδα και το πρώτο του στον συγκεκριμένο αγώνα με αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally1.

Διεκδικώντας στη χώρα μας πέρσι τη νίκη στην κατηγορία WRC2 Challenger και κατακτώντας την πέμπτη θέση στην κατηγορία WRC2, ο Grégoire Munster φιλοδοξεί να έχει μια καλή απόδοση και στον φετινό ελληνικό αγώνα με τα χρώματα της M-Sport Ford WRT.

Τέλος, ο Ιορδάνης Σερδερίδης επιστρέφει στο πηδάλιο του Ford Puma Rally1 για πρώτη φορά μετά το φετινό Ράλι Σαφάρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr