Πώς να επιλέξουμε ξενοδοχείο για το κατοικίδιό μας

Πώς να επιλέξουμε ξενοδοχείο για το κατοικίδιό μας

5 + 1 tips που θα μας οδηγήσουν στην καλύτερη απόφαση

ski2_2_2
Όσοι έχουμε την ευτυχία να απολαμβάνουμε τη συντροφιά ενός κατοικίδιου ζώου, κάθε φορά που πλησιάζουν οι διακοπές ή ένα επαγγελματικό ταξίδι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το ερώτημα: «Σε ποιον θα εμπιστευτώ το αγαπημένο μου τετράποδο όταν θα λείπω;».



dog1
Τα Playdates στο Pallini Kennels γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή




Αν δεν έχουμε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης από το οικογενειακό ή φιλικό μας περιβάλλον να αναλάβει υπεύθυνα τη φροντίδα του σκύλου ή της γάτα μας, τότε το ξενοδοχείο κατοικίδιων ζώων είναι η πιο ασφαλής λύση. Και πάλι, η επιλογή πρέπει να γίνει με προσοχή καθώς η αξιοπιστία, η ποιότητα και η ποικιλία των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων ενός ξενοδοχείου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική εμπειρία του τετράποδου φίλου σας.

5 +1 βασικά σημεία πριν επιλέξουμε τον ιδανικό ξενώνα

Κλείσιμο
1. Να βεβαιωθούμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει κρατική άδεια λειτουργίας.
2. Να προγραμματίσουμε επίσκεψη για να δούμε τους χώρους διαμονής των ζωών, να γνωρίσουμε το προσωπικό και να ενημερωθούμε για το καθημερινό πρόγραμμα.
3. Να σιγουρευτούμε ότι τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής στις εγκαταστάσεις.
4. Να συζητήσουμε πώς μπορούν να καλυφθούν τυχόν ιδιαιτερότητες του σκύλου ή της γάτας μας, όπως ειδική διατροφή και φαρμακευτική αγωγή.
5. Να μάθουμε αν υπάρχουν extra επιλογές απασχόλησης, όπως επιπλέον παιχνίδι και περισσότερες βόλτες.

Και φυσικά συζητήστε με τον κτηνίατρό σας για την κατάλληλη προετοιμασία του σκύλου ή της γάτας σχετικά με τον απαραίτητο εμβολιασμό και το microchip.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ιδιοκτητών και των κατοικίδιων μιλούν η Μάνια Μιντσίδη και η Κάλλια Μιντσίδη, ιδιοκτήτριες του υπερσύγχρονου κέντρου φροντίδας ζώων συντροφιάς
Pallini Kennels Athens Pet Resort , και πρώτου ξενώνα που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1975.

gataki
Τα γατάκια χαλαρώνουν στο ατομικό τους δωμάτιο στο Pallini Kennels


“Νιώθουμε την έγνοια των ιδιοκτητών που αφήνουν το ζωάκι τους πρώτη φορά σε ξενοδοχείο. Πολλοί μας λένε: “τόση αγωνία δεν είχα ούτε με τα παιδιά μου στο νηπιαγωγείο!”. Για αυτό κι εμείς ενθαρρύνουμε τους κηδεμόνες να μας επισκεφτούν για να γνωριστούμε από κοντά, να τους δείξουμε το δωμάτιο που θα μένει το σκυλάκι ή το γατάκι τους και να λύσουμε κάθε απορία τους. Για να κάνουμε την μετάβαση ακόμα πιο εύκολη, προσφέρουμε δοκιμαστική διαμονή μιας ημέρας χωρίς χρέωση ώστε να εξοικειωθούν τα σκυλάκια με τον καινούργιο χώρο, να γνωρίσουν και να παίξουν με τους έμπειρους εκπαιδευτές μας που τα φροντίζουν, και παράλληλα εμείς να μάθουμε τις ιδιαιτερότητες και τις προτιμήσεις τους. Μέλημα μας είναι να νιώσουν πραγματικά σα να βρίσκονται στο 2ο σπίτι τους! Είναι τόσο σημαντικό να φεύγουν ξέγνοιαστοι για διακοπές οι κηδεμόνες τους!”

xoros
Στο Pallini Kennels, τα ζωάκια απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα φροντισμένο και καταπράσινο περιβάλλον


Ο πρότυπος ξενώνας κατοικίδιων ζώων Pallini Kennels προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας, εκπαίδευσης και καλλωπισμού και λειτουργεί με αυστηρές προδιαγραφές για να διασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τα φιλοξενούμενα ζωάκια. Μέσα στην εξοχή σε μια κατάφυτη έκταση, οι γάτες και οι σκύλοι φιλοξενούνται σε εντελώς διαφορετικές πτέρυγες, ενώ κάθε κατοικίδιο διαθέτει το δικό του ευρύχωρο διαμέρισμα, κατασκευασμένο από υλικά που αντέχουν στην απολύμανση και την καθημερινή καθαριότητα.

Στο Pallini Kennels έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, παιχνιδιού, βόλτας και δραστηριοτήτων για το κατοικίδιό σας. Ειδικά για τα σκυλιά, εκτός από την καθημερινή τους βόλτα, μπορείτε να προγραμματίσετε και extra playdate! Πρόκειται για ελεύθερο παιχνίδι δύο σκύλων σε περιφραγμένο κήπο υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών που ενισχύει την κοινωνικοποίηση, εκτονώνει και διασκεδάζει.

Και το καλύτερο; Ο σκύλος σας θα περάσει τέλεια στις διακοπές του! Άλλωστε το προσωπικό του Pallini Kennels θα φροντίσει να σας στείλει και αναμνηστικές φωτογραφίες.




dog1
Αγκαλιές και φιλιά σε κάθε αντάμωση στο Pallini Kennels!


skili
Ξεκούραση μετά το παιχνίδι στο οικοκενειακό δωμάτιο του Pallini Kennels
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK