Κορυφαία ενέργεια για το σπίτι, που σου δίνει περισσότερα!

Η Zeniθ σου προσφέρει περισσότερα για να ζεις ομορφότερα. Μέσα από την πρωτοποριακή digital πλατφόρμα δίνει ενέργεια με αποκλειστικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες, για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Η ενέργεια είναι βασική ανάγκη, αλλά και παράγοντας ευεξίας μέσα στο σπίτι. Είναι άνεση και χαλάρωση, αλλά και ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Ένας τομέας όπου όλοι αναζητούν το κάτι παραπάνω, ανταγωνιστικά προϊόντα, πρωτοποριακές υπηρεσίες, πιο συμφέρουσες προσφορές.

Η νέα digital πλατφόρμα ZeniΘ Power Up είναι πραγματικά πρωτοποριακή και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμασταν για την ενέργεια του σπιτιού μας μέχρι σήμερα, καθώς προσφέρει μια σειρά προνομίων που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μέσω αυτής, ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί σημαντικών προσφορών που έχουν θετικό αντίκτυπο στην τσέπη του αλλά και στον τρόπο που βιώνει την καθημερινότητα του.

Πιο αναλυτικά, στο Power Up μπορεί κανείς να βρει προς το παρόν τα εξής:

My Pet My Home
Πρόκειται για ένα πραγματικά προνομιακό προϊόν ρεύματος που σκέφτεται και τα κατοικίδια, που αποτελούν από τα πιο πιστά μέλη του νοικοκυριού μας. Κάθε νέος πελάτης, επιλέγοντας το προϊόν ρεύματος της ΖeniΘ «My Pet My Home» αποκτά την κάρτα Εy Pet και απολαμβάνει δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, υπηρεσίες για τη φροντίδα του κατοικίδιου του, που περιλαμβάνουν υπηρεσίες υγείας, καλλωπισμού, εκπαίδευσης, ειδικές τιμές σε pet shop, κέντρα φύλαξης ζώων και πολλές άλλες ευκολίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικά προνόμια είναι ο δωρεάν ετήσιος αιματολογικός έλεγχος για το κατοικίδιο, μία ψηφιακή ταυτότητα (NFC), καθώς και εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας 20€ κάθε μήνα για αγορές σε συγκεκριμένα pet shops! 

Digital προσφορές
Το Power Up περιλαμβάνει αποκλειστικές online προσφορές σε προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου για νέες online αιτήσεις ή νέα συμβόλαια μέσω e-contract.
Ρεύμα και Φυσικό αέριο από τη ZeniΘ: Με τις πλέον ξεκάθαρες και ανταγωνιστικές χρεώσεις και δωρεάν πάγια.

Προσκλήσεις σε μεγάλα μουσικά Festival και αγώνες μπάσκετ
Στην πλατφόρμα ΖeniΘ Power Up, εκτός από προνομιακές υπηρεσίες, όλοι (πελάτες ή μη της ΖeniΘ) έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλούσιους διαγωνισμούς για τις πιο πολυαναμενόμενες μουσικές συναυλίες του καλοκαιριού και συναρπαστικούς αγώνες μπάσκετ! Και πραγματικά, το συναίσθημα να κερδίζεις δωρεάν προσκλήσεις για κορυφαία συναυλιακά γεγονότα και παιχνίδια είναι μοναδικό.


Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ
Η ZeniΘ στέκεται δίπλα σε όλους και ανταμείβει την εμπιστοσύνη των πελατών της προσφέροντας την οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ, εντελώς δωρεάν. Η κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ παρέχει δωρεάν check up, διαγνωστικές εξετάσεις και άλλα ιατρικά προνόμια σε όλα τα μέλη της οικογένειας, ώστε να αισθάνονται ασφαλή. Με τη δωρεάν κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ όλοι οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ευνοϊκές τιμές (ή και χωρίς καθόλου κόστος).

Home Sweet Home
Η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και μοναδικά προνόμια για όλους. Μεταξύ άλλων, πλέον ενσωματώνει και το Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, χαρίζοντας ένα ακόμη ενεργειακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα. Πάρτε μέρος εδώ!

Η καινοτόμος πλατφόρμα ΖeniΘ Power Up της ZeniΘ, αναβαθμίζει ουσιαστικά την ζωή μας επεκτείνοντας τόσο το νόημα της ενέργειας όσο και της φροντίδας για τους πελάτες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι ο πάροχος ενέργειας που σου προσφέρει περισσότερα για να ζεις ομορφότερα.  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr