Aυτό που θέλουν (να πίνουν) οι γυναίκες

Aυτό που θέλουν (να πίνουν) οι γυναίκες

Τι πίνουν τα κορίτσια όταν βγαίνουν με τις φίλες τους; Κρασί, ούζο, τσίπουρο ή μπίρα; Σαμπάνια ή κοκτέιλ; Ουίσκι ή ανθρακούχο νερό; 

Aυτό που θέλουν (να πίνουν) οι γυναίκες
Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ωστόσο γι’ αυτό που θέλουν να πιουν όταν βγουν έξω κάτι μπορείς να πεις αν και εξαρτάται από το στιλ, την ηλικία, τα γούστα και την οικονομική δυνατότητα της κάθε γυναίκας.

Κρασί, ούζο, τσίπουρο ή μπίρα; Σαμπάνια ή κοκτέιλ; Ουίσκι ή ανθρακούχο νερό; Μεγάλο το μπέρδεμα. Το θέμα δεν μπορείς να το δεις σφαιρικά. Όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες. Ούτε τα γούστα ούτε τα κέφια. Γι' αυτό ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να το προσεγγίσεις είναι το χιούμορ κι η κατηγοριοποίηση. Έχουμε και λέμε λοιπόν. 

Κλείσιμο
Η φοιτήτρια

Στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής της η γυναίκα συχνάζει σε νεανικά στέκια και το μπάτζετ είναι χαμηλό. Μπορεί να περιλαμβάνει μπίρα, ρακόμελα, τσίπουρα και χύμα κρασί.

Η μηχανόβια

Είτε οδηγός είτε συνοδηγός τις μπίρες της θα τις πιει η μηχανόβια. Ενίοτε τεκίλες και παγωμένες μαργαρίτες. 

Η χορευταρού

Salsa, tango ή swing; Ή θα βγεις για χορό ή για ποτό. Και τα δυο μαζί δεν πάνε. Μη χάσει και κανένα τακούνι πάνω στη φιγούρα. Ανθρακούχο νερό θα πιει, άντε κανένα ποτήρι κρασί ή κοκτέηλ με μπόλικο πάγο. 

Η fit  

Συγνώμη, αλλά αν η γυναίκα είναι της υγιεινής διατροφής, ανθρακούχο νερό με λεμόνι θα πιει, κανένα αναψυκτικό με καταλύτες μετά τη γυμναστική, κρύα ροφήματα με βότανα και στέβια για να δροσιστεί και στο τσακίρ κέφι 1 ποτήρι λευκό κρασί την εβδομάδα. Εμφιαλωμένο πάντα! Ίσως και κάποιο κοκτέιλ χωρίς ζάχαρη και αλκοόλ για ατέλειωτη ευχαρίστηση.

Η σικάτη. Να την πούμε και κλασάτη; 

Η γυναίκα που ξέρει πώς να ντύνεται, πώς να στήνεται, πώς να φέρεται, που είναι εκλεκτική στο φαγητό της και απαιτητική, κρασί θα πιει στην έξοδό της για φαγητό. Prosecco για αρχή, λευκό, κόκκινο ροζέ ανάλογα το πιάτο. Στο μπαρ θα πιει Aperol Spritz, negroni, κάποιο άλλο κλασικό κοκτέιλ ή ένα από τα best of του μπαρ. 

Η ψαγμένη

Ακούει χύμα και βγάζει σπυράκια. Στο μπιστρό θα παραγγείλει την αγαπημένη της ποικιλία κρασιού σε ποτήρι. Έχει άποψη λέμε. Στο εστιατόριο δεν θα χρειαστεί τη βοήθεια του σομελιέ, θα ακούσει όμως τη γνώμη του. Μέχρι ποια χρονιά είναι καλύτερη για κάποια κρασιά γνωρίζει. 

Η μερακλού

Όταν η γυναίκα αγαπάει το καλό φαγητό, τους μεζέδες, τις μουσικές και την καλή παρέα θα το πιει το τσιπουράκι ή την τσικουδιά της. Μπορεί και ουζάκι ή μπίρα. Και κρασί, δεν χαλάει χατίρια. 

Το πάμε λίγο πιο γρήγορα τώρα;

Η εκλεκτική

Σαμπάνια και χαβιάρι ή φράουλες. Μalts και σπάνια ουίσκι και ρούμια. 

Η πρακτική

Ό,τι πίνει η παρέα. 

Μια κυρία στα μπουζούκια

Εντάξει, ουίσκι απλό ή σπέσιαλ. Άντε και καμιά βότκα.

Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις...

Οι γιαγιάδες τα τσούζουν με λικεράκια κρυφά ή φανερά. Και πίνουν ουζάκια τη Μεγάλη Παρασκευή μετά τον επιτάφιο. Με γαρίδες!

Πηγή: olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης