Νόστιμα νέα για τους Έλληνες Μακαρονάδες
Νόστιμα νέα για τους Έλληνες Μακαρονάδες
Στις 25 Οκτωβρίου όλος ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζυμαρικών κι όλοι οι μακαρονάδες έχουν την τιμητική τους. Εμείς στην Ελλάδα ξέρουμε από καλά μακαρόνια ξέρουμε και από νοστιμιά.
Τα ζυμαρικά Melissa, τα αγαπημένα των Ελλήνων μακαρονάδων, για πάνω από 65 χρόνια βρίσκονται στα τραπέζια μας και συντροφεύουν όλες τις αγαπημένες μας οικογενειακές στιγμές και όχι μόνο!
Η Melissa σεβόμενη το παρελθόν, αλλά με το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον, κρατάει τις παραδόσεις και τολμά να καινοτομεί! Χάρη στην πρωτοποριακή φύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, κερδίζει την προτίμηση των απανταχού μακαρονάδων και συνεχίζει να εξελίσσεται φέρνοντας στο τραπέζι μας πάντα κάτι καινούριο! Η ποικιλία των σχημάτων και οι γεύσεις των ζυμαρικών είναι πολλές..
• Melissa Ολικής Αλέσεως για μια ισορροπημένη καθημερινή διατροφή
• Melissa Gluten Free για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη
• Melissa Pasta Kids τα αγαπημένα των μικρών μακαρονάδων που κάνουν το φαγητό να μοιάζει με παιχνίδι
• Melissa Τρικολόρε για ιδιαίτερη νοστιμιά & πιάτα με φαντασία.
και φυσικά τα κλασσικά ζυμαρικά Melissa, που εδώ και 3 γενιές αποτελούν την πρώτη ύλη για τα αγαπημένα μας φαγητά, όπως γιουβετσάκι, παστίτσιο, μακαρόνια με κιμά και πολλά άλλα.
Η Melissa γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών και προτείνει σε όλους τους μακαρονάδες μία διαφορετική συνταγή με άρωμα Ελλάδας!
Λαζανάκι με Γαύρο Μαρινάτο
ΥΛΙΚΑ
• 1 πακέτο Λαζανάκι Melissa
• 400 γρ γαύρο μαρινάτο
• 1 μάτσο μαϊντανό
• 2 σφηνάκια τσίπουρο Αντιπάρου (χωρίς γλυκάνισο)
• 2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
• 1⁄2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού (κατά προτίμηση βιολογικό)
• Χονδροκομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα
• Φέτες Λεμονιού για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τον γαύρο σε κομμάτια – αφήνοντας και κάποια ψαράκια ολόκληρα για να τα προσθέσουμε σαν γαρνιτούρα στο τέλος. Βράζουμε το λαζανάκι σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες του πακέτου κρατώντας 1/3 φλιτζανιού νερού μέσα στο οποίο είχαν βράσει.
Σουρώνουμε το λαζανάκι και το μεταφέρουμε στην ίδια κατσαρόλα μαζί με το νερό. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Γαρνίρουμε με ένα κομμάτι γαύρο σε κάθε πιάτο, μία φέτα λεμόνι και χονδροκομμένο μαϊντανό. Τέλος, προσθέτουμε και 1⁄2 φλιτζάνι κάπαρη.
Για 4 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα