Η σειρά αντηλιακών που κάνει καλό σε μας και στο περιβάλλον
30527989_l_normal_none

Η σειρά αντηλιακών που κάνει καλό σε μας και στο περιβάλλον

Η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare της InterMed ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους: προστασία, ενυδάτωση, επανόρθωση, συνθέσεις και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Sponsored Content

O Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) αφουγκράζεται τις ανάγκες του πλανήτη, δρα με ιδιαίτερη ευαισθησία, προσήλωση και εν συναίσθηση  στα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα. Όλες οι σειρές του Ομίλου διακρίνονται για την περιβαλλοντική τους υπευθυνότητα και τον οικολογικό τους χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare, μια σειρά ποιοτικών προϊόντων της InterMed που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά και αναμφίβολα διαθέτει χαρακτηριστικά που συνάδουν με τις περιβαλλοντικές αξίες. Πρόσφατα μάλιστα έγινε ακόμη πιο «πράσινη»!

Συγκεκριμένα, το 2023, η πολύ πετυχημένη πορεία της αντηλιακής σειράς Luxurious SunCare  επισφραγίστηκε από νέο packaging, αφενός με περισσότερο minimal χαρακτηριστικά στο σχεδιαστικό κομμάτι και αφετέρου από συσκευασίες των οποίων τα σωληνάρια είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό από 41% έως 83%, ενώ οι φιάλες σε ποσοστό 30%. Έτσι, η πιο ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας (κρέμες, γαλακτώματα, serum, spray, προϊόντα για τα μαλλιά, τα μάτια, after sun, ακόμη και για μαύρισμα χωρίς ήλιο), προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν το αγαπημένο τους αντηλιακό προϊόν, γνωρίζοντας πως συνεισφέρουν στην περιβαλλοντική ευημερία και στην προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας.

Οι νέες συσκευασίες δεν εναρμονίζονται μόνο με τα περιβαλλοντικά ιδεώδη, αλλά αποδεικνύουν και την οικολογική συνείδηση του ΟΦΕΤ, ελαττώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της σχετικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στο εσωτερικό τους φιλοξενούνται φωτοσταθερά φίλτρα που είναι φιλικά στο δέρμα. Επιπλέον, είναι ευνόητο ότι τα εν λόγω προϊόντα δεν περιέχουν φίλτρα που να χαρακτηρίζονται ως καρκινογόνα ή ενδοκρινικοί διαταράκτες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι συνθέσεις τους περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά που έχουν τεκμηριωμένη δράση για την καλή υγεία της επιδερμίδας, με ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Βιταμίνες C και E, Νιασιναμίνη (ενεργή μορφή βιταμίνης B3), Προβιοτικά, Υαλουρονικό Οξύ κ.ά., προστατεύουν από τον ήλιο (υψηλή και πολύ υψηλή προστασία από την UVA και τη UVB ακτινοβολία), καταπολεμούν τη φωτογήρανση, βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και λειτουργούν επανορθωτικά.

Στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) αναγνωρίζουν την ευθύνη που φέρουν απέναντι στο περιβάλλον, την κοινωνία και τις μελλοντικές γενιές και για αυτό δρουν βάσει ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου. Σε αυτόν το σχεδιασμό ξεχωριστή θέση έχει  η παραγωγή προϊόντων που σέβονται πραγματικά τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε τη σειρά Luxurious SunCare, απολαύστε το καλοκαίρι, και από τον ήλιο κρατήστε μόνο τα καλά

Ακολούθησε την InterMed στα Social Media: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK