Αειφορία και εξοικονόμηση ενέργειας, με την χρήση φυσικών υλικών δόμησης της Caneplex Design!

Αειφορία και εξοικονόμηση ενέργειας, με την χρήση φυσικών υλικών δόμησης της Caneplex Design!

Η σύγχρονη αειφόρος αρχιτεκτονική, στοχεύει στη δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών με επίκεντρο την ευεξία και την ευζωία. Τα φυσικά υλικά δόμησης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των ξεχωριστών εμπειριών όπου ο σεβασμός στη φύση και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο, αποτελεί βασικό κριτήριο.

caneplex-project-2
Τα παραπάνω είναι μέρος του DNA της εταιρίας Caneplex, η οποία μετράει πάνω από 50 χρόνια στον χώρο των φυσικών υλικών δόμησης και διακόσμησης. Η πορεία της εταιρίας, στην αγορά, μέσω των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, έχει αναδείξει νέες τάσεις και ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κλάδου ως η αξιόπιστη και καινοτόμα επιχείρηση για την προώθηση αποκλειστικά και μόνον φυσικών δομικών υλικών. Αυτό μεταφράζεται σε μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, γεγονός που την καθιστά βασικό συνεργάτη καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και απαιτητικών projects.

Η συλλογή της Caneplex Design περιλαμβάνει πλέγματα από ελληνικό καλάμι, μπαμπού, λυγαριά, κλαδιά, φυλλώματα, ιστούς φυσικών υλικών, χειροποίητες πλέξεις, ταπετσαρίες επενδυμένες με τα φυσικά υλικά, εισαγωγής από τις χώρες πηγές τους, σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων και τύπων. Τα υλικά εμπλουτίζονται συνεχώς, σε νέες μορφές και τύπους.

caneplex-project-4
caneplex-project-2
caneplex-project-3


Κλείσιμο
Η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, η υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, το υψηλού επιπέδου consulting, η οικολογική συνείδηση και η ποιότητα σχεδιασμού – κατασκευής, συνθέτουν τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίζεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Caneplex Design με τους συνεργάτες της.

Όλα τα προϊόντα της Caneplex Design είναι επιλεκτικής καλλιέργειας, συγκεκριμένου χρόνου συγκομιδής, φυσικής ξήρανσης και εν θερμώ όπου απαιτείται. Για το καθένα διενεργείται έλεγχος ποιότητας, από κατά τόπους συνεργάτες ενώ υπόκεινται σε φυτοπαθολογικό έλεγχο προ και κατά την εισαγωγή τους. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / 2015, φορέα BQC.



www.caneplexdesign.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ