Η Avis στην πρωτοπορία του leasing και του e-mobility

Η εταιρεία που έχει ταυτιστεί με το leasing στην Ελλάδα, προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων που κάνουν τη διαφορά και αλλάζουν τα δεδομένα, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο mobility

Sponsored Content

Οι εποχές αλλάζουν, οι κοινωνίες εξελίσσονται και μαζί αλλάζει και η σχέση μας με το αυτοκίνητο και την κινητικότητα. Υπηρεσίες που δεν είχαμε καν φανταστεί στο παρελθόν και που μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον, προσφέρουν αυτό που ακριβώς χρειάζονται οι οδηγοί σήμερα. Στο πεδίο, η Avis πρωτοστατεί.  

Ποτέ το leasing δεν ήταν πιο εύκολο!
Στις μέρες μας, το leasing αποτελεί την πιο σωστή επιλογή για την απόκτηση αυτοκινήτου τελευταίας τεχνολογίας. Τα πλεονεκτήματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο χωρίς την ανάγκη για άμεση καταβολή μεγάλου ποσού ή ακόμα και χωρίς προκαταβολή, και απαλλαγή από τα έξοδα συντήρησης. Αυτή η ευελιξία καθιστά το leasing ιδίως ηλεκτρικού αυτοκινήτου μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.
Η Avis, με την υπηρεσία Avis Easy Leasing, προσφέρει την πιο ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing. Μόνο με 5 απλά βήματα έχετε αυτό που χρειάζεστε επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως η διάρκεια του συμβολαίου, η προκαταβολή, ο αριθμός των χιλιομέτρων, ακόμη και το χρώμα του αυτοκινήτου. Εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του καναπέ σου μέσα από το MyAvis.gr

Διαφορετικό Αυτοκίνητο κάθε μήνα, μόνο με μια υπηρεσία!
Από την άλλη, το Switch by Avis, είναι ο  νέο τρόπο για να έχεις αυτοκίνητο, άμεσα, χωρίς χρονικές δεσμεύσεις και χωρίς προκαταβολή. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα για τον τελικό χρήστη και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για το πιο ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς: Να οι λόγοι που το αποδεικνύουν:

- Χωρίς προκαταβολή (ενώ όλα τα αντίστοιχα ζητούν ένα ποσό σαν προκαταβολή, το οποίο επιστρέφεται μόνο υπό όρους μακροχρόνιας δέσμευσης) και χωρίς κόστος εγγραφής ή ρήτρα πρόωρης επιστροφής, καθώς πληρώνεις μόνο τη συνδρομή σου, με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή PayPal. 

- Χωρίς χρονικές δεσμεύσεις καθώς η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι 1 μήνας, ενώ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την ανανέωση της συνδρομής του για όσο χρόνο επιθυμεί. Το μόνο που πληρώνει ο πελάτης είναι το μηνιαίο κόστος και το καύσιμο του ή το ρεύμα αν επιλέξει ηλεκτρικό.

- Η τιμή περιλαμβάνει τα πάντα χωρίς κρυφές χρεώσεις. Παράλληλα στην τιμή περιλαμβάνεται η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και 24ώρη οδική βοήθεια.

- Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας αυτοκινήτου με μόνο με ένα κλικ και χωρίς επιβάρυνση. Θέλεις να δοκιμάσεις ένα ηλεκτρικό για λίγους μήνες; Τώρα μπορείς! Απλά επιλέγεις τη νέα κατηγορία Electric. Το καλοκαίρι χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο για εκδρομές; Τότε, μπορείς να κάνεις άμεση μετάβαση στην κατηγορία SUV.

Ηλεκτροκίνηση σε τιμή συμβατικού
Την ίδια στιγμή, η Avis ανοίγει τον δρόμο για την ηλεκτροκίνηση και κάνει το leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα ηλεκτροκίνησης στην τιμή συμβατικού αυτοκινήτου.
Οι πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης.
Από τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης και επιλογής πακέτου, μέχρι την εγγυημένη εγκατάσταση των φορτιστών στο χώρο τους από εξειδικευμένο προσωπικό, επωφελούνται από τις προσφορές και αποκλειστικές συνεργασίες.
Οι πελάτες του Avis Green Leasing  μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους με αποκλειστικά προνόμια στο δημόσιο δίκτυο μεγάλων παρόχων ενέργειας αλλά και να διαχειριστούν τη φόρτιση του οχήματός τους στον ιδιωτικό χώρο τους εύκολα και οικονομικά.
Κάπως έτσι, η AVIS μας καλεί να ξεχάσουμε την παραδοσιακή ιδιοκτησία αυτοκινήτου και να δούμε το αυτοκίνητο ως μία απλή υπηρεσία, που μπορούμε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουμε και να προσαρμόσουμε στις ανάγκες μας.

Μάθε περισσότερα εδώ και άλλαξε ταχύτητα στη ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που βλέπεις την αυτοκίνηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr